Nesimţiţi în trafic 1

O să încerc să păstrez asta ca rubrică, deşi ordinea nu e punctul meu forte. Văd prea multe japiţe umane prin trafic, ca să nu le fac puţină publicitate.

Şi nu, tipul diin imagine nu a rămas în intersecţie, cum aţi putea crede. Pur şi simplu a avansat ca să vadă mai bine ce e pe moşilor.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. #1

  Daca ei nu ar fi , nu ar fi nici politie rutiera, nici trafictube…deci..le multumim 🙂

 2. Da-i in cacat, fac si ei parte din decor.

 3. [quote]Şi nu, tipul diin imagine nu a rămas în intersecţie, cum aţi putea crede. Pur şi simplu a avansat ca să vadă mai bine ce e pe moşilor[/quote]
  Io-n imagine vad un singur tip. Si ala e pe zebra si fac pariu ca era si verde la semafor…

  • E vorba de tipul cu Honda.

  • Nu avea cum sa fie verde pentru ala cu Honda, din moment ce minibusul ala alb care inca se vede in cadrul pozei abia a trecut prin intersectie si astfel a fost surprins de camera.

 4. #6

  @mircea, … si faci pariu si ca mosul de pe trecere era cu baba de mana, asa justificandu-se stopurile pe frana ale Hondei? LOL. Daca ar fi fost pe verde de ca era ala pe frana?
  BTW, trafic ca in Bucuresti poate doar in India mai gasesti. Sotto!

 5. Mai papa fofo 15 la suta ?

 6. #9

  benzina care era de la lukoil ?
  sau ti-a reglat-o din tester?
  trage mai bine acum ?

 7. #10

  Bă, de ce nu se trezeşte vreun poliţist justiţiar care să fută amenzi tuturor care fac muisme de-astea? Chit că l-ar da afară a doua zi, măcar să dea o sută de amenzi la muişti.

  • #11

   Pentru ca politaiul ala stie ca s-ar putea sa supere pe vreun smecher care o sa faca cum necum si o sa-l dea afara si mai gaseste tu loc de munca in zilele astea si in aceleasi conditii.
   De asemenea, este putin probabil sa plateasca aia de fac muisme amenzile pentru ca exista suficiente moduri in care poti contesta amenda in instanta. Iar daca nu exista sigur descopera unul o cale.

  • nu, ei dau amenzi doar fraierilor.
   cum am fost eu, cu suspendarea de permis.

   azi am avut procesul cu ei, de la IPJ nu s-a prezentat nimeni insa au trimis o adresa scrisa de mana de catre agent prin care se motiva..si a mai bagat si minciuni…
   Asta e. In sala mai erau si oameni care chiar erau nesimtiti dar doar ca sa se afle in treaba contestau PV-urile.

 8. #13

  Jmecher, ce sa faci. Dacă știe ca nu exista nimeni care sa-l pedepseasca normal ca face ce vrea.

 9. #14

  Asta e ceva foarte obișnuit în Constanța.