Nervul zilei

Stiti ce ma oftica cel mai tare? Ca mafiozzo asta de Tariceanu nici macar nu va fi tras la raspundere pentru magaria cu taxa auto. Pentru ca afacerea sa, numita romania, este privita prin prisma functiei, adica vederi politice. Iar banii sunt bani.
Mai ramane sansa sa il calce un tractor la ora de varf, sa ma simt si eu razbunat. Tractorul sa fie condus de Basescu, si sa explodeze la impactul cu Calin.

5 comentarii

 1. Politicienii in Parlament seamana cu o ghena plina de Gunoaie! Este stiut faptul ca tariceanu a tras bani buni din aceasta taxa, el fiind reprezentatnt citroen, daca nu ma insel… dar oricum ceea ce a facut el nu e iesit din comun….la noi se face de cand lumea – fiecare sa traga cat mai mult cu putinta

  0

 2. Tariceanu e presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile si detine o reprezentanta Citroen

  0

 3. @Arhi – fa-te politician, baga si tu o taxa pentru cei care isi inregistreaza domenii .ro dupa 1 ian 2008:))

  0

 4. Astia nu o sa se lase pana ce nu o sa ne sanctioneze Uniunea Europeana pentru magaria asta. Imi place showul ala de la TV cu..Romania nu e lada de gunoi a Europei etc etc. De parca nu ar stii toata lumea ce cacaturi face.

  0

 5. Io zic sa il jupuim si sa-l facem drapel (vorba Adei Milea) !
  :)))))

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]