Cum e cu muzica din restaurante: Hanul lui Manuc

hanul lui manuc

Serios dacă nu înțeleg necesitatea unui program artistic într-un restaurant. Pe bune. Vii seara, mănânci ceva bun cu amanta, pentru că te-ai săturat de ciorba și chiftelele nevesti-tii, asculți o muzică bună, un Aurelian Temișan, un Cotabiță, o Marina Scupra, mâncarea alunecă mai ușor, nu trebuie să faci conversație cu amanta, pentru că muzica e de obicei foarte tare, prin urmare o să faci sex cu eforturi minime, totul e bine și frumos.

Ce nu înțeleg eu este de ce restaurantele, unele din ele, au program de muzică și ziua.
Eu, de obicei, îmi țin întâlnirile de business la Hanul lui Manuc. E o grădină drăguță, prețurile sunt okeish, e umbră și destulă răcoare, indiferent cât de cald e afară, ai relativă intimitate, totul bine și frumos, potrivit pentru intențiile mele.

Am fost ieri, din păcate, pentru prima oară, în jurul prânzului. Și cum stăteam noi și vorbeam acolo, zbang!!!!!!!!!! fix din spatele nostru începe muzica. Cu formație and shit, nu așa, niște rumba în fundal. Băi, și scârțâia domnișoara aia că, la un moment dat, râdeam toți, pentru că, cu cât ridicam noi tonul, cu atât urla ea mai tare, pur și simplu era imposibil să te înțelegi om cu persoană.

Nu, serios, râdem glumim, dar oamenii din zonă, când ies la prânz la han, de obicei sunt la muncă, business, job etc și vor să mănânce liniștiți sau, și mai rău, au o întâlnire de afaceri cu cineva într-un cadru cordial. Pentru ce naiba ai pune să lălăie o domnișoară netalentată fix atunci când oamenii au cu totul alte îndeletniciri?

Bine, în paranteză fie spus, erau acolo și vreo 10 pensionari care, când s-a terminat muzica și pe fundalul oftatului de ușurare a majorității celor care eram la mese, au început să aplaude viguros.

Prin urmare, a început să cânte din nou…

Are și Luna niște chestii de cârcotit pe temă.

20 comentarii

 1. #1

  Tocmai asta, că hanu’ nu-i restaurant, e „zavalaidânga, zavalaidânga, zavaladânga-dânga-daaa”. ;D

  Apropo, de curiozitate, câţi au dat mită peşcheş bir bacşiş vamă prinos contribuţie pentru trupă & dna care au prestat?

  0

 2. #2

  Cel mai bine e acasa. La.ea.
  Man, asa e, e sufocant. Fain articolul Lunei.
  Asta e. Saracie si.lipsa educatiei.N ai.solutie.
  Emigreaza.

  0

 3. #3

  Pentru ca e han…doh.

  0

 4. #4

  Mno, hanurile cam cu asta se ocupa, duceti-va la Hanul Drumetului, oricat de antimanele ati fi voi, ziua nu se pune nimic, e doar mancare. Stiu ca era deschis si ziua, anul trecut asa am fost. N-am mai dat prin zona, daca stie cineva, sa zica. Mancarea si serviciile sunt mai mult decat decente, ziua ori noaptea .

  0

 5. #5

  intalnire de „business” la carciuma lui Manuc … :)))))

  hasthtag „dar poate ca am prea multe pretentii”

  0

 6. #6

  Muzica din orice local e prea tare. Am citit candva un text care „descria” muzica dintr-un local: „orchestra canta suficient de judicios incat sa faca arta muzicala probabila si arta conversatiei posibila”. Aproximativ.

  0

 7. #7

  Pentru ca la Hanul lui Manuc sunt aduse grupuri de turisti tocmai pentru a experimenta cultura si mancarea locala.
  Am mancat intr-o seara acolo si in cca 2 ore s-a repetat de vreo 3 ori acelasi program ca mai venea si pleca un astfel de grup.
  Probabil au contract cu ceva agentie.

  0

  • #8

   am si zis ca seara inteleg. nu si ziua

  • #9

   Vin si ziua, fix pentru turisti este. Hanul are o istorie frumoasa si acum agențiile vor sa il markerele puțin astfel încât toti turiștii sa treacă pe acolo . Dar ce te faci când se duce arhi si le zice la aia sa des muzica mai încet ca are întâlnire de business ? :)))) du-te man in Primăverii :)
   Otoh : srarbucks e de mare fitza si angajament in clădirea aia istorică si servirea in curtea hanului e de -2 stele …

   0

  • #10

   stai bre, ca nu am zis nimic rau de han, mie imi place acolo. doar cu muzica am ce am

  • #11

   Pentru cresterea economica trebuie sa te muti la alt han.
   Vrei sa pierzi in viitor un contract cu Tesla?

   0

 8. #12

  Ziua fac repetitii pentru seara si pe urma ciclul se reia. La taraneti si turistilor straini le place , aluneca altfel cefa de porc si vnul ca de aia e han. Muzica fina ,ambientala in alte restaurante mai discrete.

  0

  • #13

   Si cam de ce plm faptul ca imi place sa ascult muzica de petrecere intr-o seara cand mananc o ceafa si beau un vin ma face taranete?

   0

  • #14

   Nu este nimic gresit ca esti taranete , sa fii sanatos bre, doar ca nu esti vreun lord englez cu sange albastru care se intoxica cu caviar si trufe in timp ce asculta Vivaldi .

   0

 9. #15

  Pentru că zgomotul atrage oameni în local, se ştie asta de demult.

  0

 10. #16

  adica tu cand iesi cu nevasta in oras se numeste „intalnire de business”? :-)

  0

  • #17

   cand nevasta e partener in business, da

 11. Acei 10 pensionar plus cantareata îi vei vedea cum susțin PSD-ul cu aceeași virulenta ca diareea aia pe care n-o mai poti tine. Pentru că zi de zi, and de an PSD-ul este susținut de aceeași oameni. nu știu cum dracului de nu l-au scos în afara legii încă.

  0

  • #19

   Bai, eu inteleg asta cu PSD-ul. Sunt naspa, nu-mi plac nici mie, bla bla.

   Da’ ce au in comun subiectul muzicii din Han cu PSD-ul? Adica pana mea, toate la timpul lor

   0

 12. #20

  Asa e si in mall si in multe alte locatii, csf? N-ai csf?

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.