Nedumerire șaormistică

Am fost ieri la Dristor Kebab, după foarte multă vreme, și mi-am luat preferata mea, șaorma de vită. Problema mea este că a fost, total necaracteristic celor de la Dristor, o șaorma uriașă. Având în vedere că eu nu îmi pun cartofi, varza sau altele, ci doar carne, ceapă, castravete și usturoi, pur și simplu nu au avut loc în lipie.

Lucru care m-a îngrijorat.
Dacă cumva ăștia încearcă să epuizeze stocul vechi de carne de „vită”?

88 comentarii

  1. #1

    … ma gandesc ca ai aruncat-o imediat cum ti-a venit gandu’ asta.

    0

    0

    • #2

      de ce, mie imi place carnea de cal…

      0

      0

  2. #3

    vezi tu maine daca nu cumva o sa incepi sa nechezi….

    0

    0

    • #4

      sau doamne fereste, incep sa depasesc 22 inci

      0

      0

    • #5

      Hehe …vrabia .. mihai viteazu’ :D. Ai vrea tu… sau altele :D.

      0

      0

    • #6

      phahahahhahahahaha =))) best comeback ever

      0

      0

    • #7

      =))) o sa te trezesti dimineata ca te gadila ceva pe la calcaie, sau doamne fereste, pe la barbie..

      0

      0

    • #8

      dup’aia ca-n bancul ala : cetin iubeste la fata, cetin mai taie

      0

      0

    • #9

      ahahahahahahahaha

      0

      0

  3. #10

    Am patit aceeasi chestie – eu am luat sandvis de vita si mi-au dat 2 portii de cartofi pe langa, chiar daca nu luasem meniu. Una intelegeam, ca n-am pus in ea, dar 2?

    Au devenit foarte darnici in ultima vreme.

    0

    0

  4. #15

    hahahaahahahhaahah

    nici cum nu este bine, asa-i? :))

    0

    0

  5. #16

    Si eu tot aseara mi-am luat o lipie de pui de la Dristor (e buna, dar nu e [preferata mea pentru ca e scumpa si mica), dar nu a fost asa de mare pentru ca am terminat-o in 2 minute. Se pare ca si la mine a fost o problema, deoarece carnea de pui avea gust de gaina :D

    0

    0

    • #17

      cred ca smecheria e sa ceri fara cartofi

      0

      0

  6. #18

    sau a fost supraproductie de usturoi pe cap de locuitor

    0

    0

  7. #19

    Offtopic: te-ai gandit vreodata sa introduci sistemul de comentarii cu profilul de fb?

    0

    0

    • #20

      s-ar incarca greu blogul, nu prea pun
      mare baza pe fb. de ce?

      0

      0

    • #21

      @punKreas: De ce ai da continutul tau Facebook-ului ? Doar pentru ca unii isi curata cookie-urile si cache zilnic, ca disperatii ?

      0

      0

    • #22

      cea mai scarboasa idee asta cu fb

      0

      0

    • #23

      fb is shit. nu am si nici nu o sa am. urasc paginile mizere care au sistem de comentarii sau vizualizare bazate pe facebook.

      0

      0

    • #24

      lasa mane, agatam gagici si altfel :)

      0

      0

  8. #25

    Dristor este printre putinele locuri in care e sigur sa mananci shaorma. Au materia lor prima, carnea e preparata in la ei si e vita care face muuu si nu necheaza.

    Constat pe calea asta ca a trecut mai bine de un an de la ultima shaorma… cred ca maine fac una in za house cu de toate :D

    0

    0

  9. #27

    Carnea de la majoritatea (probabil toate?) shaormeriile se face în fabrici, precum e Cinar de lângă Galaţi. Poate vorbesc prostii, dar nu cred că există vreo shaormerie la noi care să-şi prepare doner-ul in-house.

    0

    0

    • #28

      glumesti, nu?

      0

      0

    • #29

      Nu.

      0

      0

    • #30

      La Haleala – carne macra de vita pusa pe tepusa… nu foloseste carne tocata, ca la Dristor, ca tot veni vorba…

      0

      0

    • #31

      Turcii de la Dristor au propria crescatorie de pui. Dar de cand e carnea de vita tocata la ei? Ce-i drept n-am mai luat demult.

      0

      0

  10. #32

    In Arad shaorma de unde cumpar eu e 15 lei! In Bucuresti la Dristor cat e?

    0

    0

    • #33

      Si cam de unde cumperi tu cu 15 lei din Arad? Poate din mall, ca in rest in oras sunt cam 10-12 lei toate.

      0

      0

    • #34

      Big Belly!

      0

      0

    • #35

      Pe PlayActive il cunosc oamenii din oras si ii cer mai mult.

      0

      0

  11. #36

    eu cred ca s-a certat shaormarul cu patronul si s-a gindit sa-l pagubeasca facind portiile mai mari :)

    0

    0

  12. #37

    Incearca saorma de la Auchan titan, de la Dinner Food. Cea medie este uriasa iar pe cea mare nu pot s-o mananc toata. Si este foarte buna, si ieftina.

    0

    0

  13. #38

    Isi spala pacatele acum!

    0

    0

  14. #39

    subscriu andrei….am mancat saptamana trecuta o shaorma de acolo…si mi s-a parut cea mai buna shaorma pe care am mancat-o vreodata…

    0

    0

  15. #40

    Aha, deci zici sa incerc fara cartofi si varza. Adevarul e ca ambele sunt cam fara gust, de umplutura.

    0

    0

  16. #41

    Fiindca tata e musulman si in familie exista traditie pentru carnea de berbec bine gatita si condimentata.. va pot spune cu sinceritate faptul ca ce mancati voi din oricare shaormarie e un fel de pizza congelata. O porcarie fara gust, plina de sosuri dubioase si restul.
    M-am plictisit sa spun peste tot ca shaorma autentica nu are cartofi, varza ,ceapa si nu stiu ce alte bazaconii. Baclavaua iarasi,nu are crema de vanilie si prea rar fistic. Nu are umpluturi din creme si nici nu se face din foi cumparate.
    Alt punct al comentariului, ”cantitatea”.Romanilor nu prea le pasa daca le dai gatit un berbec mort si semicrud , important e sa fie MARE si CAT MAI MULT. Trist :)))

    0

    0

    • #42

      pai si vrei sa le dai berbec viu si crud?

      0

      0

    • #43

      Arhi,
      mai bine un berbec viu dar bine facut…:-))

      0

      0

    • #44

      Asa este, la un moment dat a inceput sa apara in loc de carnea de vita autentica, o carne de vita tocata si apoi presata bine. Numai la o privire atenta observi ca nu e defapt bucata intreaga, ci tocata. Nu mai imi place la gust.
      Apoi, eu cer intotdeauna fara cartofi shaorma, si cu mult usturoi.

      0

      0

    • #45

      roxi stii sa faci tzobuki ? :D

      0

      0

    • #46

      Anca, ce-ti mai place usturoiul!
      Stefan Stan despre Andreea Mantea :
      ” Îmi plăcea mult de ea ca femeie, avea o personalitate puternică şi asta m-a atras foarte tare. Am incercat să intind coarda si sa ma tin dupa ea, dar nu a mers. A mers însă inainte de Craciun, când am iesit la film. A intrat la mine în masină, mirosea a usturoi şi mi-a plăcut, Era naturală, nu era cea de la tv „

      0

      0

    • #47

      Pai daca shaorma originala nu contine „cartofi, varza ,ceapa si nu stiu ce alte bazaconii”, eu zic sa-i dam alta denumire. Atunci nu o sa mai avem mustrari de constiinta ca i-am jignit pe musulmani profanand reteta originala. Propun sa se numeasca „cudetoate” (asta-i inventie romaneasca) :)

      0

      0

    • #48

      @ Anca, ce nu sunt eu cu carnea si nu ma omor cu mancatul, dar sa iti mai dea si resturi tocate si vechi.. bleach! :(
      @ Vlad, tzubuki e la turci. La noi e halal :)
      @Vic .. maclavais cu de toate :)))

      0

      0

    • #49

      Cand am mancat prima data pizza de la mama ei am fost dezamagit. Prefer oricand o pizza de la Cuptorul cu lemne in schimbul uneia de la Baffetto. Paganii sa-si faca saorma cum vor ei, noi crestinii avem gusturi mai bune ;)

      0

      0

  17. #50

    Arhi, da’ o shaormerie unde folosesc aia manusi cand iti manevreaza lipia , ai gasit in Bucuresti ? Sau macar sa fie doi cu sarcini diferite. Unu pune mana pe bani, altul iti da de mancare. Pe mine ma apuca scarba cand le vad degetele delicate masandu-mi lipia.

    0

    0

  18. #53

    A fost cea mai bloggerita sexy din Arad, din pacate si maritata, in Bucuresti ieri si-a ratat shaorma de la Dristor.

    0

    0

  19. #54

    Idee de business: saorma cu carne de porc. Pentru crestini, evident. Musai sa incerc acasa sa vad cum iese. Putina afumatura cred ca i-ar da o savoare maxima.

    0

    0

    • #55

      ii spune gyros si exista deja…

      0

      0

    • #56

      @DePlictis: am cautat gyros cu carne de pui in Grecia de mi-a iesit limba de un cot. N-ai sa vezi. Numai porc.
      La noi, chiar si cei care fac gyros, adica „locantele grecesti”, mai dau pe langa, in sensul ca pe linga porc, mai au si o tepusa din aia cu carne de pui.

      0

      0

  20. #57

    Arhi , din cate stiu eu animalele care au murit in mod natural nu sunt bune pentru gatit. Si da, carnea gatita trebuie sa fie gatita, nu semicruda. daca mananci porc si nu gatesti bine muschiul,risti sa iei trichinoloza. :)
    Acasa,musulmanii marineaza carnea 4 ore si dupa ce o gatesc o mananca proaspata,moale si frageda.. nu uscata si invartita pe bat 2 luni.Lipia se face in casa, nu are textura aia de cauciuc si este mai moale, iar sosurile nu se fac cu prafuri de usturoi si chimicale,ci cu mojarul si condimentele proaspat rasnite sau ”batute”, asa cum bati usturoiul pt mujdei.
    In fine, daca e ceva ce imi place in mod special din bucataria noastra, e ciocolata de casa.. adica praf de roscove cu sirop de roscove,cu nuca de cocos, fistic sau caju.. sau toate 3 combinate pentru ca sunt un purcel :D , esenta de rom sau rom si pastaie de vanilie. :D

    0

    0

    • #58

      Ia zi cate camile vrea bastanu? :)

      0

      0

    • #59

      sau berbecuti:D :)) :mrgreen:

      0

      0

    • #60

      Tata musulman, ha ? Te mai numesti si Alexandra ?

      0

      0

    • #61

      Si-asa sunt fan mancare levantina, daca mai citesc inca o data ce a scris Roxi dau in cadere de calciu :) Ce mi se pare ciudat la noi este ca nu prea mancam carne de oaie, desi suntem popor de ciobani. In schimb bagam la greu porc si pui, foarte sanatos.

      0

      0

    • #62

      Eu unul stiam ca riscul de trichineloza apare la carnea de porc…

      0

      0

    • #63

      Paul :)))) Nu ma vinde. Nu se mai respecta traditia si Coranul intocmai la astia stabiliti in Romania, Anglia, Germania , etc..
      Dani, care e faza cu Alexandra ? Stii vreo Alexandra cu tata musulman ?:P
      Dufu,asta am spus si eu :P

      0

      0

    • #64

      Da, scuze, acum am vazut, initial am citit din 2 in 2…

      0

      0

    • #65

      Roxi, toti musulmanii din Romania sunt potentiali agresori teroristi :)))

      0

      0

    • #66

      acum am inteles eu de ce esti tu virgina cu un singur barbat. pai te omoara turcul daca ai gresit-o

      0

      0

    • #67

      Cu un singur barbat poate, dar de unde si pana unde virgina?? Roxi e cel putin DVDA !

      0

      0

    • #68

      virgina in ochii celorlalti. iti dai seama ca ea practic nu stie nimic? aceleasi pozitii, aceleasi dimensiuni, aceleasi orgasme plictisitoare…

      0

      0

    • #69

      Chiar ca: ah, ah, ah, vaaai, ce mare e! Stiu…a fost mare si ieri si alataieri si acum o saptamana, si acum un an si acum cinci si cand aveam 15 ani. Dar e mare, serios iee! Priveste-ma in ochi si nu mai plange!! Striga o data cu mine: ” E mareee! sunt barbaaaaat!!! Yeeaaaahhh, auugh, augh, augh ! ” Asa. Bravo, puisor! Acum ia o gura de suculet, umezeste-ti limba si iubeste-ma adanc!

      0

      0

    • #70

      Fuck! Arhi, eu am postat porcaria asta de comentariu noaptea trecuta?
      Putem sa ne intelegem cumva si sa-l facem sa dispara? :D

      0

      0

    • #71

      Arhi :)))) Lucrurile nu mai stau asa de acum mult timp. Nu zic ca turcoaicele,libanezele si celelalte au cazut in sfera libertinajului. Rar vezi printre ele flusturatice , insa nici mentalitatea de pestera nu o (mai) au (nici ele si nici parintii) .
      5-6 parteneri e un numar rezonabil pentru o femeie ,in conditiile in care a stiut sa selecteze barbatii cat de cat. ( Asta daca nu a fost extraaa norocoasaaa si a gasit barbatul ideal pentru ea din prima ) :P:P
      Dani Corban , iti doresc sa ajungi in casa unor musulmani sa vezi cum iti vei schimba parerea. Nu toti sunt genul care omoara cu pietre femeile.. Sunt printre ei si oameni extraordinari. ;)
      Arhi & dani Corban.. aveti dreptate. Sunt foarte inocenta,puerila si neinitiata :)

      0

      0

  21. #72

    Bai Vlad , da’ tu stii sa faci ce ai intrebat-o pe Roxi?

    0

    0

  22. #74

    Vlad, eu stiu ce inseamna, dar cred ca Roxi nu s-a prins si oricum tu ai scris gresit cuvantul. Si oricum la cat esti de mojic, mai bine ca nu s-a prins fata.

    0

    0

    • #75

      Alexa,eu nu stiu ce inseamna,imi poti arata cum se face?

      0

      0

    • #76

      alexa cred ca vrea sa arate la toata lumea :>

      0

      0

    • #77

      @ Nelutu si Vlad , sunteti porci.

      0

      0

    • #78

      @Roxy-Foxy:Un prieten,pe al lui blog(mihaivasilescublog) ura femeilor de 1 Martie,printe altele(citez):

      – sa respingeti zilnic cereri in casatorie si buchete de flori de la barbati inteligenti si sensibili;

      – sa le acceptati pe cele de la „porcul insensibil de care m-am indragostit”;

      ….deci..cu cate camile te vinde?!? :))))

      0

      0

  23. #79

    +1 pentru carnea de cal. Am mancat in Sicilia si inca nu inteleg obsesiile pe tema ei :P

    0

    0

  24. #80

    Ar trebui sa incerci shaworma La Haleala + sosul casei si nu vei mai manca la Dristor kebab.

    0

    0

  25. #81

    Bag si eu aici 3 chestii cam fara legatura una cu alta:
    1. Dani Corban am vrut sa-ti zic sa stai deoparte de comp in noptile „agitate” dar am zis sa nu supar :) Stiu ce mare e tentatia, exact la fel patesc si eu :)
    2. Nu v-ati plictisit de reclama la saorma La Haleala? Deja devine anti-reclama.
    3. Arhi, lumea te vrea pe adevarul.ro :)

    0

    0

  26. #82

    „-are you sure this is British beef?
    -of horse my friend!!”

    0

    0

  27. #83

    da…fratii mei, nu stiu cum sa va zic. trebuie sa ma descarc…EU SUNT VANZATORUL, ARHI!!!! stiam din clipa in care mi-ai spus ”fara cartofi, varza s.a.” ca aveai un gand dubios, ceva nemaintalnit in privire. De frica am fost nevoit sa iau masuri si sa apelez la metode bizare. ia zi-mi…ai dormit bine in seara aia sau inca nu si-a facut efectul?

    0

    0

  28. #84

    Te-a rugat cineva sa comentezi locomotiva? de ce m-ai facut grasa,dobitocule?!oricum,mersi:)Astazi mimica este intr-o dispozitie plina de seriozitate,ma logodesc maine cu cartoful care cica imi este creier si pretinde ca ma iubeste…eh,astea’s aberatii! MAINE IN ZORI IL ARUNC IN CARUTA SI INAPOI LA MUNCA!PE CAMP CU EL!toate jigodiile cu care m-am imprietenit sunt invitate la Galati! strangerea cartofilor este un eveniment unique !de ratatii care nu vin ma voi ocupa personal,pedepsirea lor se va face prin aruncarea in capita de fan a nevestelor,mai precis prin casapirea oilor si a vacilor! imi dicteaza inima ceva acum:
    Nedumerire saormistica-rezolvare: (0,5puncte+9,5 puncte oficiu)
    Shaorma=stralucirea parului dat cu balsam,deci raza este egala cu 8,678458 stropi de untura pe metru cub,dar apa trece,pietrele raman! Rezultatul este ca mi-am incalzit mistretul inabusit in cazan de dimineata si am pornit la lupta!a fost un story pentru cine are urechi sa auda(asta daca nu vi le-am taiat deja,sa nu creasca prea lungi dragilor!).va astept pe voi si pe crevetele meu Misterul Gagikar 2799 la gala de decernare a premiilor pentru covoare si tigai.ale mele sunt din alama!fie ca cel mai bun sa invinga!

    0

    0

  29. #88

    Nununununununununununu sunt fumata tot timpul,doar in vacanta(pentru mimique tot timpul e vacanta)!nu vreau sa aud comentarii legate de evenimentul unique de care v-am vorbit.ori veniti ori nu veniti .eu astept toata centurimea!dar atentie…CINE NU VINE VA AVEA DE A FACE CU FURIA MIMICAI!(un bobarnac pe persoana!)hai la meci acum,sa inceapa voleiul!

    0

    0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]