15 comentarii

 1. Cu Ryan am zburat si eu spre Berlin. Ce sa vezi, eram inconjurat de lumpendiaspora si nici nu stiam! Multumesc doamna Pippidi pentru ca mi-ati deschis ochii.

 2. #2

  Cam multe greseli de limba si ortografie pentru un asemenea intelectual, mandru de anvergura europeana a capacitatii sale cognitive. Dar dupa cum spunea un defunt profesor de drept: in ziua de azi se scrie mai mult decat se citeste.

  • #3

   Sunt sigur ca ai vrut sa spui …nct, defunct profesor…

  • #5

   Eram sigur ca esti cititor al acelui site.

  • #6

   Eram sigur că ești cititor al acelui site. Cînd am văzut și autorul articolului, m-am liniștit.

 3. #7

  all due respect, dar n-am putut sa trec de prima fraza…cplm vrea sa zica?

  • #8
   Arhi

   ca diaspora sunt niste tarani care nu o reprezinta, ci doar intelectualii selecti, care pun umarul la educatia oamenilor

  • #9

   Urat, incurcate sunt caile pesedeului…
   Altfel, „din cauza” diasporei e posibil sa nu fim (inca) gubernie ruseasca…

 4. #10

  @cetin mi s-a tampit feedly-ul http://imgur.com/LOrh1nD

 5. #11

  Alina Mungiu Lipidi

 6. #12

  as prefera muie irina! pippidi este pentru lumpeni.

 7. Corect este „MuiePippidi” deci un singur cuvînt, care evident că nu există în prea-frumoasă noastră limbă ce unii o rostesc ca și cum ar fi de lemn(!!), și care cuvînt nu mai poate deci însemna nici un fel de intenție de a înmuia ceva… în ceva…
  Deci cei care încă mai despart cuvintele pentru ca intenționat să se înțeleagă cu totul altceva, la adresez să o ia exact chiar ceea ce ei spun, pentru că dacă un cuvînt este scris însăși ca un singur cuvînt, și orice imixtiune în integritatea cuvîntului înseamnă că vorbim despre o cu totul altă chestie, rog că marii academicieni care iau cuvîntul de la înalta tribună plenară, să meargă înapoi în clasa I-a și să învețe să citească. Deci, MuiePippidi !
  Mai este și varianta redirecționată, folosită ca și pointer pentru adresarea unor valori direct din memorie (programatorii știu de ce!), adică chiar așa ceva:
  #MuiePippidi

 8. #15

  „oricine care” si „unica alternativa”. m-am oprit.