Nebunia lui iulie pe software

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (goodoffer24.com este un marketplace pentru chei software livrate rapid pe email. Pe lângă chei de activare de Windows 10 Pro, situl oferă o varietate de alte produse, ca Xbox Live Gold membership sau jocul PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.)

Ca să nu o mai lungim, la introducerea codului JGM25  primiți un discout suplimentar de 25% la produse mișto, din care v-am făcut o selecție:

 

La introducerea codului de discount JGO24OFFICE2019, primiți un discount special de 30% la produsele Microsoft Office 2019 products:

Ca o surpriză pentru clienții vechi ai sitului, goodoffer a introdus și secțiune de Antivirus și Cyber Security. Așa că puteți profita de discounturi de până la 30% din preț dacă introduceți, la cumpărare, coduș JGM30:

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Licențele se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, să nu avem vorbe. Folosiți cu încredere plata cu paypal, pentru a avea siguranță.

8 comentarii

 1. #1

  Cine dreq cumpara soft in romania? Ce hal de roman ar face asa ceva? Incet incet ne pierdem identitatea…

  19

  • #2

   n-ai facut nimic daca nu lasi si link pe fileli.. :))

   4

 2. #3

  Scump domnle, scump.
  Luat cu 29 RON de pe eMag saptamana trecuta.

  9

 3. #5

  Xbox live? unde? că nu găsesc de niciun fel.

  2

 4. #6

  Are cineva idee cat timp sunt valabile codurile primite pe e-mail?

  0

  • #7
   Arhi

   nu stiu, dar cred ca o sa iti raspunda daca ii intrebi direct

 5. #8

  Cei 14,99 pt Office 365 includ reducerea de 25% cu codul menționat ? Mulțumesc

  0

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]