Cum s-a născut Liviu Dragnea

Publicată de Cathy Antay Dongon pe 31 Mai 2018

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  pai, pai, ….in fine….cine era mai a dracului(ca fire) din…..cei doi? ei?

  Thumb up 0
 2. #2

  De fapt care e treaba? Vb serios! Catelul i sa pein in cocos sau invers? Chiar intreb serios! Am vazut de multe ori caini „mufati” si nu inteleg fenomentul biologic. Cum? Ea isi strange uterul sau uterul se contracta in sus si penisul ramane prins? Nu stiu… nu are sens! In lumea insectelor acest tip de inmultire are un scop, dar pt mamifere nu are sena dpdv al organelor si biologiei uterine

  Thumb up 0
  • #4

   Daca imi permiteti: nu este penis captivus. Pentru asa ceva trebuie un vagin. Ceea ce cocosul nu are 🙂 De altfel nu are nici penis, ca nu e ratzoi.
   Asa se umfla glandul la caini, e ceva normal si asigura paternitatea masculului, marind sansele de fertilizare a partenerei. Pot ramane asa si o ora, timp in care baieteii au avantaj in cursa catre ovul, in caz ca catzeaua e… catzea, si ridica coada si la alti masculi.

   Thumb up 0
  • #5
   Arhi

   cocosul nu are penis??

  • #6

   Nu are. Are cloaca, la fel ca si gaina. Cocosul si gaina fac asa un french kiss.
   In schimb ratoiul are ditamai tirbusonul. Ceva mare si spectaculos. Daca nu ma insel e printre putinii pasaroi cu penis.

   Discutia asta imi aduce aminte de un moment din copilarie, cand am vazut doi cocosi „sarutandu-se”. Si am dat fuga la mamaie sa o intreb cum se poate asa ceva, xe o sa iasa din 2 cocosi??. Si mamaie mi-a raspuns cu obida ( avea putine puicute si multi cocosi anul ala): Ei, ce sa iasa? Gainatz!!!

   Thumb up 2
 3. #7

  Aș vrea să văd o reclamă la Poxipol pe tema asta.

  Thumb up 2
 4. #8

  Da ala nu e un cocos ??

  Thumb up 0
 5. #10

  Hehe… despre dragnea… acu, cit se mai poate…

  Thumb up 0
 6. #11

  s-a nascut infractor.

  Thumb up 0