6 comentarii

 1. O gluma cam nesarata pentru 2007.
  Ar fi fost reusita intre anii 1933-1945.

  Apropos de isteria generata in Italia…
  Cum ar fi ca statul roman sa ofere o suma de bani fiecarui rrom care paraseste Romania pentru a se duce la „munca” in Italia.

  Am scapa noi de ei si i-am oftica si pe italieni. Din pacate nu ar rezolva problema manelelor, ca sunt prea multi NON rromi care adora.

  Cam atat

  0

  0

 2. moa, poate se intoarce istoria.

  0

  0

 3. Sincer nu cred ca se intoarce.
  Si sa fiu in continuare sincer nici nu mi-as dori.

  0

  0

 4. Sa dea domnul sa se intoarca istoria. Poate iese maresalul din mormant.

  0

  0

 5. Grupa1408, nu e chiar asa. Actiunea are si reactiune, nici o forta nu se pierde. Iar daca intolenranta ar prevala, si s-ar incepe deportarea tiganilor, ce te determina sa crezi ca la un moment dat nu va incepe deportarea…craiovenilor de exemplu, ca sunt hoti si au praz?

  0

  0

 6. Au fost prinsi de istorie in Romania 50 de ani, nu au putut sa se dea prin Europa in voie. Au inceput acuma si o se umple Finlanda de ei. Eu sper sa ajunga in Portugalia si de acolo sa sara in ocean cu satrele si burlanele dupa ei.

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]