Nicu Șordan e salvarea bucureștenilor

monica_macovei

Numai bine ce scriam acum vreo 2 luni că trebuie să ne unim masiv și să mergem la vot împotriva mizerabililor vechi care vor iarăși puterea (a se vedea prea fătătoarea de Firea și alcoolicul Orban), recomandând să votăm oameni noi, figuri care nu fac parte din sistem și nu sunt pătați de gunoiul atotprezent în politică și vine domnul Nicu Șordan și îmi dă speranța peste cap.

Practic, domnul matematician salvator vrea să se alieze cu PNL-ul, ca să lupte împotriva Gabrielei Firea, de la PSD. Pentru că se știe, oamenii nu mai vor PSD.

Domnu’ Șordan, noi, oamenii, nu îi mai vrem pe niciunul. Dacă iese Firea sau dacă iese Orban, este fix același gunoi. În schimb tu, colegu’ matematicianu’, te-ai desconsiderat cras în fața oamenilor care aveau o speranță că poate tu ești altfel.

Nu, domnu’ Șordan, ești la fel de fripturist ca toți ceilalți. Tu vrei doar puterea, nu contează cu ce preț. Dacă trendul la nivelul țării era pro PSD, nu aveai nicio problemă să te aliezi cu Firea. Dar așa, tu crezi că noi am uitat că de fapt PNL e PDL decolorat de roz, dar condus tot de blaga și cu restul mizerabililor din ultimii 10 ani. Și că i-am prefera.

Sigur, domnu’ Șordan, sigur.
Și iată cum Gabriela Vrânceanu Pandele se duce la primpăria capitalei fără nicio problemă. Peste 3 ani, președintele româniei, doamna Pandele!

#colectiv #aminvins

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/nicusordan.pentrubucuresti/videos/983603165050630/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

26 comentarii

 1. #1

  Cheama l pe Cristi

  0

 2. #2

  Eu inteleg din primele minute ale clipului ca vrea ca Orban sa abandoneze cursa ca cei care l-ar fi votat pe el sa-l voteze pr Nicusor. Nu zice de o alianta cu pnl.

  0

  • #3

   Uau. Si Orban si pnl sigur vor face asta fara sa doreasca nimic in schimb. e logic, cum sa nu-si doreasca pnl asta? Tu esti in stare sa iti legi singur sireturile?

   0

  • #4

   Ti le leg si tie de gat daca vrei. Aia era parerea lui Nicusor Dan, nu a mea.

   0

 3. #5

  off ce pacat ca nu mai e Oprescu, pentru mine Oprescu a fost cel mai bun primar de dupa 90 a terminat Podul Basarab, mi-a facut pista pentru biciclete sa ma duc in centrul vechi cu bicla de la Victoriei, a facut un pasaj de la Basarab la Gara de nord, Arena Nationala si multe multe altele,hop a venit dna-ul. Chiliman a zis ca imi face casa din banii primariei (chiar daca nu o facea macar a zis) hop a venit dna-ul. JOS dna-ul. daca se sesizeaza o nota de ironie in postarea mea NU este adevarat, chiar mi-a placut Oprescu si daca ar candida din nou as pune stampila pe el fara discutii. nu incerca sa imi schimbi parerea cu niste argumente rezuma-te la a da doar minus si gata.

  0

  • #6

   Ai dreptate!!Se stie ca Oprescu a facut pasajul de la Basareb din banii lui,stransi din salariu.Arena Nationala a construit-o cu manutele lui doua,si a platit materialele din banii strasi la colindat.El personal le-a facut pe toate.

   0

  • #7

   LOL, OPRESCU A INAUGURAT PASAJUL…

 4. Halaicu, Lis, Ciorbea, Basescu, Oprescu … are loc si gabita in aceasta companie selecta.

  0

  • #9

   …..totusi, de ce este si TB langa Ciorbea&co?

   0

  • #10

   pentru ca a fost mafiot primar al capitalei?

 5. Pe langa subiect adresez o intrebare. E vreun politician care sa puna interesul tarii mai presus de el? Dupa umilele mele cunostinte politice, toti sunt fripturisti!

  0

  • #12

   Exista Ioan Ghise.
   El nu are interese personale. El se ghideaza doar dupa vocile din cap.

   0

  • #13

   Sile Camataru .

   0

 6. #14

  Pragmatic doar o alianta de genul il poate aduce intr-o pozitie cu influenta, opinia pe subiect:

  1. El nu poate castiga singur.
  2. Nu poate castiga singur, e aberant sa iti doresti asta avand in vedere scorurile partidelor mari.
  3. Nu poate castiga singur, si e penibil sa candideze o adunatura de gusteri + Orban si Firea stiind din start ca se voteaza dintr-un tur, si castigatorul. Vezi show-ul din state pe candidatura republicana.
  4. Nu poate castiga singur, zero sanse sa ii vezi politicile preluate.
  5. Nu poate castiga singur, si nu poate conduce singur, chiar si in cel mai optimist scenariu ar fi inghitit de rechinii din primarie ( aia transpartinici).
  6. Nu poate castiga singur si e o dovada de maturitate sa se alize cu optiunea nr. 2 a electoratului lui.
  7. Ne lecuim si noi de figuri mesianice, nu a ajuns cu Oprescu?

  0

  • #15

   Trist daca Orban e optiunea 2 a electoratului sau.

   0

 7. #16

  La tot articolul am o singură întrebare (hai două): Ce caută pe acilișa mumia din pisa? Cum și-a părăsit piramida?

  0

 8. #17

  avand in vedere ca exista un singur tur nu exista, vorba lui lentului predoiu, loc de orgolii si fite. iar domnul shordan vrea primar. dar exista si consiliu care daca vrea te fute de te lasi de meserie. asa ca e cea mai de bun simt varianta sa apelezi la electoratul locului 3 care are sanse zero sa creasca si care in mod natural alege shordanul. pt ca electoratul pnl se poate duce catre shordan in mai mare masura decat spre vita de firea. iar primaria nu se conduce de unul singur. e politica dragilor si acolo e loc de compromisuri pt ca asta e logica functionarii ei. iar lumea din jur nu se schimba toata dintr-o data oricat de mult ne dorim. asa ca prefer sa fie un primar care poate controla ce se intampla in jur sau sa se bata cu consiliul pt diverse decizii cretine si care poate sa tipe direct catre lume in loc de o vita incaltata care sa transforme bucurestiul intr-un mare voluntari. vise umede cu o realitate noua si frumoasa si imediata are toata lumea dar tot vise raman.

  0

 9. ce bine ca la Timisoara e doar un retardat ce trebuie ocolit pe strada pe post de viitor primar (ca actualul primar cu nume de sclav nu prea are contracandidati), nu mai multi ca in capitala

  0

 10. #20

  Îți mai zic o nostimadă, după 11 ani petrecuți în anturajul lor: urmărește epopeea clădirii din Calea Victoriei 120, în care avea (sau încă are) sediul de campanie Nicușor Dan, să vezi cum au salvat-o ăia de la GDS/GreenHours/Humanitas după ce le-a fost dată gratis. :)

  0

 11. #21

  Eu votez Dan Pulea.

  0

 12. Acuma pe bune, lasati fandoseala, PSD e mult mai rau decat restul.

  0

 13. #25

  Tot ce am de spus este ca nu voi mai merge niciodata , cel putin, la vot in Romania , pentru locale, parlamentare , presedinte. Speranta a murit !

  0

 14. #26

  pai ce sa faca, saracu, daca a vazut ca pletosu ala cu delfinii s-a ajuns abia dupa ce l-a pupat in cur pe ponta, acum vrea si el sa pupe pe cineva tot intr-un cur

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]