7 comentarii

 1. #1

  #puieMSD!

  0

  • #2

   Daca mi se permite limbajul mai colorat…

   Mai mergeti in pula cu duie, puie, tuie si ce va mai nasc mintile pline de superioritate. Vedeti, nu mai este vreo cărticica de citit in piata, niste ture de facut cu bicicleta in jurul guvernului… ca i-ati speriat de se caca pe noi in continuare., cu tot cu protestele voastre inteligente.

   0

 2. #3

  Unul din motivele pentru care mi-e frica sa ma uit la Romania TV e sa nu aflu, dracului, ca Negoita are de luat de la stat 233,4 milioane.

  0

  • #4

   Numai vă luaț de el. A furat, dar a și făcut frumos sectorul 3. N-ați văzut ce frumos scrie „primăria sectorului 3” cu font mai mare decât „școală generala xx” pe toate școlile?

   0

 3. Same here! Poprire conturi pt 41 de lei scadenti din 2007, care nici macar nu sunt datoria mea ci a firmei pt care cu onor prestam atunci, si care firma nu mai exista! I-am platit ca sa deblochez coantele! dar aparent am si 450 de lei penalitati, pe care nu doresc sa ii achit. No amu, eu ce fac? E cineva pe aici care ma poate sfatui?

  0

 4. Fii atent ca am emanat o teorie proaspata, acum coapta: omul are o limita pana la care percepe dimesniuni. De exemplu – un taran va intelege ce inseamna 3 hectare, dar nu va intelege ce inseamna 200 km2. Pur si simplu nu are cum, pentru ca el nu a mers dincolo de cele 3 hectare ale lui. Un sarac va sti ce inseamna 1000 de lei, ca atata are el venit. 2000 de lei? Ok, intelege. 10 000? Da, atata e o masina la mana a doua. Dar 200000? Nici nu stie ce inseamna 200k de lei (lei, da).
  Pe cale de consecinta, ANAF executa ce i se pare mic – n-ai platit 200 de lei? PAC! Executia. N-ai platit 7000? PAC! Executia. N-ai platit 233 de milioane? „Error: Number too big”

  0

  • La ce „IT” au pun pariu ca infrastructura e facuta pe ceva limbaj primitiv pentru care valoarea maxima era ceva de genul „200.000” lei si undeva in spate se intampla vreun MAX_VALUE + 1 = MIN_VALUE. Prin deductie logica, tot ce este peste 200.000 lei… statul are sa ii plateasca banii aia, nu invers. Vedeti sa nu faceti vreun tolontanism cu punctul ala de la 200.000 lei.

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ieri am primit carnetul de note al fiului, unde am constatat, cu surpriză, că are FB la religie. A întrebat maică-sa învățătoare de ce, răspunsul a fost simplu – S-a înscris el la religie, pentru că îi place. Fiul meu, care are 7 ani, s-a înscris singur la ora de religie și primește […]

Pentru că e aproape weekend și pentru că o să fiu destul de ocupat, am făcut poll-ul oficial care să dea relevanța internetului funcție de realitate. La ultimul poll pus aici, Barna câștiga cu vreo 65%. Mă gândeam că ori votăm frumos, conform conștiinței, ori am eu audiență de USR-iști, conform opțiunilor mele […]

Acum un an și ceva scriam acest articol, legat de personalitatea lui Klaus AduAruncătorul, din care citez: Am zis și o mai zic. Dacă, la alegeri, vor rămâne, în turul 2, Johannis și Pandele Vrânceanu Firea Șicâțiormaififost, merg și votez cu cordelina din voluntari. Oricum, datorită lui Johannis, funcția de președinte a […]