monica_macovei

Numai bine ce scriam acum vreo 2 luni că trebuie să ne unim masiv și să mergem la vot împotriva mizerabililor vechi care vor iarăși puterea (a se vedea prea fătătoarea de Firea și alcoolicul Orban), recomandând să votăm oameni noi, figuri care nu fac parte din sistem și nu sunt pătați de gunoiul atotprezent în politică și vine domnul Nicu Șordan și îmi dă speranța peste cap.

Practic, domnul matematician salvator vrea să se alieze cu PNL-ul, ca să lupte împotriva Gabrielei Firea, de la PSD. Pentru că se știe, oamenii nu mai vor PSD.

Domnu’ Șordan, noi, oamenii, nu îi mai vrem pe niciunul. Dacă iese Firea sau dacă iese Orban, este fix același gunoi. În schimb tu, colegu’ matematicianu’, te-ai desconsiderat cras în fața oamenilor care aveau o speranță că poate tu ești altfel.

Nu, domnu’ Șordan, ești la fel de fripturist ca toți ceilalți. Tu vrei doar puterea, nu contează cu ce preț. Dacă trendul la nivelul țării era pro PSD, nu aveai nicio problemă să te aliezi cu Firea. Dar așa, tu crezi că noi am uitat că de fapt PNL e PDL decolorat de roz, dar condus tot de blaga și cu restul mizerabililor din ultimii 10 ani. Și că i-am prefera.

Sigur, domnu’ Șordan, sigur.
Și iată cum Gabriela Vrânceanu Pandele se duce la primpăria capitalei fără nicio problemă. Peste 3 ani, președintele româniei, doamna Pandele!

#colectiv #aminvins

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/nicusordan.pentrubucuresti/videos/983603165050630/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]