Netcamp, final

Astazi am asistat la variantele finale ale ideilor de la Netcamp. Am retinut http://www.openmycv.com, care chiar prezinta potential. Din pacate, sevinde.ro nu a reusit sa ma convinga cu nimic,iar chestia aia cu luatul deciziilor in grup…

Acum stau ca orice antreprenor care se respecta, la Startup School si il ascult pe Orlando, care anunta ca va mai cumpara inca 3 proiecte. Vand blog Alist :))

Articol scris de pe HTC Sapphire

7 comentarii

 1. la idea cu dicziile in grup nu ne-ai dat detalii.contine si marijuana idea ? daca nu,atunci la ce folos grupul ? nici macar sex ?

  0

  0

 2. Vand si eu tot! Da cineva de un cico pe blog ? :))

  0

  0

 3. Detali despre openmycv… vrem!

  0

  0

 4. As putea spune despre openmycv ca este beta, la cum se comporta. Mai asteptam.

  0

  0

 5. Orlando are de gand sa investeasca din ce in ce mai mult in astfel de proiecte vad, si cred ca va avea succes, ca stie car emerita si care nu :)

  0

  0

 6. blink, openmycv a fost conceput acum 2 zile. e chiar mai putin decat beta

  0

  0

 7. Merci Arhi pentru aprecieri. Urmeaza un follow-up event din cate inteleg si timp berechet pentru noi sa scoatem acest proof-of-concept din ALFA (da, intr-adevar, nu are cum sa fie un beta in 48 de ore). Sunt entuziasmat de impactul ideii iar echipa si-a mentinut entuziasmul.

  Urmeaza un re-launch in Ianuarie, un design mai simplu, mai estetic, o functionalitate sporita. Ironic insa e ca 20 de oameni apar zilnic ca urmare a lansarii in media in cadrul Launch 48 si isi inregistreaza vanity URL-ul. Cred ca pentru noi asta e dovada ca trebuie sa mergem mai departe.

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]