MUIEPSD, soluția pentru românia

Prin urmare, dacă vrei să ți se asfalteze strada pe care nu a mai asfaltat-o nimeni din 1989, e suficient să scrii mare, cu portocaliu, MUIE PSD. Primăria va veni de urgență și va asfalta totul. Serios, nu e glumă.

Acum ar trebui să mergem să scriem MUIE PSD pe spitale, pe biserici, pe orfelinate, pe unele sate din românia și gata, vine PSD și le asfaltează, să nu se mai cunoască nimic.

24 comentarii

 1. #1

  Superb!
  Acolo o plombeaza de cel putin 6 ori pe an. In 4 zile sare plomba mereu si restul de timp muie bucse si bielete :))

  0

 2. #2

  Ma gandesc serios sa pun in practica si eu asta. Sunt cateva locuri pe care le-as marca asa.

  0

 3. #3

  Ce tare 🙂 Daca e sa mergem cu aceste idei mai departe, cum ar fi sa scriem pe fruntile lu dragnea, veorica si la toate leprele astea Muie PSD pe frunte.

  0

 4. #6

  off topic: mariana pop, zeița frumuseții de la digi 24, îmi face bătrânețile mai frumoase în fiecare seară

  0

  • #7

   Confirm, am vazut-o de cateva ori si este peste medie duduia.

   0

 5. #8

  Eu pariez pe Ligia

  0

  • #9

   zic ca merita o sansa amandoua

   0

  • #10

   sunt bune amândouă, dar mariana e TRUFANDA

   0

 6. #11

  1) dacă scrii MUIEPSD pe clădiri cred că le este mai simplu să le demoleze în loc să le repare/consolideze.
  2) ca să fie treaba și mai bună trebuie scris asta pe acoperișiul unei clădiri astfel încât să se vadă din avion/satelit și să apară pe Google Maps/Earth sau Bing.

  3) are cineva treabă pe acoperișul Patriarhiei? donez două găleți de vopsea :p

  0

 7. #12

  da. dar mai intai pe toate cladirile cu risc de prabusire la cutremur. ca sa aiba cine sa mai foloseasca drumurile, scolile, spitalele etc.

  0

 8. #13

  Pe biserici sa scriem doar MUIEBOR, ca oricum are grija Știrea sa doneze milioane desi spitalele si scolile sint cimitire neomologate.

  0

 9. #14

  No, fiti atenti:
  – un tip istet a reusit in prima faza sa inregistreze domeniul muiepsd.ro
  Acu’ recent, in Data Înregistrării: 2018-07-26

  Dupa care s-au prins astia de la ROTLD s-au au fost anuntati rapid pe linie ierarhica, si domeniul este acum in: Status: PendingDelete

  Da’oare i-or da omului banii inapoi macar ?
  🙂

  0

 10. #21

  trebuie niste gropi mai mari, sa incapa cat mai multi psdisti!

  0

 11. #22

  Lucrez in zona si mereu m-am intrebat de ce in acel loc se asfalteaza de 3 ori pe an si tot cratere sunt? Gropile de acolo au 20 cm adancime. Cine trece prin ele zilnic stie ca nu exagerez. Toate autobuzele mercedez cumparate pe banii nostri ies zilnic din depou prin aceleasi gropi. Nu vreti sa stiti cum se aude cand trec. Cum dracu la granita dintre Firea si Pandele stau gropile alea vesnic? Nu s-au inteles care sa asfalteze… cred

  0

 12. #23

  Stimate doamne ,domnisoare, stimati domni. Asa precum psd-ul guverneaza , asemeni si asfalteaza. Atentie la a doua imagine ….. doar au nivelat ( raschetat) asfaltul vechi , in rest nimic . Acum intelegeti …… au luat o parte din asfalt, a ramas doar ala de pe vremea lu’ nea Nicu. PSD….MUIE PSD.

  0

 13. Și deci uite că acest masaj chiar face ceva !!!
  Nu, nu va gîndiți la o anumită chestie care ar fi înțeleasă citind parțial și incomplet expresia respectivă, ci în mod indirect, poate contribui la asfaltarea străzilor, implicit la astuparea gropilor, precum și pentru alte instituții, ceea ce ar fi un lucru benefic.
  De aceea este și vorba aia:
  nu oricine care te bagă în rahat ți-e dușman,
  nu oricine care te scoate din rahat ți-e prieten,
  și dacă tot e să ajungi în rahat, bagă-te pînă peste cap !
  Deci acuma hai să fim serioși, chiar stau și mă întreb ce aveți cu bietul partid de-l tot pomeniți atîta, pomenit deci și de bine, pomenit și de rău, și în stînga, și în dreapta, că deja am coșmaruri noaptea cînd visez. Acuma hai serios, păi dacă asfaltează străzile, și face și alte gesturi caritabile, de ce considerați acel masaj că fiind unul vulgar, cînd de fapt este chiar o urare ?! … o urare de și mai bine, de a mai asfalta și alte străzi ! Deci serios, vă rog nu mai spuneți că este un masaj penibil, este chiar o mulțumire adusă partidului mult iubit !!!

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Cuptorul cu microunde e o chestie foarte mișteaux, care bineînțeles că a fost demonizată de sfertodocți, pentru că suntem încă mental la nivelul de Ev Mediu și ne bucurăm când găsim vrăjitoare vinovate pentru cancerele noastre cele de toate zilele. Doar că nu. Microundele nu cauzează cancer. Pot cauza arsuri, dacă te expui […]

A ieșit aseară femeia aia de la liberali, Turcan, căreia cineva i-a greșit rău de tot multitudinea de operații estetice (uitați-vă cu zoom la nasul ei, să vedeți cât de tăiată cu drujba, strâmb și greșit este) și a declarat că este evident că Viorica este foarte proastă și nu are ce căuta […]

Oana Dobre Dimofte este o fostă angajată a varanului (sau poate fi și actuală, nu știu) care bagă cărbuni la una din instituțiile alea de plimbat fraieri pe la troițe, gen Corupția ucide. Să ne înțelegem, nu am nimic cu fata, nu îi știu activitatea decât en passant, iar ce vorbim acum este […]

– Aproape 100.000 de produse vândute în jumătate de zi – Parfumuri în valoare de 3500 de lei merg la Lipova – Cel mai scump produs comandat: un ceas Ingersoll cu prețul de 1170 de lei – Cel mai vândut produs: cartea Tatuatorul de la Auschwitz, de Heather Morris – Cea mai mare […]