Nico la Eurovision

„Nu inteleg ce aveti cu noi, suntem niste voci foarte mari, deci nu putem plagia”
HA HA HA!!
A nu se intelege ca eu cred ca melodia e plagiata. Dimpotriva. Ma doare tampenia, doar….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #2

  Voturile le-a luat Mirita , Daca Nico era asa o voce mare … de ce nu a castigat cu piesa ei solo ????

  Nico e o fonfaita mare 🙂

 2. tocmai, mirita nu a zis nimic. nico in schimb, e „o voce mare” :))))))))))

 3. #4

  Eu continuu sa sustin ca Nico este o valoare in muzica, insa reactia ei imi provoaca sila. Ma asteptam la mai multa modestie din partea ei, dar se pare ca Eurovisionul asta scoate ce-i mai rau din oameni.

 4. Vlad are o voce superba….

 5. Ştiu că e „way offtopic”, dar e tare reclama de sub articol: „Find your Russian Beauty Today!”, poate se referă la Nico 😛

 6. dupa gasirea lu’ russian beauty acu e cu ejaculare precoce

 7. #8

  Piesa „Pe o margine de lume” nu este un plagiat În urma sesizărilor sosite pe adresa oficială de e-mail a organizatorilor Selecţiei Naţionale Eurovision 2008, dar şi pe forumul deschis pe site-ul TVR, potrivit cărora piesa câştigătoare, „Pe o margine de lume” (m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Şuteu, i.: Nico şi Vlad Miriţă), ar fi plagiat piesa „La magia del Corazon” (interpretată de David Bustamante şi David Demaria), organizatorii au solicitat întrunirea Comisiei Profesionale a UCMR-ADA, pentru analizarea acestei situaţii. Comisia Profesională a UCMR-ADA, formată din Horia Moculescu (preşedinte), Viorel Gavrilă (membru) şi Eugen Rotaru (membru) a constatat, în urma audiţiei celor două piese şi a analizării acestora, că acuzaţiile de plagiat aduse piesei interpretate de Nico şi Vlad Miriţă sunt nefondate. Ca urmare, TVR a decis demararea promovării la nivel internaţional a piesei câştigătoare. Luni, 25 februarie, cei doi interpreţi îşi încep turneul de promovare a piesei „Pe o margine de lume” la Atena, unde urmează să participe la finala naţională din Grecia. s

 8. #9

  Piesa „Pe o margine de lume” nu este un plagiat În urma sesizărilor sosite pe adresa oficială de e-mail a organizatorilor Selecţiei Naţionale Eurovision 2008, dar şi pe forumul deschis pe site-ul TVR, potrivit cărora piesa câştigătoare, „Pe o margine de lume” (m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Şuteu, i.: Nico şi Vlad Miriţă), ar fi plagiat piesa „La magia del Corazon” (interpretată de David Bustamante şi David Demaria), organizatorii au solicitat întrunirea Comisiei Profesionale a UCMR-ADA, pentru analizarea acestei situaţii. Comisia Profesională a UCMR-ADA, formată din Horia Moculescu (preşedinte), Viorel Gavrilă (membru) şi Eugen Rotaru (membru) a constatat, în urma audiţiei celor două piese şi a analizării acestora, că acuzaţiile de plagiat aduse piesei interpretate de Nico şi Vlad Miriţă sunt nefondate. Ca urmare, TVR a decis demararea promovării la nivel internaţional a piesei câştigătoare. Luni, 25 februarie, cei doi interpreţi îşi încep turneul de promovare a piesei „Pe o margine de lume” la Atena, unde urmează să participe la finala naţională din Grecia.

 9. #11

  Foarte modesta Nico… Pe de alta parte, let’s look at the bright side: macar am scapat pe viitor de cele 9827873 piese pe care si le inscria Nico in fiecare an la Eurovision si cu care ajungea in semi- si finala nationala dar nu castiga niciodata.

 10. #12

  Nico e prea batrana pentru a mai purta minijup si pantalonii aceia cu care a aparut la emisiunea lui Maruta,a fost penibila.Are voce, dar fara Vlad nu ar fi castigat.El a tras-o dupa el.Nico lasa tineretul sa cante, vremea ta a trecut, esti ofilita!