8 comentarii

 1. Ehhee.. iata si omul din spatele posturilor pentru microbisiti (si nu numai) ! :) Nice to meet you Marius !
  Vreau sa-ti spun ca eu nu sunt microbista si ma uit rar la meciuri. Insa citesc cu atentie fiecare post al tau si am inceput sa fiu la curent cu minunata lumea a sportului !
  Keep up the good work !

  0

  0

 2. Bine zis! Aşa da!

  0

  0

 3. Nu stiu de ce, dar nu cred ca jucatorii sunt vinovati pentru comportamentele suporterilor… poate asa la modul filozofic, dar la modul realist, eu cred ca fiecare om e responsabil de fapta lui. Ca se razbuna pe ceva sau altcineva pentru esecul echipei favorite nu cred ca e vina echipei, ci a doar a lui. Sau nu e vorba de sport in filmulet?

  0

  0

 4. Daniel, la modul filozofic bineinteles.
  Laura Driha, mersic :) !

  0

  0

 5. #5

  Bravo ma omule ca i-ai inteles, ce nu inteleg eu este unde masa ai trimis aia 7 ani de acasa cu care tre sa fie dotat fiecare cimpanzeu care vizioneaza meciuri.

  Si eu sunt microbist da niciodata nu am simtit nevoia sa-i rup capu celui de langa mine sau sa rup un bun public ca sa-mi arat eu valoarea.

  0

  0

 6. Fanel, dac-am fi fata in fata iti pot vorbi despre echipa ta favorita … incat la un momentdat o sa-mi dai un pumn in fata! Exista totusi o limita a bunului simt … pe care unii jucatori romani de fotbal au intrecut-o!

  0

  0

 7. Nu fi asa sigur, eu privesc meciu de fotbal ca pe un meci in care castiga echipa cea mai buna sau care are tactica si tehnica(din teren sau din afara) mai buna. Am renuntat sa mai fiu partizan unei echipe din momentul in care mi-am luat bataie de la o galerie de maimute…banuiesc ca esti familiarizat cu intrebarea „cu cine tii ma?” iar cel din fata ta sa poarte ambele fulare ale echipelor care se confrunta. Tu sa-i raspunzi nu ma uit la fotbal si ala sa-ti futa doua in fata de vezi stele verzi.

  Nu da vina pe jucatorul din teren. Daca esti vita si te comporti ca un cimpanzeu in jungla pe stadion atunci ai jucatorii pe care-i meriti si pe care-i alimentezi cu bani de pe abonament.

  Niciodata insa sa nu crezi ca atitudinea celui din teren va duce la educarea masei de asa zisi suporteri care nu vad in mersu pe stadion decat un nou mod de a se lua la bataie. Stii proberbu ala cu paiu…se aplica si-n cazu asta , cand o sa ajungem sa nu mai fie nevoie de gard intre teren si gazon si cand patronii n-o sa mai alimenteze maimute pentru haos, atunci poate o sa avem dreptu sa cerem jucatorilor sa se comporte exemplar.

  Romanu nu intelege ca odata ce plateste un bilet acel bliet ii da niste drepturi si niste obligatii, el uita mereu de obligatii.

  0

  0

 8. fanel, despre asta am scris saptamana trecuta … si ii inteleg intr-adevar pe aia care platesc de ani de zile abonamente si se comporta ca cimpanezeii.

  Daca in Romania suporterului nu i se respecta drepturile … de ce sa nu sara peste obligatii ?! Sa fim toti prostii aia care platesc „din dragoste” niste jigodii care se prostiuteaza pe teren!

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]