MUIEPSD, part deux

Logic, au fost câțiva oameni. Multe păsărici venite să facă selfie, întinse pe jos în poziții expresive, pozat după care cărat. Când a venit seara, o tipă începuse să facă numărătoare inversă până ne punem în genunchi sau ceva, nu prea s-a auzit, pentru că era un sărit cu portavocea, care, în timp ce se cânta imnul, urla de îi săreau plămânii niște chestii despre nedreptate. Nimenu nu știe mai mult de 2 strofe din imn, e ca aia cu Mulți ani trăiască, nimeni nu știe exact ce ar trebui să spună.

Jandarmii erau relaxați și cu durere în cur, aroganți și flegmatici, rezemați de gardul. Câțiva mizerabil filmau ascunși după stâlpi, gen Sigur numă vezi.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

  • #2
   Arhi

   nu, e scos din context

  • #3

   Esti postac sau doar prost?Este evident ca fraza a fost scoasa dintr-un context pentru a sublinia ceva sau a crea o anumita imagine.Sper totusi ca esti postac.

   Thumb up 5
 1. #4

  aia cu vuvuzelele. bai frate ce cretinitate. era plin de ei si nu mai putea lumea sa le strige muie pt ca nu se mai auzea nimic. o porcarie, imi pleznea creierul de la mugetul ala continuu

  Thumb up 10
  • #5

   Da, vuvuzeaua e cea mai proasta inventie a ultimilor 10 ani. Era un muget continuu doar ca sa nu fie liniste. Nu puteai sa strigi nimic, sa pornesti ceva. Doar hmmmmmmmmmmmmmmmmmm… Exemplicativ pentru protestele astea unde oricum nu e nici o organizare si nu stie nimeni ce sa ceara exact asa ca hai cu vuvuzeaua ca face zgomot, sa FIM AUZITI ca mugem. plm.

   Thumb up 3
 2. #6

  E un pic ciudat , ca toata lumea e cu telefonul ridicat si striga , asa , cu furie , ca multimea din „1984” , cand Goldberg era difuzat pentru Momentul de Ura , daca asa era numit.Asa si aici…

  Sunt paranoic sau lumea noastra devine distopica?

  Thumb up 4
 3. @RobertD Nu sunt postac (si cred ca nici prost ) … Gaseste-mi si mie (con)textul complet !

  Thumb up 0
 4. OK !

  Thumb up 0
 5. Cu ce e filmat?

  Thumb up 0
 6. #17

  sunt penibili, se vede că le e frică de sărăciile de jandarmi

  Thumb up 0
 7. #18

  Cetin… mi se pare mie sau oamenii mai mult vorbeau intre ei fara a avea vreun mesaj clar?
  Din filmare observ grupulete de 3-5 oameni discutand intre ei… daca tragi cate o sageata pe directia pe care discuta fiecare vei vedea ca rezultanta…. e zero 🙂 nu duce nicaieri.

  Daca nu m-am uitat la filmul care trebuie rog sa ma corectezi 🙂

  Thumb up 2
 8. #20

  Plateste bine PSD-ul?!

  Thumb up 0
 9. #22

  Eu sunt trist ca dincolo de „muie PSD”, TOTUL a fost un maaare fassss, si cam atat. Speram sa vina diaspora cu ceva concret, adica sa ceara ceva concret. Nu stiu ce, dar CEVA. Speram ca de anul trecut si pana acum sa gasim un leader, un far spre care sa tintim. Nu perfect, dar mai bun decat beculetele de acum. Speram sa gasim o alternativa reala (PNL e un cacat, USR pare tot mai mult raul cel mai mic dar destul de incoerent si usor scandalagiu dar fara rezultate multe – exceptie #farapenali). Trist ca toata agitatia asta s-a transformat intr-o strigare de disperare si cam atat. Poate la vot sa facem ceva. Pana atunci insa, aplecarea ca va durea si mai tare muia data de PSD catre noi.

  Thumb up 0
 10. #23

  protestele au reintrat in apatia din februarie 2017, in timpul asta elita psd sta la adapost, firea, dragnea, viorica, speranta, tariceanu, nicio declaratie.
  stiu baietii ca in maxim o saptamana vor mai fi 200 de rataciti in piata si ca incidentele de la protestul de pe 10 vor fi clasate, parchetul militar nu a cerut nici macar inregistrarile convorbirilor dintre jandarmi si conducatorii lor sau dintre liderii jandarmilor si comandamentul politic, e clar ca PM e aservit lui dragnea.
  in septembrie or sa iasa din adapost, vor da legile justitiei care sa-l curete pe dragnea si toti condamnatii din psd, daca vor fi proteste vor fi inabusite cu maxima violenta iar in octombrie-noiembrie dragnea va fi prim ministru iar parlamentul il va suspenda pe iohannis.
  decembrie ii va prinde pe romani in dictatura totala, de anul nou se va difuza mesajul Ayatolahului Mustacios pentru romani care va declara victoria socialistilor impotriva lui soros.

  Thumb up 0