Cum s-a născut Liviu Dragnea

Publicată de Cathy Antay Dongon pe 31 Mai 2018

11 comentarii

 1. #1

  pai, pai, ….in fine….cine era mai a dracului(ca fire) din…..cei doi? ei?

  0

 2. #2

  De fapt care e treaba? Vb serios! Catelul i sa pein in cocos sau invers? Chiar intreb serios! Am vazut de multe ori caini „mufati” si nu inteleg fenomentul biologic. Cum? Ea isi strange uterul sau uterul se contracta in sus si penisul ramane prins? Nu stiu… nu are sens! In lumea insectelor acest tip de inmultire are un scop, dar pt mamifere nu are sena dpdv al organelor si biologiei uterine

  0

  • #4

   Daca imi permiteti: nu este penis captivus. Pentru asa ceva trebuie un vagin. Ceea ce cocosul nu are :) De altfel nu are nici penis, ca nu e ratzoi.
   Asa se umfla glandul la caini, e ceva normal si asigura paternitatea masculului, marind sansele de fertilizare a partenerei. Pot ramane asa si o ora, timp in care baieteii au avantaj in cursa catre ovul, in caz ca catzeaua e… catzea, si ridica coada si la alti masculi.

   0

  • #5
   Arhi

   cocosul nu are penis??

  • #6

   Nu are. Are cloaca, la fel ca si gaina. Cocosul si gaina fac asa un french kiss.
   In schimb ratoiul are ditamai tirbusonul. Ceva mare si spectaculos. Daca nu ma insel e printre putinii pasaroi cu penis.

   Discutia asta imi aduce aminte de un moment din copilarie, cand am vazut doi cocosi „sarutandu-se”. Si am dat fuga la mamaie sa o intreb cum se poate asa ceva, xe o sa iasa din 2 cocosi??. Si mamaie mi-a raspuns cu obida ( avea putine puicute si multi cocosi anul ala): Ei, ce sa iasa? Gainatz!!!

   0

 3. #7

  Aș vrea să văd o reclamă la Poxipol pe tema asta.

  0

 4. #8

  Da ala nu e un cocos ??

  0

 5. #10

  Hehe… despre dragnea… acu, cit se mai poate…

  0

 6. #11

  s-a nascut infractor.

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]