7 comentarii

 1. #1

  #puieMSD!

  0

  • #2

   Daca mi se permite limbajul mai colorat…

   Mai mergeti in pula cu duie, puie, tuie si ce va mai nasc mintile pline de superioritate. Vedeti, nu mai este vreo cărticica de citit in piata, niste ture de facut cu bicicleta in jurul guvernului… ca i-ati speriat de se caca pe noi in continuare., cu tot cu protestele voastre inteligente.

   0

 2. #3

  Unul din motivele pentru care mi-e frica sa ma uit la Romania TV e sa nu aflu, dracului, ca Negoita are de luat de la stat 233,4 milioane.

  0

  • #4

   Numai vă luaț de el. A furat, dar a și făcut frumos sectorul 3. N-ați văzut ce frumos scrie „primăria sectorului 3” cu font mai mare decât „școală generala xx” pe toate școlile?

   0

 3. Same here! Poprire conturi pt 41 de lei scadenti din 2007, care nici macar nu sunt datoria mea ci a firmei pt care cu onor prestam atunci, si care firma nu mai exista! I-am platit ca sa deblochez coantele! dar aparent am si 450 de lei penalitati, pe care nu doresc sa ii achit. No amu, eu ce fac? E cineva pe aici care ma poate sfatui?

  0

 4. Fii atent ca am emanat o teorie proaspata, acum coapta: omul are o limita pana la care percepe dimesniuni. De exemplu – un taran va intelege ce inseamna 3 hectare, dar nu va intelege ce inseamna 200 km2. Pur si simplu nu are cum, pentru ca el nu a mers dincolo de cele 3 hectare ale lui. Un sarac va sti ce inseamna 1000 de lei, ca atata are el venit. 2000 de lei? Ok, intelege. 10 000? Da, atata e o masina la mana a doua. Dar 200000? Nici nu stie ce inseamna 200k de lei (lei, da).
  Pe cale de consecinta, ANAF executa ce i se pare mic – n-ai platit 200 de lei? PAC! Executia. N-ai platit 7000? PAC! Executia. N-ai platit 233 de milioane? „Error: Number too big”

  0

  • La ce „IT” au pun pariu ca infrastructura e facuta pe ceva limbaj primitiv pentru care valoarea maxima era ceva de genul „200.000” lei si undeva in spate se intampla vreun MAX_VALUE + 1 = MIN_VALUE. Prin deductie logica, tot ce este peste 200.000 lei… statul are sa ii plateasca banii aia, nu invers. Vedeti sa nu faceti vreun tolontanism cu punctul ala de la 200.000 lei.

   0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca să facă ordine în lume după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil […]

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]