Nevoia de a te simți umorist

Paralympics

Eu am o problemă cu comentatorii umoriști. Nu ai mei, doamne ferește, voi aveți un simț al umorului fin educat de mine, de-alungul anilor. Ci cu cei care prestează cu elan pe platformele de satiră și umor ale diverșilor corifei jurnalistici, precum Sir Petreanu sau Sir PAH, corifei care, din când în când, o mai manevrează din condei spre umor, mai bine sau mai rău, dar oricum, umor digerabil, educat, cu pastilă și pastișă.

Problema apare atunci când comentatorii se simt în vână și încearcă să ducă umorul postării spre cele mai înalte culmi de haioșenie și încep să decerseze din umorul care îi face pe ei să râdă. În general, umor scatofil, scatofag, necrofil, maniaco-sexual și de ce nu, ușor la limita codului penal.

Nu cred că e nevoie de exemplificări, că îi știți și voi. Dacă scrie PAH că lui Băsescu i-au fugit ochii după Udrea (get it, ochii) apare un comentator cu ahahaha da, s-a căcat curva aia în capul lui de libidinos chior și chel, text neapărat insoțit de mai multe semne de exclamare !!!!!!!!!! și câteva zeci de paranteze închise la dreapta, ca să sublinieze ce bine se distrează :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Presupunând că printre voi sunt și câțiva de acolo…
Băi copii, serios, ăla nu e umor, sunt doar dejecții. Nu vă mai strofocați să fiți hazlii, că nu e treaba voastră. Lăsați-i pe profesioniști să își facă treaba, savurați-le munca, eventual lăudați-i, după care întoarceți-vă la munca voastră de zi cu zi.

Pentru că nu sunteți umoriști, nu aveți gena umorului, nu o să vă descopere nimeni drept umoriști și să vă schimbe viața într-o secundă, președintele nu va fi informat de ce glumă bună a scris comentatorul negrutu69, nici o decorație nu va fi acordată, totul va fi la fel, exceptând spațiul public, care va fi poluat cu încă o glumă nasoală despre căcat.

Aveți milă de noi.
Mulțumesc.

28 comentarii

 1. #1

  Singurul care putea ( pt ca este foarte probabil sa nu mai fie printre noi, ori s-a calugarit) face rabat de la regula pe arhibolg era Freigedank. Freigedank putea pune lejer un comentariu gen: „m-am cacat” si se umplea de „like-uri”. Apropo, Freigedank a disparut din „peisaj” odata cu schimbarea lui Basescu, sa fie oare o legatura sau puRa coincidenta?

  0

 2. #4

  hahahahaha!!!!! ai scris cacat!!!! :))))))))))))))

  0

 3. Fiecare defuleaza unde si cum poate. Daca te uiti la MB sau la Capatos &Co nu poti emite umor a la Toma Caragiu…

  0

 4. #6

  „Lăsați-i pe profesioniști să își facă treaba, savurați-le munca, eventual lăudați-i” – iti multumesc ca te-ai gandit la mine.

  0

  • #7

   Nea Ursache, sa stii ca nu esti departe de adevar. Cand esti matale-n forma(adica mai mereu), eu ma cocosez de ras pe-aici.

   0

 5. #8

  E „paranteza rotunda inchisa la dreapta” . Ca mai exista si patrate [] si acolade }{ . Promit sa nu mai folosesc mai mult de doua. :).

  0

 6. #9

  da k sa ai mai fuga ochi k era ei deja fugitii unu an iasii unu an ploiestii :))) :))))) :))))))) fmm basescule k neai furat tara,,,,,acu neai furato si pe udrea…….

  0

 7. Asteptam cu interes, aici, comentariul lui negrutu69 despre cele spuse de tine. :D

  0

  • #11

   na-m citit tot k a scris mult da am vzut cv de basescu si udrea!!!!! curva aia si libidinosu chel nea furat tara a taiat pensiile la batrini!!!!!!!

   0

  • #12

   se scrie taeat bai analfabetule

   0

 8. #13

  Exista mai mult umor in comentariile de pe arhiblog decat in ceea ce scriu petreanu si pah.

  0

 9. esti Basist si se vede.

  0

 10. Odată, când eram foarte mic, răscoleam c-un băț o baligă.
  Și-am văzut niște râme moarte.
  Așa și cu pizduie*ile pe blogul lui PAH.

  0

 11. #20

  Petreanu e un basist plicticos. Atunci cand nu scrie despre Basescul e doar plicticos. In general, rar face exceptii. Eu trec pe la blogul lui Petreanu de doua ori pe an si atunci cand o fac nu simt nevoia sa comentez sau sa imi propun sa revin.

  Iar comentatorii lui Petreanu sunt pe masura lui, ca na, cine se aseamana se aduna, e valabil pentru orice blog, inclusiv pentru asta. De aia e lume buna aici. :D

  0

 12. #21

  Bre, apropos de negrutzu69, oare ce o mai face deby?

  0

  • #22

   A dat de gust de pwla si nu mai sta pe net.

   0

 13. #23

  multumim Dr.Phil ! (presupunand ca mai sunt si altii de acord. )
  Dr.Arphil
  cred ca exista si ceva pastile Arphil.

  0

 14. #24

  eu apreciez mereu orice comentariu cu umor al Sarpelui

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]