Murdărie de politician

Dau să ies ieri seară din casă, să mă duc să o iau pe adorata de la muncă. Apăs pe clanţă si buf, aud un zgomot, ca un fâşâit, la picioarele mele.
Desigur, m-am cam speriat, ţinând cont că la mine în bloc nu e lumină pe scară. Deschid uşa, cu oareşicari temeri, nimic. Când colo, la picioarele mele, afişele astea.

Un oarecare Dragoş Popescu, candidat la preşedinţia consiliului judeţean Constanţa, TREBUIE să mă deranjeze, pentru că, zice el, sunt minţit şi furat şi m-am săturat de asta.

Dragă domnule politician, sunt minţit şi furat de 18 ani. Sunt agresat verbal şi fizic în fiecare zi de dejecţiile imunde pe care le scoateţi pe gurile voastre hulpave. Aţi indus nevoia de a fi minţit şi furat la un nivel atât de adânc, incât oamenii au ajuns să voteze cu gandul că, dacă fură, măcar poate face ceva şi pentru noi.

Dar, dragă domnule politician, nimeni nu şi-a permis să îmi folosească uşa drept panou de afişaj. Din câte ştiu eu, clanţa uşii mele nu este bun public, nu este loc de panotaj, nu aparţine primăriei sau oricărui organism statal. Îmi aparţine mie, de fapt soacră-mii.
Şi iarăşi nu ţin minte să fi incheiat vreun contract de publicitate, prin care să iţi permit să afişezi materiale publicitare pe clanţa uşii mele?

Ca de obicei, nesimţirea este dusă la nivelul următor de către politicieni.
Ah, cât de mult aş vrea să vă dau o clanţă….

12 comentarii

 1. #1

  ce te superi asa Arhi. oricum stii cine ne conduce orasul si cine o sa-l coduca inca 100 ani. astia mici se agita si ei ca sa nu zica lumea ca nu ar avea mzr contracandidati. am si eu cutia postala plina si le iau, le citesc, ma amuz si le arunc.
  si pe strada am primit vreo 2 rahaturi din astea. le-am luat si le-am aruncat. de ce? ca sa castige si impartitorii de pliante un ban. si cei care le baga in cutia postala si cei care le pun pe clanta. iti dai seama sa te plimbi cartiere intregi din clanta in clanta. nu e asa usor. mai ales ca ieri a fost tare cald.

  have a great day. :)

  0

 2. #2

  dragos, la mine a trebit sa urce pana la etajul 4:))

  0

 3. pana nu trec campania si alegerile, ne vom lovi in continuare de chetsii de genu’ asta… nu stiu daca la voi in oras au inceput si cu masinile, dar la noi se urca uynii in cate o masina cu catamai portavocea pe capota sau pe masina, si incep…. mai sunt si amplificate la maxim… te dor creierii si e jenant! exact ca la reclamele alea cu circul, cand vine in oras si fac astia „imagistica verbala” prin portavoce…grrrr!

  0

 4. #4

  jammie, eu dau cu rosii in ei de la balcon:D

  0

 5. Cei ce-l promoveaza dau totusi dovada de ceva mai multa imaginatie decat restul.

  0

 6. urasc campaniile electorale, ma uit si prin Arad la slogane si mor de ras. Actualul primar, Falca, are prin tot orasul puse bannere cu „Falca face treaba”. tot timpul ma gandesc „falca face treaba mare” :) ce penibil!!

  0

 7. Am gasit si eu maculatura de-asta prin prin curte. De obicei berbecilor care o aduc le e lene sa treaca pe la fiecare apartament si le lasa pe cutiile postale de la intrarea in curte. Le-am adunat pe toate si le-am dat unui pustiulica, vecin, care vroia sa mearga la un concert al trupei Sistem, unde intrarea consta intr-un kil de maculatura. Le-as folosi in alt scop, igienic, dar mi-e ca sunt toxice :)

  0

 8. #8

  Unul l-a spus Arhi „a da o clanta” al 2-lea „a da o falca”, cum omul se si denunta „Falca face treaba.”, mai ramane de facut saaaa… saaaa…? :))

  0

 9. #9

  Da-i „una” si din partea mea … :)

  0

 10. Arhi, stau la casa, iar balconul meu de la etaj da inspre politie ;-))))

  iar pe geamul de la strada nu prea merge…. am strada linistita si s-ar vedea imediat cine arunca ;-))))))))

  0

 11. Norocul meu că nu urcă ăştia pe bloc ca să-şi agaţe maculaturile :)) Dar le văd pe la uşile vecinilor şi prin cutia poştală.

  0

 12. Mai nou, distrubuitorii sunt niste bieti adolescenti pacaliti cu un ban… Unul care candideaza la Primaria Constantei le da 300 de mii pentru 3 ore de umblat din bloc in bloc, din usa in usa ca sa imparta pliante cu si despre el si campania lui… Si cica daca vin o data, trebuie sa vina minim 5 zile ca sa-si ia la sf saptamanii bani… Si tineretul se duce ! :(

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.