Nevoia de argumentare

Românii sunt cei mai drepţi şi mai înţelepţi dintre traci. Românii sunt un popor pios, plin de bun simţ, de toleranţă, de iubire de aproape. Mai mult decât atât, argumentaţia este instrumentul favorit al românului. Niciodată, atunci când vei avea o părere diferită faţă de un român, nu vei primi drept contraargument `eşti urât` sau `eşti prost` sau `eşti vândut`. Nu, românul va veni cu argumente reale, pline de miez şi bun simţ, spuse astfel încât te va pune pe gândur şi îţi va schimba viaţa.

Dovezi?

Aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici .

Da, e o reală mândrie să fiu conlocuitor al aceleiaşi ţări cu băieţii de mai sus.

21 comentarii

 1. #1

  Eu zic sa dai si exemple pozitive… :b

 2. #3

  După cum spuneam, m-am apucat să conspectez jobseekers.direct.gov.uk.
  Trecând pe aici, pe la tine, constat că am avut dreptate.
  Mulţumesc, Arhi, ai să râzi, dar după rândurile de mai sus mai am un motiv.

 3. ala cu turismul a zis BINE.

 4. Foarte multi curajosi stau ascunsi la umbra monitorului si-si ascut unghiile pe tastatura. Este fascinant sa citesti liste intregi de ineptii, cred ca asta contribuie la intarirea sistemului imunitar cu un vaccin anti-prostie. Probabil ca la un moment dat vom ajunge sa ignoram asfel de comportamente asa cum ignoram urletele maimutelor de la gradina zoologica: ca doar fac parte si ei din peisaj. Ascunsi in spatele tastelor sunt ca si animalele dobitoace de la zoo – zgomotosi dar inofensivi. So don’t worry, be happy ;)

 5. GandurI* :P, ai mancat un “i”
  Buna ideea cu site-ul de bash

 6. #7

  yup, ideea celui cu turismul era buna.

 7. @ DeMaio – de 20 de ani statul in Romania a devenit facultativ..

 8. Ce ba, noi nu stim sa arumentam? Baga-mi-as… pe el baieeeeeeti!

 9. Pai daca citim tot pasajul in care Herodotul ne descrie stramosii, si ipochimenii se inscriu in profil. ;)

 10. He he, eu am unu care ia apararea oamenilor de genul la mine pe blog…::|

 11. #12

  Maestre, eu zic sa te ascunzi in casa si sa incui bine usa. Nu vezi cate amenintari si cate promisiuni pe aicea? Nu ti-e frica ca or sa te prinda si or sa te calce in picioare?

  :P

 12. daca stam bine sa analizam, barbatii de pe la noi au p.la argument. adica p.la ca argument ca in rest nu-i buna de nimic :)))

 13. #14

  Trebuie sa recunosc ca ideea asta cu site-ul arhi.co e dementiala. Am ras cu lacrimi….cata ura, cata inversunare, cata prostie…Dumnezeule! :))))))))

 14. #15

  ASdfix este femeie.Stimate conlocuitor.

 15. #17

  Este adresa email făcută doar pt. comentarii sau înscrieri pe diferite sites-forums.este veche de vreo 10 ani, mi se părea atunci ceva cul să ma dau băiat pe net+ să evit tembelii care se luau de nick-ul feminin. Doar nu o să trec adresa reală.Nu am prea înţeles de ce m-ai pus la un loc cu ceilalţi cretinoizi care te înjură de toate alea.Nah, e dreptul tău până la urmă.
  PS vezi că am avut dreptate în comm-ăla? Am ajuns vedetă- unul dintre cei mai cei bloggeri işi pierde vremea cu mine, ba mi-a făcut chiar site dedicat :) :) Promit să o mai comit, poate îmi faci categorie specială. Baftă :)

  • #18

   @ASdfix: comentariul tau intra la categoria funny. daca te deranjeaza ca e acolo, e suficient sa imi spui.

 16. #19

  Neah.. lasă aşa, mai aduce o pată de culoare printre ăia cu înjurăturile. Îmi place site-ul ăla, mişto idee ai avut. Pa :)

 17. Poate ca santem iubitori dar nu pe acela iubim pe cine ar trebui.