Got myself the pingpong table

În sfârșit, am renunțat la ideea de a-mi face întâi un mare gazon englezesc, după care să îmi pun masa de ping pong și să joc likeaboss. Pentru că iarba a crescut în smocuri dureroase, sfaturile date de comentatorii de pe arhiblog au fost minim jenante, am vorbit cu un specialist, care mi-a deschis niște cărți, care spuneau fix invers față de sfaturile miraculoase.

Așa că mi-am nivelat curtea din față cu pietriș și am instalat masa, rămânând să îmi mai iau un pavilion de vreo 4m lungime. Cu care ocazie am jucat ping pong cu nevastă-mea, prima oară în cei zece ani de căsnicie.
Prin urmare, doamna Ametcea a șters cu mine pe jos și mi-a scos ping pongul din cap. După care m-a relaxat, spunându-mi că sigur am pierdut din cauza paletei de proastă calitate.

Mâine mă duc la decathlon și îmi iau cea mai scumpă paletă de la raft, iar pe ea o las cu pocnitoarea aia de 3 lei cu care ne jucăm acum.
Să vedem ce scuză mai inventează!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. e bine, e cald la timișoara, o să îți placă să dormi pe terasă. :D

 2. #2

  Şi nu dai şi tu sfaturile alea mai departe?

 3. #3

  banuiesc ca iti dai seama ca tot o sa te bata de o sa te usuce, nu? Sunt absolut convinsa. A vrut sa fie o adevarata doemna si sa nu te umileasca spunandu-ti de fapt, verde in fata ca joci ca o ciubota. Ce paleta, ce vrajeala, tu de fapt esti praf. :) :)

 4. #4

  O sa iasa gazonul printre pietre, dar numai la anul :). Si eu am patit-o cu smocurile si am bagat la seminte… la anu’ cumpar gazon rulouri :P

 5. #5

  ce nivelare mai e si asta cu pietris?
  sper sa fi inteles aiurea.
  paletele alea de pingpong din anii 80 erau super beton.
  daca vrei gen Paganini incepi cu alea din placaj, nu?
  fileu de metal ai?

  • #6

   Nu are, se vede destul de clar în poză. Oricum, fileu de metal e de căcat rău.

 6. #7

  pai n-aveai Samsung Note d-ala? nu e cea mai scumpa paleta de ping-pong?

 7. #8

  sfaturile respective (cel putin cele ce le-am bagat eu), asigurau un gazon regulat in al ~3-lea an, cu tunderi regulate.
  normal ca iti iese iarba smocuri, ca doar ai pus seminte. din o bucata samanta -> un smoc iarba de 1-5+ fire. + ca nu iese din toate. gazonul arata gazon cand iarba incepe sa acopere de la sine, nu din seminte. asta inseamna niste ani, nu magic. pentru asta recomandasem si trifoiul. mai acoperea si el.

  • #9

   … si daca au iesit smocuri foarte rare, ori semintele au fost proaste, ori nu le-ai aruncat suficient de des.

 8. #10

  nu ai șanse cu nevasta bre .. are indemare de la manipularea zilnica a tigăilor :D

 9. #12

  trebuia sa joci cu galaxy note-ul :D

 10. #13

  Imi aduci aminte de prima vacanta de vara de când intrasem la facultate, i-am vazut pe pustii de la bloc ca jucau tenis de masa pe scarile de la intrarea la alimentara, ca sa ma dau smecher m-am dus in casa si mi-am luat paleta cu triplu strat de burete, sa nu-ti zic ce bataie mi-au dat pustii, vreo 5 de 6-0 asta desi eu jucam cu o paleta smechera iar ei aveau un manual de istorie.

 11. #14

  Lasand la o parte tenisul de masa…

  Ce scria in cartile alea? Ma intereseaza si pe mine treaba cu gazonul :P.

 12. #15

  Daca vrei palete si alte chestii baga un ochi aici: http://www.tenisdemasa.ro.

 13. #16

  te bate nevasta-ta si daca-i dai Galaxy Note-ul in loc de paleta!