Naumovici si ultima seara la anonimul

Il mai ţineţi minte pe Naumovici? Numele lui e Bogdan Ion, l-am găsit la festivalul anonimul şi sper că m-am împrietenit cu el, pentru că e mult prea meseriaş :satansmoking: Dacă eraţi curioşi de asemănare, ăsta e.

Mai jos aveţi pozele din ultima seară, făcute de acelaşi Naumovici.

Restul AICI

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. Intra pe http://www.momentevesele.ro si citeste pamfletul in versuri “Ce frumos a fost candva” Cum a fost si ce-a ajuns statiunea Govora .

  Sa ai o zi frumoasa si linistita alaturi de cei dragi!!!

 2. 2 Polar bears :))

 3. seamana putin cu ion aldea teodorovici…

 4. #4

  La primul click am avut impresia ca va tineti de mana :what: :ban:
  E clar….tre sa demarez odata actiunea „ochelari ” :)

  In alta ordine de idei ….ok , ne-ai convins, Delta e super ,peisajele-s de vis, cine n-a vazut-o o sa moara prost da’ totusi…..despre ce filme a fost vorba-n propozitie la acest Anonim ? si unde-i poza cu Iures ? sau ai facut misto ?

 5. Ti-ai gasit fratele geaman?Te-ai clonat :O sau e o oglinda pe acolo :-?

 6. #6

  Sa mor io’, prima data am crezut ca va tineti de mana. Ma speriasem, brrrrrrr!

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]