Nedumeriri

1. De ce, intr-un spital sau policlinica, cele mai imputite locuri sunt WC-urile? Merge oare cineva de la cacatii aia din colegiul medicilor in WC-ul policlinicii cu plata din Constanta? Sa miroase putin putoarea aia. Sau sa isi fereasca picioarele sa nu calce in pisat si cacat.
Medicina romaneasca…
2. Pentru ce iau aia de Confort Urban 15 000 pe bilet in asa zisele parcari de pe trotuarele constantei? Trotuarele sunt distruse, strazile asijderea, daca incerci sa urci pe trotuar, iti futi bara de la masina. Si, dupa peripetiile astea, dai 15 000. De ce?

3 comentarii

 1. 1. pt. ca nu sunt bani pentru curatenie. vezi daca nu-ti platesti impozitele :-D

  2. din acelasi motiv pentru care in bucuresti platim 1.5 RON / ora in aceleasi conditii; doar firma e alta: Dali si „n-am” idee cine e in spatele acesteia…cica ar fi unu sa-i spunem … hmmmmm … Cocos, dar nu sunt sigur si decat sa spun prostii… mai bine tac.

  In constanta probabil ca sunt ale lui fasolica boabe ala de ne pune vara sa platim taxa de bariera, „care este, care le are el … pe persoana fizica”

  0

  0

 2. Pentru ca ei sunt nesimtiti si pentru ca noua ni se pare corect sa fim corecti !
  KKT ! Am vaga impresie ca si cei corecti nu mai rezista mult !
  :(

  0

  0

 3. #3

  Iti raspund eu la nr 1: pentru ca pacientii si respectiv apartinatorii lor sunt intr-atat de nesimtiti incat fac pe jos, pe pereti, pe unde nimeresc, sparg chiuvetele, fura capacele de toaleta, arunca te miri ce in toaleta s.a.m.d. (valabil si pentru scoli/facultati si alte locuri publice. Se cheama lipsa de educatie) Pentru ca infirmierele/femeile de serviciu sunt putine si nu apuca sa rezolve toate treburile, sau sunt lenese si nu isi fac treaba, aici depinde. Pentru ca din pacate sunt considerate toalete publice, si mai intra si boschetari sau oameni ai strazii care se stie cum sunt, si pe care cu greu ii impiedici sa intre (in definitiv nu poti pune bodyguard la usa si oricum pot pretexta orice afectiune minora)…

  0

  0

Citește și...