Naciu Vladimir, zis și furtdecurent, a devenit avocat

02lVdju

naciu-constantin-vladimir

Autor al nemuritoarelor vorbe de mai sus și ale altor panseuri de mare forță pe internet, jurist de renume mondial (cazul 1 și cazul 2), participant activ la tot ce se numește împroșcat cu căcat pe rețelele sociale, actualul avocat Vladimir Naciu și-a deschis un frumos site, unde explică ce înseamnă cu adevărat cuvintele frumoase și valorile umane după care se ghidează un avocat. Cinste, integritate, decență și respect reciproc. În plus, ca să cităm, a contribuit decisiv la salvgardarea unei mari societăți comerciale, aflate în pericolul de a fi „distrusă” de un gigant ce activează pe aceeași piață;.

Și nu, nu sunt de acord că Naciu Vladimir ar fi un țepar jegos. În nici un caz. Domnul Naciu Vladimir și-a asumat toate greșelile tinereții și dorește să meargă mai departe, învățând din loviturile vieții și înțelegând că noi, ca oameni, avem o singură șansă.

Evoluția.

PS: Unul din oamenii care a contribuit în mod decisiv la cariera lui Naciu Vladimir, Vali Petcu, care se ocupa atunci de partea tehnică de la blogul lui Huidu, îmi spune că acel comentariu, postat de userul furtdecurent, la care se referă domnul avocat Naciu Vladimir, ar fi fost în continuare în moderare, multe luni după înjurăturile respective.

17 comentarii

 1. un domn.

  0

 2. #4

  stii de ce imi aduce aminte asta? de tigancile care isi ridica fusta sa iti arate pizda :)) cred ca au ceva in comun acesti hoti de curent :))

  0

 3. Eu aș organiza o gală de lupte cu burse de mii de parai intre blogeri Dacă mi-aș permite, bineînțeles.

  Faza e ca arhi și zoso ar avea meci în fiecare zi timp de o lună și trebuie de fapt un campionat tur retur cu pauza competițională

  0

 4. Performant ca Mateuț

  0

 5. #8

  un nimeni-n drum. un individ care a ajuns avocat prin furtișaguri, copieri și șpăgi date profesorilor.

  0

 6. Cum, domnul avocat Naciu Vladimir este de fapt un imbecil?

  0

  • #10

   Te inseli amarnic. domnul avocat Naciu Vladimir este un jeg uman, un tepar si un hot, nu un imbecil. Nu as avea incredere in el nici cu oua clocite sa il las….le-ar acoperi mirosul.

   0

 7. #11

  Naciu Vladimir. Naciu Vladimir.

  Karma is a bitch.

  Naciu Vladimir. Naciu Vladimir. Da bine la SEO.

  0

 8. #12

  #colegii era misto :)

  0

 9. #14

  Eu îs de părere că un om care înjură cum e scris în comentariul ăla, e un miel în realitate. Așa cred. Una e să spui omului că e prost „bă, ești prost!” și alta e să dai cu zoaie. Acolo e o problemă la cap, dacă nu s-a gândit deloc să scoată internetul din priză. Te mai enervezi, dar mai ai și altele de făcut, mă gândesc.

  0

 10. #15

  Ma, da Naciu Vladimir asta, si-a luat vreodata un pumn in gura, adevarat? Ca pe net se vede ca e cocos. Naciu Vladimir.

  0

 11. #16

  Din cate imi dau seama, Naciu Vladimir seamana foarte mult cu Mircea Badea. Naciu Vladimir.

  0

 12. Lasă că nu-i strică puțin SEO preadomnului.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]