Multumesc contestatarilor mei

Tot vreau de cateva zile sa scriu ceva, si tot uit.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au contestat calitatea prestatiilor mele, calitatea videourilor, jenibilitatea sau penibilitatea actiunilor mele, si au decis sa imi dea o lectie si sa faca ei filme profesioniste, in care sa demonstreze cum se face treaba.
Dragii mei, nu ati facut decat sa imi intariti credibilitatea si valoarea. Cam tot ce ati facut se situeaza cam cu 3 clase sub orice a fost pus pe arhi.tv. Nu ati facut decat sa demonstrati, in locul meu, ca sa faci video nu e chiar usor si la indemana tuturor. Si chiar daca sunt gunoaie, sau cum le denumiti voi, prin bloagele proprii, bloage de certa valoare (sic!), acele gunoaie sunt mult peste orice ati produs, produceti sau veti produce voi vreodata.

In concluzie, multumiri adanci epigonilor mei.

PS: Desigur, le multumesc, la modul foarte serios, si celor care au criticat constructiv, si sper ca au observat ca am luat in seama fiecare critica serioasa, si am incercat sa imbunatatesc.

[tags]arhi, arhitv, epigoni[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

  1. #1

    Tu ai fost peste OK, altii au supt…

  2. Dar de ce iti pasa asa de tare de parerea celorlalti? Daca tu consideri ca ceea ce faci are valoare , e ok , in rest „vulpea spune despre struguri ca sunt acri”.

  3. Nicole, imi pasa pentru ca nu pot deveni mai bun daca nu tin seama de observatiile pertinente