Next in line – RTC

RTC
de micu`TZU

Întrucât respectabilul Arhi a tot făcut referiri delicate la serviciile de telefonie mobilă, am considerat că un exemplu de logică şi corectitudine a la Romtelecom nu strică.
Iată o factură primită de cineva, 100% reală (am originalul).
A se remarca perioada de facturare.
Dar şi suma!!!!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. Se calculează şi penalizare în favoarea clientului dacă nu se duce să-şi ridice suma? :)) Să tot primeşti facturi d-astea.

  0

  0

 2. :) Mda… macar eu facturile de la Romtelecom nu le mai deschid, in fiecare platesc o suma fixa : internet + ab. internet

  0

  0

 3. sigur le-a bubuit serveru sau vrun angajat rupt de beat …:))

  0

  0

 4. a uitat să treacă la ora de vară, iar timpul nu mai are răbdare..:))

  PS: bătrânul Arhi tot la chef e? :))

  0

  0

 5. rest de plata :) pe perioada selectata

  0

  0

 6. #6

  Batranul arhi bea

  0

  0

 7. bea bre cu masura ca ai de munca la returnare

  0

  0

 8. las` ca daca da cu minus e de bine:P

  0

  0

 9. #9

  E normal, pentru ca ei in unele facturi iti incaseaza parca niste bani in plus, asta in eventualitatea in care n-o sa platesti luna viitoare, sau ceva de genu. Eu in ultima factura, dupa ce-am renuntat la rtc, am primit ca sold de plata -30 de lei. Bani pe care ei in mod normal ar trebui sa mi-i restituie.

  0

  0

 10. Si ce este atat de ciudat? Stiai ca poti plati de dinainte o suma mai mare de bani si apoi iti scade din sold? Try it …

  0

  0

 11. Super super tare. Chiar e marfa factura asta:)). Am crezut ca doar posta e prastie, dar si Romtelecom?

  0

  0

 12. #12

  eu chiar mi-am luat 280 de mii de la romtelecon acu poate 4 ani cand am renuntat la ei ….si ptr ARHI ….: bea moshule cu masura:)))

  0

  0

 13. Ti-ai platit telefonul pe 3 ani avans?

  0

  0

 14. Eu am cerut companiei de telefoane sa-mi modifice numele pe factura, ca mi-am schimbat numele. Ei : modificam, pt 30 $ . Eu : ok, reziliem contractul si ma mut la alta companie, ceea ce am si facut.
  De atunci au trecut cam 6 luni, si primesc lunar, de la vechea companie, factura cu total de plata 0 , plus carti postale in care isi exprima regretul ca am plecat de la ei. Daca n-a functionat nici asta, acum imi trimit carti postale personalizate haioase : doi castori simpatici, care se intreaba daca m-a vazut cineva ( imprimat numele vechi, desigur ) …. Oare ce mai urmeaza ?

  0

  0

 15. văd că nu s-a remarcat (de majoritatea) perioada de facturare
  nu doar suma
  la sumă e clar, s-a plătit în avans

  0

  0

 16. #16

  22.07.2005-16.06.2008 Am vazut bine?Are cineva internet banking la BCR?

  0

  0

Citește și...

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]