Motivul pentru care vasluienii nu ajutau pompierii

Motivul foarte clar pentru care vasluienii nu au intervenit alături de pompieri, atunci când au fost inundați. Explicația este dată de o doamnă intelectuală, mândră vasluiancă și membră a comunității de moldoveni din vaslui.
Asta pentru a nu mai judeca așa, înainte, fără a avea puse cap la cap toate opiniile.

Mea culpa.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

30 comentarii

 1. #1

  E vechi :)

  0

  0

 2. Varianta academică este cea mai corectă dintre toate.

  0

  0

 3. Nu te-o duce pe tine sirul vietii prin Vaslui? Ca in TM nu cred ca „visai” sa ajungi acum vreo 2 ani:)

  0

  0

 4. Vasluienii nu au nevoie de pompieri pentru ca la ei oricum se stinge…

  0

  0

 5. Remember JEG :)

  0

  0

 6. Oldie, but godiee :))) Am ras cu pofta si dupa atat timp de la apartia doamnei :D

  0

  0

 7. #13

  Va dati seama ca de-a lungul vietii, una ca asta poate fi penetrata si mai grav se poate multiplica! Poate chiar cu unul dintre dobitocii care radeau „cu pompierii”…

  0

  0

 8. Asta-i veche de ani de zile …

  0

  0

 9. Asta e veche, antica si de demult, ca si aia cu „nu stiu destea”, sau cu nicusor de la braila :>

  0

  0

 10. Astia de tot anunta ca e veche filmarea sunt veri de-ai ei?

  0

  0

 11. #19

  e facut de darius aka jeg.

  0

  0

 12. VaZluienii astia :)

  0

  0

 13. #21

  lasati, lasati, ca voi abia aucm va treziti, cand va doare rosia montana. cand „lumea buna” (uneori numiti si basisti) va atentiona in urma cu multi ani de jegul voiculescian, voi „nu, nu, jos basescu, ca asa zice badea”.

  0

  0

  • da, asa e, eu zic jos basescu pentru ca asa zice badea. vezi tu, de aia ne cacam pe opiniile voastre, ale lumii bune.

   0

   0

 14. Ai văzut aroganța ălora de pe margine? Cică : „nu avem lopeți”. Să moara ei sub ape ca un sat întreg avea doar 2 lopeți si alea aduse de pompieri. Stricăm orzul pe gâște la fiecare inundatie…

  0

  0

 15. #25

  Nu că vreau să-i iau apărarea lu´ Badea sau ceva de genu´, da´ și eu dacă mă apuc acum să citesc zece ziare cu voce tare și mă filmează unu´, ăla poate să-mi bage orice tip de mesaj în gură fără ca eu să fi rezonat vreodată cu el. Unii îl urăsc atât de mult pe Badea încât uită cât de repede se poate scoate din context o frază sau o declarație dacă nu este dată în totalitate.

  0

  0

 16. #26

  Ca si pompier pot spune ca as prefera sa-i vad inecati in noroi, apa sau orice altceva. Dar din pacate, faptul ca suntem militari si mai ales filmati, la unele interventii, nu prea putem face nimic. Iar unii sefi pe care ii avem, au fost pusi acolo, politic, lucru care pe noi nu ne ajuta.
  Dar se poate si mai bine, in 2010 am fost la inundatiile din Suceava. Acolo am dat peste oameni care ne ofereau tot ce aveau si ei mai bun, ne ajutau, dar am dat si peste astia de mai sus, care sunt destul de numerosi. Partea buna este ca atunci cand nu esti filmat, le poti spune ca nu ai batut sute de km, din Dambovita pana acolo, sa stea un c@cat cu ochi sa se uite la tine, sa bea langa tine si sa comenteze, ca poti sa-ti bagi p**a in sufletul lui si ii futi o lopata de-i zboara capul. Va zic sincer ca a functionat la aia care au fost nesimtiti.

  0

  0

 17. da, eu zic ca e de bine

  0

  0

 18. Veche sau nu pe mine m-a distrat teribil :)

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]