Newsblur – Problema cu RSS Reader

În sfârșit, am încheiat un stres care mă scotea din zona mea de confort. Am găsit un RSS Reader înlocuitor pentru Google Reader. Mai exact, Newsblur.
Se mișcă destul de repede, se încarcă mai bine și mai des decât restul readerelor încercate, are inclusiv opțiunea de a extrage tot articolul, chiar dacă feedul este parțial, deci e bine, e al meu.

Ce e nașpa e că nu are buton de Mark as Read decât când e listă. În rest, click dreapta pe feed, lucru ce mă enervează teribil.
A, din păcate pentru mulți dintre voi, costă 2 euro pe lună, 24 euro anual, plătiți o dată. Lucru care vă distruge fengshuiul.

Știu, internetul trebuie să rămână gratis și fără plată.

20 comentarii

 1. #1

  Incearca https://inoreader.com/, se misca foarte bine

  0

  • #2

   fain asta..sper sa fie si bun pe termen mai lung.

   0

 2. #3

  il ai pe samoreu in reader

  respect!

  0

 3. #4

  Feedly ce are?

  0

 4. #5

  dap…Feedly folosesc si eu. Si pe la ei pe formum se acredizeaza ideea sa se introduca o taxa…

  0

 5. #6

  Sunt singuru’ care nu citește feed-urile pe mobil ? Pe notebook am feeddemon și până acu’ e singurul care are o funcție genială. Aia de-a marca tot feed-ul ca read dacă ai mutat pe altul. Excelent în cazul bloggerilor pe care-i mai urmăresc dar scriu multe prostii (gen piticu) sau în cazul site-urilor cu feed rss unde dau click pe 1-2 stiri, nu pe toate.

  0

 6. #7

  the busty blog site?
  interesante titluri ai pe-acolo…

  0

 7. #8

  TinyTiny Rss ai incercat? Iti pot da un cont sa testezi si/sau sa folosesti (da-mi un semn pe mail)

  0

 8. #9

  Ei bine, abia acum … de banii ăia ai dreptul să te plângi și să ceri un Change Request, să adauge băjeții un buton și pentru tine. Adică pe anii tăi, zic …

  0

 9. #13

  Eiii, cumpăr două!
  Serios, rss reader nu am folosit niciodată… Se merită? Care-i jmecheria?

  0

  • #14

   Pai nu trebuie sa vizitezi toate site-urile care te intereseaza. Vezi doar continutul care te intereseaza de pe pagina cu noutatea. Si cel mai convenabil iti vin direct atunci cand apar noutatile, nu trebuie sa verifici tu site-ul din 5 in 5 minute.

   0

 10. #15

  theoldreader works for me si e si gratis :)

  0

  • #16

   nu se updateaza in real time. vei avea sansa sa vezi maine articole publicate azi. il folosesc de 2 saptamani. l-am folosit, de fapt

   0

 11. #17

  Posibil intrebare tampa, dar MS Outlook ce are? Feed-ul vine chiar intr-un format decent acolo, desi nu are optiune sa iti downloadeze tot articolul… :)

  0

  • #18

   pe alt calculator ce fac? sau pe tableta? sau pe telefon?sau cand nu sunt acasa? iau macul cu mine?

   0

 12. #19

  Incearca Feedly. Te loghezi folosind contul de Google, iti preia toate abonamentele de acolo si ai rezolvat. Il folosesc de o saptamana (pentru ca se cam apropie 1 iulie si dispare Reader-ul) si sunt foarte multumit.

  0

  • #20

   dap, pentru ca eu am decis sa dau 24 euro asa, intr-un impuls de moment…

   0

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]