S-a mutat cineva la Digi Energy?

A expirat contractul cu Enel și, deși nu sunt nemulțumit de serviciile lor, vreau să mă mut la alt furnizor, pentru că s-au învățat că au monopol și că pot trimite anunțuri gen Cutărescu va veni în data de X pentru semnarea noului contract.

Aș vrea să știu dacă din voi a semnat cineva cu Digi Energy și cum e cu plata facturilor, index etc. Facturile vin mai mici? Indexul se poate transmite online? Ați sunat la deranjamente vreodată, vă iau la mișto angajații Enel?

82 comentarii

 1. Si eu sunt curios de acest aspect. Urmeaza sa ma mut in curand si vreau sa stiu mai multe despre furnizori.

  0

 2. #2

  Eu am facut cererea de „mutare” acum ~10 saptamani. Nu mai primesc facturi de la enel, dar nici digi nu mi-a trimis nimic. Pe interfața web a celor de la digi apare „Serviciul Energie (In curs de instalare)”.

  Am primit totusi un mail de la „E-Distributie Muntenia” că cererea mea de schimbare de operator a fost depusă cu succes.

  0

 3. #3

  Eu sunt mutat de mult timp. Se poate trimite index online. Ai tot controlul din contul rcs-rds de cablu/net. Facturile sunt mai mici. Mi imi pare ca sunt cam la jumatate – dar este posibil ca enel sa imi fi facturat anterior pe baza consumurilor vechi si apoi sa imi trimita de regularizare. Am atasat imagine cu ultima factura – 56,16 TOTAL LEI pentru 120KW.
  Sper sa iti fie de folos.
  http://imgur.com/Qiwsgoa
  http://imgur.com/4u0phLR

  0

  • Platesti cat consumi sau e nebunia cu x kw in abonamentul x apoi alt pret ? si pe cat timp este contractul semnat de tine ?

   0

  • #5

   Acum ca m am uitat pe facturi am vazut ca toate sunt calculate cu 120KW. O sa transmit un index sa vad ce se intampla. Oricum cine e la enel poate aplica o regula de 3 simpla.

   0

  • #6

   Am uitat sa precizez. Am semnat pe 2 ani.

   0

  • #7

   la mine ultima factura la Enel a fost 50,68 pentru 101kWh, la o comparatie grosso modo Enel inseamna un echivalent 0.502lei/kWh (include toate taxele adiacente si tva), digi ar fi un 0.468lei/kWh.
   7% mai jos digi decat enel.

   din factura ta inteleg un 0.184lei/kWh efectiv (doar energie, cu tva) versus, daca inteleg bine factura mea, un 0.435lei/kWh la enel. diferentele vin din tarifele de distributie, care lipsesc la enel (:D), restul de taxe de cogenerare, acciza, etc sunt la acelasi pret unitar.

   0

  • #8

   Tarif similar am acum la ENEL:
   http://prntscr.com/fzmd0v
   Total 65.12 lei pentru 138KW

   Index online, factura online, plata online (factura are termen scadenta 15 zile).
   Contract pe 2 ani cu tarif fix (se numea ENEL E-LIGHT) semnat 10 luni in urma.

   Fata de tariful precedent (reglementat) am avut o economie sanatoasa de ~14.8% (tarif per KW a scazut de la 0.542 lei la 0.472 lei), deci in medie vreo 10 lei pe luna la un consum de 120-150 KW lunar.
   Factura veche pentru confirmare (a se exclude taxa radio si TV):
   http://prntscr.com/fzmfoc

   0

  • #9

   La Enel s ar fi platit 60 lei

   0

 4. #10

  Teszari cam are probleme datorate de pierderile pe care le au cele 245 de DigiSporturi pe care le detine + ca parca il luasera si prin vreo 2 cazuri de coruptie la ochi, cu niste drepturi TV. Pe cat de bun om de afaceri pare ca e, cred ca ar fi mai constiincios sa nu se grabeasca lumea foarte tare sa se aboneze la noua lui firma de energie .

  0

  • #11

   Mda are sens :))

   0

  • #12

   Mai taie drecu’ din ele ca troncane… ca asa ne-ai zis si cu Digi Mobil, ori abonamentul meu de mobil se simte bine merci.

   0

  • Tocmai au cumpărat un mare provider din Ungaria…atat de falimentari sunt.

   0

  • #14

   Așa-i că te uiți la antena 3 ?

   0

 5. #15

  eu am de vreo 2 ani, sincer nu simt sa fie mai mici facturile, se poate trimite indexul online.

  0

 6. #16

  Sunt client Digi energy de peste un an. Oferta lor la acel moment era cu 10 procente sub cea a Enel, daca aveai și alte servicii Digi active, 20 % daca erai pensionar. Practic o factură și ceva gratis pe an. Poți plăti online din contul Digi care. tot acolo poți transmite indexul la sfârșitul lunii.

  0

 7. #17

  te-ai gandit si la Electrica Furnizare?
  Pot trimite pe cineva la tine cu o oferta.

  0

  • #18

   Te-ai dilit? Cea mai comunista companie!

   0

  • #19

   Huoooo Electrica !!!! Cei mai comunisti dintre toti furnizorii! Treceti la oricine, numa’ la Electrica nu!

   0

 8. #20

  Sunt client Digi energy de peste un an. Oferta lor la acel moment era cu 10 procente sub cea a Enel, daca aveai și alte servicii Digi active, 20 % daca erai pensionar. Practic o factură și ceva gratis pe an. Poți plăti online din contul Digi care. tot acolo poți transmite indexul la sfârșitul lunii. Tariful a rămas neschimbat pe toată durata contractuala.

  0

 9. #21

  Eu am contract de vreo 8 luni, este o mica diferenta pe kw fata de enel, probabil nesemnificativa, insa am preferat digi sa achit la acelasi furnizor TV, Net, energie. Indexul il dau telefonic; in caz de avarie, indiferent de operatorul de energie pe care il ai, de retea se ocupa Enel distributie, deci la ei suni pentru probleme.

  0

 10. #22

  E mai ieftin cu TVA-ul, adica undeva intre 15-20%. Abonamentul il platesti online odata cu internetul/TV si ce mai ai de la ei din contul digi care. La fel si cu indexul. Nu am sunat la deranjamente. Au fost ceva avarii generale in ultima perioada dar s-au rezolvat fara sa sun si oricum erau pentru cateva blocuri.
  Mici sanse sa rada cineva de tine pentru ca nu furnizorul se ocupa de deranjamente si oricum sansele sunt mici sa fie o avarie doar la tine. Eu am plecat de la eon si ma felicit in fiecare luna cand vad o factura de la digi. Cand m-am decis sa plec de la eon, la sf. lui 2016, factura de la eon avea vreo 30 de rubrici si una era cu niste certificate verzi (regularizari cred) de prin aprilie 2015.

  0

  • #23

   Ultima factura pe 270 kwh este 117 fara TVA. La o simulare eon pe aceeasi cantitate pretul e tot 117 dar
   preţurile sunt exprimate în Lei/kWh. Preţul energiei electrice nu include certificatele verzi și contribuţia pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, stabilite conform reglementărilor ANRE; de asemenea, nu include TVA şi acciza, conform Codului fiscal în vigoare.
   Alea care nu sunt incluse la eon la digi sunt vreo 16 lei fara tva.
   Nu tineam neaparat sa fac reclama gratuita pentru digi dar dorinta era mai mare sa fac antireclama monopolistilor.

   0

  • #24

   Certificatele alea o sa apara si pe facturile de la digi… nu-s introduse de enel, ci de parlament/ue/guvern/etc, mi-e lene sa caut.

   0

  • #25

   Da, apar pe factura pentru consumul din ultima luna. Nu in septembrie 2016 pentru 2015. Uite cum arata o factura din sept. 2016
   http://i.imgur.com/UhPTvzK.jpg
   http://i.imgur.com/9aeXlHi.jpg

   0

  • #26

   Si mie mi-e lene dar fac un efort. Uite cum arata una la digi http://i.imgur.com/kVQ6jVf.jpg

   0

  • Eu sint putin speriat fiindca am deja internet, tv, telefon fix si mobil la Digi. Chiar nu vreau sa am toate ouale in acelasi cos. Digi are tendinte de a monopoliza cam prea ulte, dupa parerea mea. Cu gazul ramin la eon si cu curentul la enel.

   0

  • nici nu as fi de acord sa imi taie curentul ptr ca nu le platesc netul. in cazul nostru, contractul ar fi pe numele meu

  • #29

   Sunt contracte separate cu facturi separate. Nu le amesteca. Nu poti sa pui ca motiv de deconectare de la energie neplata unei facturi pe alt serviciu/contract.

   0

  • #30

   Ăia de la Vodafone n-au aflat chestia asta.

   0

  • @Luna prin legislație nu ai voie să lege facturile, momentan nu au voie nici să le trimită pe aceeași hartie.

   0

  • #32
   Arhi

   da, legislația romaneasca e foarte reliable. sunt convins ca, daca ar face asta, ar pati multe lucruri

  • #33

   Balaure, nu inteleg. Ai curent de la Vodafone si te-a deconectat ca nu ai platit telefonul?
   La digi daca nu platesti netul in cateva zile dupa termenul limita trimit un om si te deconecteaza din cutia lor. La energie nu pot face asta pentru ca n-au voie. Nu e reteaua lor. E a eon distributie la mine si eon intr-un fel sunt concurentii lor. Nu cred ca pur si simplu dau un telefon „ba, deconecteaza si mie unul ca nu plateste internetul”.
   Pana la urma pentru energie tabloul central e o cutie mare de plastic transparent la intrarea in bloc. Pot foarte usor sa deschid usa aia si sa ma reconectez singur. De fapt pot sa-i deconectez pe toti din bloc daca am chef. Pot sa ma dea ei in judecata sa dovedeasca ca-s eu. Povesti.

   0

 11. #34

  dar cand pica curentul si stai la lumanare si esti la digi, cum raspunde callcenter-ul ? sunt chiar curios. au cum sa rezolve sau zic ca electrica/enel/soros trebuie cautati ?

  0

  • Doar niște idioți puteau da minusuri la întrebările alea.

   0

  • #36

   Ai minusuri pentru întrebare deoarece e puțin puerila. Digi folosește infrastructura celor de la electrica. Dacă se rupe un stâlp sau alte deranjamente tot ei le rezolva, chiar și contorul tot același rămâne. Mergi cu autocarul pe sosea și întâlniți un pod rupt, suni la dispeceratul de transport sau la drumuri?

   0

  • #37

   Cand cade curentul, problema este a distribuitorului, nu a furnizorului!
   Furnizorul cumpara energie de pe piata libera, isi pune un mic adaos comercial (sau nu!) dupa care-ti vinde tie, clientul final.
   Transportul energiei si implicit buna functionare a retelei de transport, este treaba distribuitorului, drept urmare distribuitorului trebuie sa-i umpleti frigiderul cu carne atunci cand va pica curentul.

   0

  • bai borcane, ia explica-ne tu noua cum e cu „sau nu”-ul ala la daus comercial. Cine plm iti vinde tie energie doar asa, de amorul artei?

   0

  • #39

   @mircea, dumping-ul a fost inventat demult, de alţii mai doxă în ale marketingului, economiei şi comerţului, nu a fost inventat de români… Da, se poate întâmpla să vinzi o perioadă fără profit sau chiar în pierdere, pentru a câştiga cotă de piaţă (clienţi).

   0

  • #40

   Sa inteleg ca atunci ca cand pica curentul trebuie sunat la electrica. Bun asa. Eu contractul il am cu electrica nu cu digi. Deci ei sunt obligati sa imi rezolve dilemele.
   Stie totusi cineva cum se descurca astia de la digi la o problema de furnizare?

   0

 12. #42

  Doar ca sa ma laud:
  – Se poate transmite indexul online la Enel de cativa ani buni. Si factura online.
  – De vreo 2 ani au pus si contor „inteligent” pe care il citesc ei de la distanta.

  Dar sa vedem ce avantaje sunt la RDS sau altii, ca si mie mi-a venit contract nou la semnat.

  Si cum distributia o s-o faca tot Enel, nu tot cu ei discuti de contoare and stuff?

  0

 13. #43

  maestre, muta-te la engie
  vei avea tarif fix pentru urmatorii 2 ani

  0

  • adica la fel ca la enel. Mi-e lene sa caut acum contractul facut anul trecut cu enel pentru casa de la tara, insa si ei se obligau la un pret fix pe doi ani. Si am facturi de 10-15 lei (pe doua luni). Casa locuita 2 zile pe saptamina: iluminat, bormasina, betoniera. Apa calda o am de la un instant pe butelie.

   0

  • #45

   cel mai bine te uiti pe site-ul anre si gasesti toti furnizorii
   ai filtre pe regiune, consum, etc

   0

 14. #46

  Salut Cetin,nu stiu cum este in bucuresti insa din ce am auzit,in caz ca patesti ceva ,trebuie sa platesti tu reparatia:) Cert este faptul ca trebuie sa te interesezi,digi energy sunt la inceput,ok au initiativa mai mare,pretul e mai mic,insa pentru cat timp?

  0

 15. #47

  nu stiu man, schimbi un monopol cu altul, se poate sa-ti faci un plan personal si la enel, la noi ce-i drept oamenii nici nu stiu ce-i aia dar si firmele sunt marlani si nu te educa, na, ca in capitalism.

  0

 16. #50

  singura diferenta la digi este ca ai niste reduceri de 0,000011 , daca ai cablu , net si mobil de la ei .

  0

 17. #51

  Eu zic sa ramai la ENEL. Au tarife mai mici si au digitalizat destul de mult comparativ cu ceilalti.

  0

 18. Iti raspund din ambele pozitii, client si om care cunoaste sistemul.

  Facturile vin mai mici daca nu te reoferteaza furnizor actual pe noile condiții, piata reglementată.
  Posibil si ei sa iti faca oferă si atunci preturile sunt cam la fel. Se simte ceva de pe la 150 kw în sus.

  Prima factura vine conform estimatului declarat la semnarea contractului, apoi poti da autocitire în ultimele 4 zile din luna, telefonic sau prin digicare.

  Factura de energie nu e legată de cea de servicii.

  Dacă acelasi titular de la vechiul furnizor va fi si la Digi, toate actele necesare le ai in casa. Copie ci, ultima factura, act spațiu (sau dai o declaratie).

  Factura vine lunar, EON de exemplu factureaza la 2 luni.

  0

  • #53

   Subscriu. A rezumat cât se poate de bine. Diferența se simte dacă ai consum mare, pentru 300 – 400 kWh nu cred că e mare geșeftu’…

   0

 19. #54

  pentru mine in simulatorul de la digi imi iese mai scump decat ce platesc la enel.
  la enel: 232 kwh – 118.23 RON (ultima factura)
  la digi: 232 kwh – 121.43 RON pe simulare

  0

  • #55

   Curios, la 232kWh daca aleg suceava si distribuitorul eon imi iese 62.48 cu tot cu TVA. La Bucuresti e aproape dublu. Habar n-am care-i treaba.

   0

  • #56

   este posibil ca la suceava sa nu fie calculate restul de taxe, certificate, etc etc?
   pe zona ilfov/bucuresti e mai scump oricum.

   0

  • Bigone selectează EON simplu nu OMV EON, de acolo diferenta. OMV EON e alta treaba.

   0

  • #58
 20. #59

  Eu sunt pe enel fix online si platesc 0.49 lei / kw. Rds-ul e probabil cu cativa bani mai jos, dar nu merita efortul. Indexul online, factura online, plata cu cardul la ambele, deci nici asta nu e vreun avantaj.

  0

 21. #60

  am semnat tot cu ei, simularea iese cu vreo 7% mai ieftin pentru urmatoarele 24 de luni.

  remarcabil, fatuca care a venit avea pe langa contractul tipizat pentru enel toate informatiile necesare in caz ca vroiam sa semnez cu altcineva si disponibilitatea sa mi le ofere. am semnat tot cu ei pentru ca alea cateva ore pe care le-as fi pierdut cu operatiunea vloareaza mult mai mult in viata mea decat cei cativa lei pe care i-as fi castigat in aia 2 ani de contract din valoarea facturilor.

  0

 22. Și eu m-am mutat acum vreo 7-8 luni la Digi din aceleași motive invocate de tine – practicile ENEL. Avantajul e și că plătesc factura în același loc în care plătesc netul și telefonia. Sunt mulțumit.

  0

 23. #62

  Eu le-am spus celor de la enel ca vreau sa trec la Digi ca tarif mai mic. Si mi-au facut oferta de pret sub pretul de la digi.

  0

 24. #63

  Bre oameni, voi tre’ sa intelegeti niste chestii:
  – energia electrica reprezinta doar ~30% din factura, restul pana la 100% sunt taxe, accize, certificate, transport, taxe de smecheri si alte porcarii. RDS (Digi Energy) a facut maximul de reducere cat a putut la energie electrica, adica, la aia 30% din pret! Motiv pentru care, facturile n-au cum sa difere semnificativ daca treceti la un alt furnizor (indiferent daca Digi Energy sau orice alt furnizor);
  – daca vreti ca pe piata de furnizare sa existe concurenta, atunci treceti la alt furnizor pentru a sparge monopolul detinut de Electrica!
  Asteptam cu interes liberalizarea distributiei de energie electrica, nu doar a furnizarii de enrgie electrica!!!
  Alooo, mafiotilor din ANRE si Electrica, se aude???? Vrem piata libera si la distributie, nu doar la furnizare!!!! Abia atunci s-ar simti ceva la facturi, pana atunci e cam apa de ploaie…
  – cine a semnat contract cu Digi Energy pana la data de 01 iunie 2017, se alege cam cu o luna gratis pe an, cam aia e diferenta (la un nivel de consum normal, casnic, consum „de apartament”);

  Concluzie: deci, da, treceti la Digi Energy, este SINGURA voastra unealta prin care-i puteti sanctiona pe cei de la Electrica pentru nepasarea lor fata de clienti! De-a lungul anilor, am avut O MULTIME de experiente EXTREM DE NEPLACUTE cei cei de la Electrica!!! Sunt o institutie extrem de opaca, populata din varf si pana jos cu tot felul de pile politice, cu neamurile sefilor ce lucreaza acolo, si n-au pic de respect pentru client! Ca exemplu, daca vrei curent la casa si nu ai retea in apropiere, plantezi tu stalpii pe banii tai, care stalpi, dupa 2 ani intra automat in proprietatea Electrica iar tu nu primesti NIMIC! Adica, exact cum au facut comunistii cand au confiscat toate averile si terenurile… au considerat ca li se cuvine si s-au servit fara drept de apel. Din partea mea, vedea-i-as in FALIMENT pe astia de le Electrica!

  0

  • Pe de alta parte, daca-mi-e permis: unu la mina: io n-am avut niciodata din ’90 incoace o pana de curent mai mare de 4 ore (o singura data) din cauza ca un Dorel a rupt cu excavatorul un cablu;
   Doi la mina: pentru 50 bani economie pe zi…da-o-n plm!

   0

  • #65

   unde lucrezi tu borcane?

   0

  • #66

   La o linie de imbuteliere conserve de fasole…

   0

  • #67

   Încă ceva pe lîngă ce zice nea Borcan. Am trecut la Digi pentru că dacă vrei să plătești doar ce consumi (și eu din martie pînă în noiembrie nu consum nimic) la Electrica aveam mizeria aia de abonament pe care îl plătești oricum. Dacă vrei tarifare fără abonament, o șa te coste aproape dublu (dublu la factura cu taxe cu tot, deci energia în sine e mai mult decît dublu). Anul trecut cînd am pus în funcțiune branșamentul nou de 30KW, am primit cadou contract nou, am ales tarifarea fără abonament apoi am înghițit în sec iarna trecută cînd au început să vină facturile. La Digi e mai ieftin decît tarifarea cu abonament de la Electrica și plătești doar ce consumi. Muie Electrica.

   0

  • #68

   „Alooo, mafiotilor din ANRE si Electrica, se aude????”

   Se aude, bineinteles.
   Toata lumea stie ca mafiotii din ANRE si Electrica au un departament dedicat citirii de bloguri.

   Piata libera si la distributie?
   S-a facut. Medie sau mare? Vrei si cartofi?

   0

 25. #69

  eu desi am cablu , net si 3 telefoane de la rds , nu vreau energy de la ei . uite asa de-al dracu` si ambitios . astept sa se lupte cu enelu pana unu din ei doi or sa-mi dea gratis energy .

  0

 26. #70

  Mie mi au facut cei de la Enel (au sunat ei) o oferta am cerut si una de la digi ca sa am intre ce sa aleg. Surpriza mea a fost ca cea de la digi era mai mare si la enel pretul era mai mic. Oferta asta ar fi valabila 12 luni. Pot sa mai caut prin mail sa iti dau si alte detalii.

  0

 27. #71

  Umbla vorba prin targ ca, intre RDS/Digi Energy si Enel e o concurenta acerba. Enel s-au suparat tare de tot pe cei de la Digi Energy ca au intrat pe piata din sud cu preturi de dumping, asa ca, Enel a intrat si el in Ardeal cu preturi mai mici decat Digi. Asta face concurenta. Care trebuie stimulata. De aia va zic sa va mutati de la Electrica la alt furnizor (la oricare), concurenta face bine la buzunarele noastre, ale clientilor…

  0

 28. #72

  Salut!
  Uite exemplu de luna aceasta: 36 kWh consumați (nu am fost 2 săptămâni din lună acasă, a funcționat doar frigiderul) și sunt la Enel în București, nu am semnat niciun contract nou (nici nu mi s-a propus) deci sunt încă pe coșul cu 80% de pe piața liberă și 20% preț reglementat. Pentru cei 36 lei, factura a venit 17,81 lei. La ea ar mai trebui adăugați 1,57 lei, pe care Enel i-a scăzut din valoarea facturii prin regularizările de certificate verzi (care se estimează pe durata anului și se regularizează periodic), deci prețul pentru cei 36 kWh ar fi 19,38 lei (cu TVA, accize, certificate verzi, rezervare, contribuție cogenerare). Pe site-ul digicare calculatorul de preț îmi arată 22,39 lei pentru aceeași 36 kWh la E-Distribuție Muntenia, București. Concluzia o tragi singur.

  0

 29. M-am mutat de 3 luni de la Electrica la Digi Energy, doar pentru faptul ca ma enerva crut relatia cu clientii. A culminat cand am sunat sa le spun ca in fiecare noapte se ia curentul cate 2 – 3 minute si raspunsul a fost „Asa, si?”.
  In continuare se tot ia curentul (aceeasi retea), dar factura e cam cu 10 lei mai ieftina decat anul trecut pe vremea asta. Am cont online la ei, platesc prin contul lor, trimit indexul de citire tot online. Nu au chiar cea mai prietenoasa interfata, dar primesc remindere pe email cand tre sa trimit citirea, cand tre sa platesc factura, etc.
  Iar procesul de mutare a fost foarte simplu. A venit acasa un reprezentant Digi, i-am dat niste acte si s-a ocupat el de tot.

  0

 30. #75

  Am prins 6 luni moca la e.on de black friday. La sfarsitul lui iunie am primit prima factura. Doar ma laud.

  0

 31. #76

  Trecut de citeva luni, platesc in contul Digi la gramada cu factura la net si telefonie, toata bune si frumoase. Probleme cu reteaua nu prea exista, deci nu am avut de ce sa sun la nimeni. Costul e tot pe acolo, dar am vrut sa scap de jegosii de la Eon. A durat 11 luni sa imi trimita avizul de conectare, da, UNSPE FUCKIN’ LUNI, dar cind am demarat intr-un final mutarea, m-au sunat imediat sa imi propuna un pret mai bun. Nici nu am lasat-o pe aia sa imi zica cit imi ofera. I-am zis ca sa mi-l dea si gratis, decizia e luata si fix nu ma intereseaza oferta lor. Cind am avut probleme cu reteaua sau cind asteptam rahatul ala de aviz nu s-au ingramadit sa ma sune..

  0

 32. #77

  In 2017 poti sa judeci interesul furnizorului dupa modul in care este intretinuta aplicatia de mobil. Sau, in cel mai rau caz, pagina web din contul clientului.

  0

  • #78

   Nu neaparat. E o vorba foarte buna la americani – „If it works, don’t fix it.” La cit timp petrec pe site-ul digi pentru a imi plati facturile, poate sa fie si roz cu Florin Parizer pe fundal sonor si cu fulgi/stelute zburdind prin zona, nu imi pasa. Atita vreme cit isi face treaba, pot trai cu un design mai nasol. Buba e cind un site de genul nu isi face treaba sau te doare capul pina reusesti sa duci un task la bun sfirsit…

   0

  • #79

   Nu cred ca se intelege ca m-am referit la design, desi este un element de luat in seama. Eu consider functionalitatea este unul dintre cele mai important lucruri si, da, mereu este cate ceva de imbunatatit. Insa criteriul unui furnizor de a fi capabil sa imi permita sau nu sa platesc factura online este, pentru mine, mult prea putin si chiar arogant.
   Iar aici Digi nu a ajuns nici macar la nivelul Enel. Un model de urmat de catre multi este Engie.

   0

  • #80
   Arhi

   pai poti plati factura online. doar ca situl e de un maxim kkt, zici ca e facut de un licean beat

 33. #81

  Şerifule stelar, proprietar de plantaţie digitală, ţi-am dat „plus” nu pentru ce-ai scris, ci pentru c-ai avut coaie să-ţi pui şi ţie „+” şi „-” (thumbs up down). Bravo mă!
  Şi apropo… sunt ungur,… şi ştiu că mă urăşti.

  0

 34. #82

  Salutare.

  Eu m-am mutat la Digi Energy de prin martie.
  Am avut un soc (adevarat soc) la prima facura venita dupa ce am dat eu indexul (indexul il poti da online in digicare), dar sursa socului a fost tot Enel, care le comunicase un alt index, iar Digi mi-a calculat prima factura in baza consumului meu estimat.
  Acum, dupa vreo doua facturi venite in baza indexului dat de mine, pot zice ca sunt cu vreo 10% sub Enel.
  Am avut si nenorocul unei avarii, asa am aflat ca de rezolvarea problemelor se ocupa oricum Electrica, atat pentru clientii Enel cat si pentru cei de la Digi sau alti furnizori.

  0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]