14 comentarii

 1. eu tot nu cred ca exista

  0

  0

 2. #2

  Aidplm!

  0

  0

 3. #3

  Eu nu inteleg 2 lucruri:
  1. Cum a ajuns prefect, parlamentar si europarlamentar cand are grave probleme de comunicare, vorbeste limba romana la nivel de strain care are 2 ani de Romania. Sigur, relatii, omul cuiva, etc – insa chiar la nivelul asta de jos?
  2. De ce presa trece peste toate aceste erori si nu le subliniaza de fiecare data, la modul subiectiv si profesionist? Daca e roman sau inalt dregator avem o misiune sacra sa facem sa fie bine si sa ascundem gunoiul sub pres?

  0

  0

  • #4

   Raspuns si la 1 si la 2: PSD.

   0

   0

  • #5

   La 2: nu erori, mai degraba orori!

   0

   0

  • #6

   @Bigbear: am niste teorii simple:
   1. cel care a propus-o in functii stie clar cit poate duce femeia, stie ca este proasta de bubuie. daca miine vine viorica si ne spune ca dragnea fura de rupe cu dovezi filmate si documentate, asta o sa iasa si o sa zica asa: ” pai nu stiti cit de proasta e viorica, doar ati vazut ca nu este in stare sa lege o fraza cap coada”, iar la faza asta nu cred ca o sa il contrazica cineva:):):)
   2. presa??? daca scrie ceva o face doar ca sa i-a un salariu si atita, nimic altceva. de ce sa isi bata capul sa ii spuna unuia ca e prost ?

   0

   0

  • #7

   1 si 2: idiocracy.

   0

   0

 4. #8

  Eu nu vad unde este noua gafa. Are dreptate. In mod sigur exista salariile prostilor din privat pentru salarii si pensii de stat.

  0

  0

 5. #9

  A gresit, dar doar un pic. Formularea corecta era:

  In mod sigur exista salarii private de furat pentru pensii si salarii la stat.

  0

  0

 6. #11

  Nu, serios, are dreptate. Cea mai mare dreptate. Pentru pensii sunt salariile fraierilor, iar pentru salarii sunt tot salariile fraierilor. Noroc cu Veorica, na mai scapa si noua un adevar… ma mir cum de nu a zis ca sunt pensii pilonul 2 pentru salarii si salariile fraierilor pentru pensii, era si mai corect.

  0

  0

 7. #12

  Zici ca-i Bendeac machiat strident.

  0

  0

 8. #13

  Ooof!…. Nu putea veorica asta să se ducă pe post de mim la Paris?

  0

  0

 9. A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost real, nu vi-aș mai fi povestit…
  „Valoarea mea este Două-Zeci Două-Zeci”.
  Nu, nu este o glumă. Din surse su(s)puse este informația că acesta este titlul cărții pe care tocmai se pregătește să o lanseze. Este de fapt o auto-biografie despre propria persoană, un fel de istorisire a faptelor și întîmplărilor, cumva cam ca și cele petrecute în Cronicile Modaviei.
  Evident, cireașa de pe tort, și fără de care nu ar mai avut loc nice un fel deamuzament, este deci chiar titlu’ cărții, un titlu care ar putea fi foarte bine înregistrat la OSIM și de asemenea propus pentru premiul Zmeura de Aur, pentru imaginație artistică.
  „Dacă voi nu mă vreați, eu vă vreau !”, cum foarte frumos zîsu-a domnitoru Lăpușneanu, care pentru a potoli setea de sînge a boierilor și pentru a-i îmbuna, le-a oferit capul lui Moțoc, demonstrînd cu fermitate că vorbele lui sînt fără drept de apel.
  Și atunci cînd falnic s-o suit pe tron, ironic le aruncă boierilor adunați în marea sala de sfătuială:
  – Vreţi să mai fiu în continuare domnitoru’ vostru ?!
  La care boierii văzut-au că nu-i rost de glumă, și pentru că țîneau cu dinții la viețile lor de îmbuibați, evident c-or preferat șă-și plece capetele întru pre veci și de-a pururi slugărnicie.
  Așa o trăit pînă la adînci bătrîneți, făcîndu-și damblaua, tăind capete în stînga și-n dreapta, și osîndind fără de milă pre oricine cuteza să-i adreseze vreo vorbă…
  Povestea-i lungă…
  Și-am încălecat pe-o roată,
  Și-am spus-o… acuma să fim serioși, nu chiar… toată !
  Și-am încălecat pe-o căpșună,
  Și v-am spus, oamini buni, o mare și gogonată …

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]