MUIEPSD, soluția pentru românia

Prin urmare, dacă vrei să ți se asfalteze strada pe care nu a mai asfaltat-o nimeni din 1989, e suficient să scrii mare, cu portocaliu, MUIE PSD. Primăria va veni de urgență și va asfalta totul. Serios, nu e glumă.

Acum ar trebui să mergem să scriem MUIE PSD pe spitale, pe biserici, pe orfelinate, pe unele sate din românia și gata, vine PSD și le asfaltează, să nu se mai cunoască nimic.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. #1

  Superb!
  Acolo o plombeaza de cel putin 6 ori pe an. In 4 zile sare plomba mereu si restul de timp muie bucse si bielete :))

  Thumb up 23
 2. #2

  Ma gandesc serios sa pun in practica si eu asta. Sunt cateva locuri pe care le-as marca asa.

  Thumb up 9
 3. #3

  Ce tare 🙂 Daca e sa mergem cu aceste idei mai departe, cum ar fi sa scriem pe fruntile lu dragnea, veorica si la toate leprele astea Muie PSD pe frunte.

  Thumb up 14
 4. #6

  off topic: mariana pop, zeița frumuseții de la digi 24, îmi face bătrânețile mai frumoase în fiecare seară

  Thumb up 8
  • #7

   Confirm, am vazut-o de cateva ori si este peste medie duduia.

   Thumb up 4
 5. #8

  Eu pariez pe Ligia

  Thumb up 7
  • #9

   zic ca merita o sansa amandoua

   Thumb up 3
  • #10

   sunt bune amândouă, dar mariana e TRUFANDA

   Thumb up 1
 6. #11

  1) dacă scrii MUIEPSD pe clădiri cred că le este mai simplu să le demoleze în loc să le repare/consolideze.
  2) ca să fie treaba și mai bună trebuie scris asta pe acoperișiul unei clădiri astfel încât să se vadă din avion/satelit și să apară pe Google Maps/Earth sau Bing.

  3) are cineva treabă pe acoperișul Patriarhiei? donez două găleți de vopsea :p

  Thumb up 18
 7. #12

  da. dar mai intai pe toate cladirile cu risc de prabusire la cutremur. ca sa aiba cine sa mai foloseasca drumurile, scolile, spitalele etc.

  Thumb up 3
 8. #13

  Pe biserici sa scriem doar MUIEBOR, ca oricum are grija Știrea sa doneze milioane desi spitalele si scolile sint cimitire neomologate.

  Thumb up 5
 9. #14

  No, fiti atenti:
  – un tip istet a reusit in prima faza sa inregistreze domeniul muiepsd.ro
  Acu’ recent, in Data Înregistrării: 2018-07-26

  Dupa care s-au prins astia de la ROTLD s-au au fost anuntati rapid pe linie ierarhica, si domeniul este acum in: Status: PendingDelete

  Da’oare i-or da omului banii inapoi macar ?
  🙂

  Thumb up 7
 10. #21

  trebuie niste gropi mai mari, sa incapa cat mai multi psdisti!

  Thumb up 4
 11. #22

  Lucrez in zona si mereu m-am intrebat de ce in acel loc se asfalteaza de 3 ori pe an si tot cratere sunt? Gropile de acolo au 20 cm adancime. Cine trece prin ele zilnic stie ca nu exagerez. Toate autobuzele mercedez cumparate pe banii nostri ies zilnic din depou prin aceleasi gropi. Nu vreti sa stiti cum se aude cand trec. Cum dracu la granita dintre Firea si Pandele stau gropile alea vesnic? Nu s-au inteles care sa asfalteze… cred

  Thumb up 2
 12. #23

  Stimate doamne ,domnisoare, stimati domni. Asa precum psd-ul guverneaza , asemeni si asfalteaza. Atentie la a doua imagine ….. doar au nivelat ( raschetat) asfaltul vechi , in rest nimic . Acum intelegeti …… au luat o parte din asfalt, a ramas doar ala de pe vremea lu’ nea Nicu. PSD….MUIE PSD.

  Thumb up 1
 13. Și deci uite că acest masaj chiar face ceva !!!
  Nu, nu va gîndiți la o anumită chestie care ar fi înțeleasă citind parțial și incomplet expresia respectivă, ci în mod indirect, poate contribui la asfaltarea străzilor, implicit la astuparea gropilor, precum și pentru alte instituții, ceea ce ar fi un lucru benefic.
  De aceea este și vorba aia:
  nu oricine care te bagă în rahat ți-e dușman,
  nu oricine care te scoate din rahat ți-e prieten,
  și dacă tot e să ajungi în rahat, bagă-te pînă peste cap !
  Deci acuma hai să fim serioși, chiar stau și mă întreb ce aveți cu bietul partid de-l tot pomeniți atîta, pomenit deci și de bine, pomenit și de rău, și în stînga, și în dreapta, că deja am coșmaruri noaptea cînd visez. Acuma hai serios, păi dacă asfaltează străzile, și face și alte gesturi caritabile, de ce considerați acel masaj că fiind unul vulgar, cînd de fapt este chiar o urare ?! … o urare de și mai bine, de a mai asfalta și alte străzi ! Deci serios, vă rog nu mai spuneți că este un masaj penibil, este chiar o mulțumire adusă partidului mult iubit !!!

  Thumb up 0