De ce se închidea bulevardul Kiseleff

kiseleff-sex-oral

Patronul firmei care organiza evenimentele sportive din faţa sediului PSD este băgat până în gât în dosarul „Apa Nova” şi prieten din copilărie cu fiul fostului primar general.

SC Funvertising SRL este firma lui Alexandru Zamfir. Ca să poată obţine aprobarea pentru închiderea Bulevardului Kiseleff, Alexandru Zamfir a apelat, potrivit propriilor mărturisiri, la tatăl prietenului său din copilărie Mircea Oprescu, nimeni altul decât primarul general de acum şapte ani, Sorin Oprescu. nu era prima dată când cei doi colaborau. Predecesoarea agenţiei Funvertising, AdVenture, realizase clipuri electorale pentru candidatul la primăria general Sorin Oprescu, în 2008. Apoi a recidivat în 2012.

Gabriela Firea a acuzat Funvertising că nu a respectat protocolul semnat cu Primăria Capitalei. Organizatorii se angajaseră să aducă pe Kiseleff, în fiecare sfârşit de săptămână, 5.000 de oameni care să facă sport, dar strângeau câteva zeci. La fel, promiseseră să aibă 500 de supraveghetori dar aveau doar câţiva. Mai mult, deşi se angajaseră să nu se consume băuturi alcoolice, pe bulevard s-a băut bere, unul dintre sponsorii de anul acesta fiind un cunoscut producător.

în octombrie, DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de Alexandru Zamfir. Acum, el este inculpat pentru complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la spălare a banilor într-un dosar legat de Apa Nova.

Mai multe detalii, aici.

Eram SIGUR că e o mânărie la mijloc. Nu poți să faci o chestie de genul acesta fără să ai spate politic. Sau să faci parte din perla de mânării organizate de primarul poporului, domnul Oprescu. Scuza lui Alexandru Zamfir, care nu crede că relația cu fiul lui Oprescu a influențat decizia, este mai mult decât rizibilă.

Știu, e o știre greu de rumegat. Vă vine greu să acceptați că toate idealurile alea luminoase și drăgălașe erau mânării de-ale unui infractor. Lăsați, timpul va trece și va vindeca rana, vă spun cu siguranță.

23 comentarii

 1. #1

  Este doar o coincidenta ca era prieten cu fiul lui Oparescu.Veste buna este ca in zilele urmatoarea se va incepe licitatia pentru a desemna firma ce se va ocupa cu eradicare tantarilor din Bucuresti iar cu putin noroc in noiembrie se va trece efectiv la deratizare.

  0

 2. #3

  Numai mie mi se pare ca generalul ii da o „clanta” unei blonde?

  0

 3. deci Alex Zamfir e ăla care cerea tuturor un leu pentru construirea unui spital de copii… ştiam că nu are nicio şansă iniţiativa, dar speram să nu fie escrocherie totuşi.

  pentru cine nu ştie despre ce e vorba:

  http://www.1leu.org/index.php/despre-noi/

  0

  • #7

   Nepoate, io sunt unul dintre aia din link. Am acces la extrasele de cont si nu exista un virament intre firma firma sus-numitului SI initiativa spitalulcopiilor SI nici iesiri de bani din conturi. ASA ca Mai usor cu acuzatiile de excrocherie. Oamenii aia din link-ul tau cred in peoiectul asta.
   Zamfir are problemele Lui cu justitia PE care so le VA finaliza intr-un fel sau altul. Nu arunca cu rahat intr-un project care n-are legatura cu Kisselefu Lu Papuc.

   Citesc blogul asta zilnic, PE Zamfir Il cunosc tangential. Inca am incredere in el SI cred ca va FI exonerat.

   0

  • #8

   gata, te stiu!:)

  • #9

   Senioare,
   Pai cum sa nu ma stii, nu mi-ai dat e-mai-uri obscene ? :) Daca sunt papagal si-mi dau adresa reala…

   0

  • #10

   zi-mi ca ma trolezi si nu esti unul din cei ce cred asta…:)

  • #11

   Te trollez, bre cum m-au trolat si PE mine toti PE aici cand am anuntat ca am primit de la tine un e-mail cu „zaharuri” :)
   Marius Dinu ma numesc, cred in initiativa aia caritabila, iti stiu opinia despre ele in general SI ti-o respect. Am avut dubiile mele cand am aflat de CE e acuzat Zamfir, dar exista o prezumtie de nevinovatie in cele din urma. Cred cu tarie ca proiectul 1leu.org nu e implicat in nici un fel cu afacerea Apa Nova. Personal, am facilitat pana acum strangerea a vreo 40 000 de lei. Daca vedem ca nu avem nici o sansa sa strangem suma aia in 4 ani, banii se for duce catre Fundeni, Marie Curie etc.
   Mersi de spatiul sa ma aberez pe-aici …

   0

  • #12

   pfiu…:))

 4. Fraților, după ce fac rost de bani, vreau să mă mut în America, în Dallas să îmi iau o fermă, să mă mut acolo la albii mei, la klu klu klan, fermier, frate. Cowboy. Poate dacă îmi merge bine îmi iau și o casă în Las Vegas, dar în principal acolo vreau să mă mut, la red necșii ăștia ai noștrii, ăștia care au făcut de fapt America, mă voi face texan fraților! Texan!

  0

  • Mai bine in Houston. Dallas-u’ e scump de cind cu Ewing-ii.

   0

  • În Dallas mă mut cumetre, am rădăcini acolo…Un stră-stră-stră-străbunic de-al meu a fost de-acolo, a plecat acolo. A fost proprietar de sclavi, de negrii, de ciori. A avut plantație de bumbac. Pe urmele lui mă duc. Deci acest străbunic al meu a plecat acum 150 de ani d-aici din Europa, după ce a avut 3 copii cu stră stră-stră bunica. A plecat în Argentina și nu s-a mai știu nimic de el. Am aflat eu ulterior că a ajuns în America, Texas, unde și-a luat numele de Billy Boy Texanul. A mierlit și indieni. S-ar putea, de fapt mai mult ca sigur că am rude acolo despre care nu știu.

   0

 5. Ghinion pentru Zamfir ala. Ghinion ca n-a fost coleg de clasa cu Pandele…. Csf, ncsf?!?

  0

 6. #17

  O mare dezamăgire hipsterica
  Adică noi jucam degeaba tenis ?
  Da boilor !

  Nu jucați degeaba ,jucați ca să ia un șmecher niste bani
  Dacă nu era nimeni ,șmecherul nu lua banii .
  Mâncați câcat in continuare, ai-n-ai minge ,tragi la poartă

  0

 7. #18

  Da’ nu suntem doamnă toți neam de golani și derbedei.

  0

 8. A murit Regina Ana la 92 de ani. Străbunica, mama lu mamaie are 96 de ani și cred că prinde suta,

  Oricum, mamaie ca a mea nu mai are nimenea!

  0

 9. #21

  Oamenii se schimba, principiile nu. E doar o chestiune de timp pana cand bulevardul va fi din nou inchis pentru evenimente socio-culturale pentru sport si tineret, de data asta organizate de firma unui prieten de-al cuplului Voluntarian :)

  0

 10. #22

  Deci si aia.cu intentii.bune sunt hotzi.
  Muye bei…. din pacate in Ro, toti te bat,.toti te njura, toti.iti.baga…

  Sila.

  0

 11. #23

  Lăsați, timpul va trece și va vindeca rana, vă spun cu siguranță.

  100% de acord.

  Adică, cine mai ştie că nişte ţigani dintr-un sat au însclăvit oameni? Băieţii deştepţi din energie? Sau Clubul Român de Fotbal? Sau cum austriecii ne taie fără număr copacii, şi pe urmă ne mirăm că dealu ne ia la vale?

  Timpu’ trece, noi rămânem.

  Offtopic. Cine e nenea din imagine/poză/portret/selfie vintage?

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]