Nevasta si serialul Friends

Exista o faza in serialul Friends, cand Monica il intreaba pe Chandler, care lucreaza ceva contabil, unde isi tine cheia franceza. Si el raspunde „In excavator, langa celelalte scule”.
Asta patesc eu cu nevasta-mea.
Subsemnatul are in casa 2 surubelnite, o cheie de zece pe care o folosesc sa imi strang stergatoarele la Nova cand mai sar, si un set de imbusuri cu care strang robinetii la calorifer.
Ei, nevasta insista sa imi ia o trusa de scule pentru masina, desi in masina nu am decat bujiile vechi de la Nova, plus un RAFT METALIC pe care sa il montez pe balcon, SA IMI TIN SCULELE.
Ce scule frate, ca o iau razna? Ce sa fac cu ele, ca eu nu deosebesc o cheie franceza de una fixa. Cea mai mare realizare a mea din punct de vedere mecanic este sa schimb roata la masina. Desi ultima data m-a costat 900 000 o pana, ca nu aveam cheie de roti.
Dar, nu-i asa, saptamanal mi se aduce aminte ca avem nevoie de un raft de scule in balcon, si sunt instiintat ce preturi mai sunt la truse de plastic in Carrefour…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Pentru a scapa de problema vezi ca sunt truse de scule cu X chestii in ele gen „geanta diplomat”, cred ca pe la 30 lei (Praktiker / Bricostore sau in piata la rusi) te rezolvi, oricum sculele sunt jenante in sensul ca sunt cam de unica folosinta (ori se rup ori se tocesc dupa prima utilizare).
  Chestia e ca arata frumos, ocupa putin spatiu si scapi si de „ciocaneala” de la sotie.. :)

 2. Poate inca mai spera ca te-apuci sa repari una-alta :D

 3. #3

  E vorba ca te vrea om gospodar la casa ta. Cu scule pe balcon ca pe vremuri cand orice om avea dulap acolo si tinea chestii in el. Nu asa pierde-vara cu 2 surubelnite. Vrea sa te vada murdar de vaselina, cu manecile suflecate si mesterind. Nu speriat in pat ca suna telefonul sub pat. :))
  Hai arhi fii macho ;)

 4. te rog chiar:)))

 5. fa-te util arhi :D

 6. Poate iti ia o cutie de scule de V. Day

 7. Mda..e cam ce mi-a zis mie o fosta prietena : Repara si tu un intrerupator, fa ceva mai masculin (In conditiile in care eu cu doua zile in urma asamblasem un PC).

  Concluzie : Fetelor le plac baietii cu scoala…profesionala.