Nenea Cosmos o cam labareste

Mai tineti minte cand va ziceam de Nenea Cosmos? Era destul de nout prin blogosfera, si scria asa de misto, ca m-am simtit obligat sa ii dau un link, pentru ca era chiar pacat sa se piarda asemenea randuri.
Vremea a trecut, nenea cosmos probabil a imbatranit, si nu mai scrie nimic. O labareste cu filmulete youtube si topuri de tot felul, lepshe…. iar in rest, zero.
Nu o spun cu rautate, nenea, pentru ca sunt unul dintre primii tai fani, desigur, adus de White Wolf . Dar iti pierzi cititori, ca sa pui filme si topuri.
Pe mine, pana iti revii, m-ai pierdut.

27 comentarii

 1. Din pacate nimeni nu poate fi genial sau sclipitor in fiecare zi… nu mai stiu exact unde am citit ca e preferabil sa scoti „la kil” idei ca printre ele exista posibilitatea sa scoti si una geniala decat sa nu scoti nici o idee de frica de a fi penibil… asa ca iarta-l :) si sa speram ca isi revine…

  0

 2. Mai de scris pare ca scrie destul de bine si acum. E parerea mea totusi, dar uneori 2 randuri sunt de ajuns sa sublinieze o idee

  0

 3. Eu cred ca nenea are si alte multe treburi decat scrisul pe blog, iar cand are ceva de zis o face bine, coerent, corect, deci rupe fashu’. :)

  0

 4. Pe mine m-a cam pierdut de cand a inceput concursul ala cosmic.
  Nu-s pro, nu-s contra dar, daca retin exact, ideea nu era nici originala si nici noua, macar.
  E final de an, blogul e inca… tanar; poate confirma in concediul pe 2008

  0

 5. daca nu pui si pe arhi tv o filmare sa ma demolezi n-ai facut nimic. daca te deranjeaza concursul e nasol, eu fac concursuri de tot felul in fiecare an de multi ani incoace, anul asta prima data pe un blog. de scris scriu in continuare. nu le mai vezi tu de concurs. totusi imi pare rau ca te-am dezamagit… probabil ca am intinat idealurile nobile ale blogului, cine stie ce timpenie majora am facut…

  0

 6. #6

  @nene
  ai promovat pe cine nu trebuie,nu conteaz? c? involuntat sau c? deja

  0

 7. mirmen, bati campii d-ampulea, si sincer, incep sa realizez cu cine seamana cretinul de fi-tu. eu il apreciam/apreciez pe nenea cosmos. faptul ca bate campii cu topuri nu inseamna ca s-a tampit, ci ca a iesit putin de pe traseu. a fost un semnal de alarma de la un prieten, nu de la un inamic.
  iar cacaturile astea cu familia and shit, le aveti voi, in familia groza.

  0

 8. #8

  bine, arhi; ?i nu neglija func?ia respiratorie,m? !!
  altfel ?i eu bine am revenit sper

  0

 9. lasa ca sunt eu suficient.
  stati voi in varful lumii acolo….

  0

 10. Mai, nu-i frumos sa va certati asa.

  0

 11. transmite-i doamnei, care la 50 de ani are mintea cretinului de fi-su

  0

 12. Deci.

  Commenturile puse de cosmos la mine pe blogu-mi nemernic is hyper funny, in asa masura ca colegele mele sughita mai tare de ras la commenturile sale decat la postarile mele bicisnice! Si asta e suficient ca sa ma faca sa-mi rod unghiile, in agonie geluasa.

  Amu, si io postez zilnic (cine mai face asta in blegosfera noastra?), si calitatea postarilor mele (if ever) se tat dilueaza. Nu ai ce face. Dar Cozmosu la mine in hertz are un loc special, finca ce are de zis – si are! – are sens. Si e suficient de argumentat ca sa ridice cel putin o spranceana. Si creca si daca-l vad ca-l impujca pe Kennedy, tot ma duc la proces sa pledez in favuarea lui. Finca are bun simptz, nu da in nimeni care nu merita futat si Cosmos e universal, dupa cum sujereaza insusi numele lui!

  Groparu fan Cozmos.

  Sa incerce careva sa shie mai bunoc ca iel. Io unu imi pun blogareala in cui.

  Si imi pare ca de ce noi, da, NOI, judecam ce scrie/face/fute alt blogger? Puii mei, suntem pe cancan.ro? Intinam cauza nobila a bloggeritului?

  0

 13. huo, nu mai sariti asa, ca nu l-am omorat. ia uitati-va ieri, ce a scris. e o pajina plina de youtube, lepshe si concurs…..

  0

 14. iote-l ma ce clontzos e arhipelagu’
  arhimandritule, vorbeste mah si tu frumos cu doamna mama de jeg, ce dracu, vrei sa ride ungurii de noi? :D

  0

 15. Deci mo, io ieream dupa vo 2 kile de vin cand am compus comentariu, ca bausem cu Crivatzu in iasara, tzucu-l-ar tata (BTW, ziceti-i LMA ca azi e ziua lui ghe nume!), sh d-aia creca o iesit stilu comentarului prea latrator;;) mai ales ca m? si jucam counter, si vedeam numa inamici prin jur.

  Era o chestie in francieza, cu „reculer pour mieux sauter”, adeca faci un pas in spate ca sa poti sari mai ghini. Io creca asta face iel amu, zilele estea!

  0

 16. andreea, doamna mama lui jeg nu imi e foarte departata ca varsta, iar daca intelectual nu imi impune respect, de ce pushka mea i-as acorda respectul de varsta? Ce, aici suntem la ora de condus, sa dau prioritate de blonda?
  Je mon fish, cum ar zice marele prezent mai sus citat, pe nume Groparele, care cu aceasta ocazie isi ocupa locul binemeritat in link exchange, cu scuzele de rigoare ca e atat de tarziu.

  0

 17. PS: bre gropare, daca matale cedezi dupe doua kile de vin….ma faci sa imi reconsider strategia de dezvoltare in eventualitatea unei prezente spre Cluj incolo

  0

 18. #18

  @arhi
  :P tolomacule
  andreea,relax :)

  0

 19. mirmen, e meritata asta:))

  0

 20. Deci uitai sa zic ca alea 2 kile de vin fura ca sa stinge neshte palinca, deshertata, bine-ntzales, tot in compania d-lui Crivatz, Andrei Crivatz.

  Deci avem un ficat; cum procedam?

  0

 21. acum desigur, o dam la intors, nu? Am mai auzit noi de eroi de astia:))

  0

 22. nu mai am nimic pe suflet…

  0

 23. bre, nu poci pentru ca sa cred asta:))

  0

 24. Cozmose, daca vrei iti putem pune un bocanc pe suflet!

  0

 25. n-am ma nimic pe suflet, da?

  0

 26. ba ai, bocanc de la Groparele

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]