Naciu Vladimir, zis și furtdecurent, a devenit avocat

02lVdju

naciu-constantin-vladimir

Autor al nemuritoarelor vorbe de mai sus și ale altor panseuri de mare forță pe internet, jurist de renume mondial (cazul 1 și cazul 2), participant activ la tot ce se numește împroșcat cu căcat pe rețelele sociale, actualul avocat Vladimir Naciu și-a deschis un frumos site, unde explică ce înseamnă cu adevărat cuvintele frumoase și valorile umane după care se ghidează un avocat. Cinste, integritate, decență și respect reciproc. În plus, ca să cităm, a contribuit decisiv la salvgardarea unei mari societăți comerciale, aflate în pericolul de a fi „distrusă” de un gigant ce activează pe aceeași piață;.

Și nu, nu sunt de acord că Naciu Vladimir ar fi un țepar jegos. În nici un caz. Domnul Naciu Vladimir și-a asumat toate greșelile tinereții și dorește să meargă mai departe, învățând din loviturile vieții și înțelegând că noi, ca oameni, avem o singură șansă.

Evoluția.

PS: Unul din oamenii care a contribuit în mod decisiv la cariera lui Naciu Vladimir, Vali Petcu, care se ocupa atunci de partea tehnică de la blogul lui Huidu, îmi spune că acel comentariu, postat de userul furtdecurent, la care se referă domnul avocat Naciu Vladimir, ar fi fost în continuare în moderare, multe luni după înjurăturile respective.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. #4

  stii de ce imi aduce aminte asta? de tigancile care isi ridica fusta sa iti arate pizda :)) cred ca au ceva in comun acesti hoti de curent :))

  Thumb up 0
 2. Eu aș organiza o gală de lupte cu burse de mii de parai intre blogeri Dacă mi-aș permite, bineînțeles.

  Faza e ca arhi și zoso ar avea meci în fiecare zi timp de o lună și trebuie de fapt un campionat tur retur cu pauza competițională

  Thumb up 0
 3. Performant ca Mateuț

  Thumb up 0
 4. #8

  un nimeni-n drum. un individ care a ajuns avocat prin furtișaguri, copieri și șpăgi date profesorilor.

  Thumb up 0
 5. Cum, domnul avocat Naciu Vladimir este de fapt un imbecil?

  Thumb up 0
  • #10

   Te inseli amarnic. domnul avocat Naciu Vladimir este un jeg uman, un tepar si un hot, nu un imbecil. Nu as avea incredere in el nici cu oua clocite sa il las….le-ar acoperi mirosul.

   Thumb up 0
 6. #11

  Naciu Vladimir. Naciu Vladimir.

  Karma is a bitch.

  Naciu Vladimir. Naciu Vladimir. Da bine la SEO.

  Thumb up 0
 7. #12

  #colegii era misto 🙂

  Thumb up 0
 8. #14

  Eu îs de părere că un om care înjură cum e scris în comentariul ăla, e un miel în realitate. Așa cred. Una e să spui omului că e prost „bă, ești prost!” și alta e să dai cu zoaie. Acolo e o problemă la cap, dacă nu s-a gândit deloc să scoată internetul din priză. Te mai enervezi, dar mai ai și altele de făcut, mă gândesc.

  Thumb up 0
 9. #15

  Ma, da Naciu Vladimir asta, si-a luat vreodata un pumn in gura, adevarat? Ca pe net se vede ca e cocos. Naciu Vladimir.

  Thumb up 0
 10. #16

  Din cate imi dau seama, Naciu Vladimir seamana foarte mult cu Mircea Badea. Naciu Vladimir.

  Thumb up 0
 11. Lasă că nu-i strică puțin SEO preadomnului.

  Thumb up 0