14 comentarii

 1. eu tot nu cred ca exista

  0

 2. #2

  Aidplm!

  0

 3. #3

  Eu nu inteleg 2 lucruri:
  1. Cum a ajuns prefect, parlamentar si europarlamentar cand are grave probleme de comunicare, vorbeste limba romana la nivel de strain care are 2 ani de Romania. Sigur, relatii, omul cuiva, etc – insa chiar la nivelul asta de jos?
  2. De ce presa trece peste toate aceste erori si nu le subliniaza de fiecare data, la modul subiectiv si profesionist? Daca e roman sau inalt dregator avem o misiune sacra sa facem sa fie bine si sa ascundem gunoiul sub pres?

  0

  • #4

   Raspuns si la 1 si la 2: PSD.

   0

  • #5

   La 2: nu erori, mai degraba orori!

   0

  • #6

   @Bigbear: am niste teorii simple:
   1. cel care a propus-o in functii stie clar cit poate duce femeia, stie ca este proasta de bubuie. daca miine vine viorica si ne spune ca dragnea fura de rupe cu dovezi filmate si documentate, asta o sa iasa si o sa zica asa: ” pai nu stiti cit de proasta e viorica, doar ati vazut ca nu este in stare sa lege o fraza cap coada”, iar la faza asta nu cred ca o sa il contrazica cineva:):):)
   2. presa??? daca scrie ceva o face doar ca sa i-a un salariu si atita, nimic altceva. de ce sa isi bata capul sa ii spuna unuia ca e prost ?

   0

  • #7

   1 si 2: idiocracy.

   0

 4. #8

  Eu nu vad unde este noua gafa. Are dreptate. In mod sigur exista salariile prostilor din privat pentru salarii si pensii de stat.

  0

 5. #9

  A gresit, dar doar un pic. Formularea corecta era:

  In mod sigur exista salarii private de furat pentru pensii si salarii la stat.

  0

 6. #11

  Nu, serios, are dreptate. Cea mai mare dreptate. Pentru pensii sunt salariile fraierilor, iar pentru salarii sunt tot salariile fraierilor. Noroc cu Veorica, na mai scapa si noua un adevar… ma mir cum de nu a zis ca sunt pensii pilonul 2 pentru salarii si salariile fraierilor pentru pensii, era si mai corect.

  0

 7. #12

  Zici ca-i Bendeac machiat strident.

  0

 8. #13

  Ooof!…. Nu putea veorica asta să se ducă pe post de mim la Paris?

  0

 9. A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost real, nu vi-aș mai fi povestit…
  „Valoarea mea este Două-Zeci Două-Zeci”.
  Nu, nu este o glumă. Din surse su(s)puse este informația că acesta este titlul cărții pe care tocmai se pregătește să o lanseze. Este de fapt o auto-biografie despre propria persoană, un fel de istorisire a faptelor și întîmplărilor, cumva cam ca și cele petrecute în Cronicile Modaviei.
  Evident, cireașa de pe tort, și fără de care nu ar mai avut loc nice un fel deamuzament, este deci chiar titlu’ cărții, un titlu care ar putea fi foarte bine înregistrat la OSIM și de asemenea propus pentru premiul Zmeura de Aur, pentru imaginație artistică.
  „Dacă voi nu mă vreați, eu vă vreau !”, cum foarte frumos zîsu-a domnitoru Lăpușneanu, care pentru a potoli setea de sînge a boierilor și pentru a-i îmbuna, le-a oferit capul lui Moțoc, demonstrînd cu fermitate că vorbele lui sînt fără drept de apel.
  Și atunci cînd falnic s-o suit pe tron, ironic le aruncă boierilor adunați în marea sala de sfătuială:
  – Vreţi să mai fiu în continuare domnitoru’ vostru ?!
  La care boierii văzut-au că nu-i rost de glumă, și pentru că țîneau cu dinții la viețile lor de îmbuibați, evident c-or preferat șă-și plece capetele întru pre veci și de-a pururi slugărnicie.
  Așa o trăit pînă la adînci bătrîneți, făcîndu-și damblaua, tăind capete în stînga și-n dreapta, și osîndind fără de milă pre oricine cuteza să-i adreseze vreo vorbă…
  Povestea-i lungă…
  Și-am încălecat pe-o roată,
  Și-am spus-o… acuma să fim serioși, nu chiar… toată !
  Și-am încălecat pe-o căpșună,
  Și v-am spus, oamini buni, o mare și gogonată …

  0

Citește și...

Futu-i. S-a terminat noaptea, și eu n-am terminat de dormit. Măcar am timp să-mi beau cafeaua. Poate și scriu două rânduri. “Când încălzim un filament de wolfram până la incandescență…” – Mama! – Da, puiule. Bei cacao sau cafea? Iar e frig în mașină. Mâine e musai să pornesc motorul mai devreme, să […]