Mi-am făcut, în sfârșit, curaj să mă apuc de văzut Walkind Dead, tot, cap coadă. Cu ocazia asta mai apare ceva din American Gods S02, cât să pricep ceva din acțiune. Așa că am ajuns pe la S04 din WD și am așa, o întrebare existențială, pe care o voi pune după un scurt intermezzo cu Brad Pitt.

Sunt unul din cei cărora le-a plăcut World War Z. A fost interesant, credibil, cu suficient suspans, cu Brad Pitt, cu zombie rapizi și criminăloi, cu Israel, cu religioși, le-a avut pe toate. Dar cel mai interesant și credibil a fost posibilitatea ca acei zombie să poată ucide poppulația pământului. Rapizi, violenți, capabili de distrugeri maxime, aveau tot ce era necesar pentru asta și te făceau să te gândești că nu ar di deloc imposibil, în caz de ceva.

Dar serios dacă înțeleg cum au ucis 50% din populația pământului împiedicații ăia care de abia se mișcă din WD și care te copleșesc doar pe bază de număr mare. Îi ucid ăștia cum omor eu țânțarii Gabrielei Pandele Șicâțiormaififost vara. Păi plimbau tancuri cu aruncătoare de flăcări prin orașe la pas, dacă era necesar și singurul damage era că rugineau șenilele de la atâta sânge. Chiar nu este deloc plauzibilă varianta asta de scenariu tip end of days și mă face să mă uit mai mult de curiozitate, să văd cum se termină.

Probabil o să mă uit și la prequel și închei cu zombies pe anul ăsta. După care o să mă uit la GoT, cap-coadă, așa cum am zis acum 3 ani.