Nimeni nu merită să fie ucis, dar…

meesha booh

Citeam ieri despre nuștiuce vedetă youtube, Tamisha Nuștiucum, supranumită Meesha Booh, care a fost ucisă noaptea, în pat, de prietenul ei, cu un foc de armă în cap. Desigur, tragic, nimeni nu merită să fie ucis cu bună știință. Dar:

De fapt, după aceea a apărut știrea că Boo a fost ucisă de prietenul ei, tatăl unuia din cei 3 copii pe care distinsa doamnă îi deținea, pentru că doamna Boo decisese că tatăl nu are voie să își vadă copilul. End of story. Desigur, în state s-a ridicat nivelul de ăuerness până la cer, cum că violența în familie și cum femeia, sărmana, e neprotejată etc.

Nimeni, absolut nimeni nu a obiectat împotriva obiceiului dement al judecătorilor din state care permit ca mama să dețină custodia completă a copilului, fără ca tatăl să îi poată vedea, la simpla ei cerere. Serios, căutați pe net, nu e glumă, dacă o femeie din state dorește să facă asta, cere pur și simplu la divorț ca tatăl să nu aibă dreptul de vizitare al copilului, pe motiv că, nu-i așa, e brutal sau și mai rău, doamne ferește, a simțit ea că se uită la pr0n, deci e pedofil și aia e, la revedere tatăl din viața copilului.

Normal, e totuși obligat să mai și plătească pensie alimentară și pentru copil, și pentru tânăra mamă, până când aceasta găsește un alt fraier care să o întrețină. Fără dreptul de a-și vedea copilul.

Voi, ca oameni, ca români, ce ați face în asemenea situație, presupunând că vă iubiți copiii? Ați rămâne așa sau ați găsi o cale să o elodiați, în timp ce sunteți plecați cu martori în afara orașului?

Desigur, nu e ok să omori un om. Dar…

85 comentarii

 1. #6

  Omule, decide-te: femeia e om sau nu?

  Lasand la o parte gluma proasta de mai sus, noi ne dam cu presupusul aiurea. Poate era violent si interdictia se justifica (cand impusti un om in cap nu se poate numi ca esti un mielusel bland si pufos).

  0

 2. #10

  și totuși cum l-ar putea ajuta pe tipul ăla să facă parte din viața copilului faptul c-a ucis-o pe mă-sa (noaptea, in timp ce dormea în patul ei, cu un glonte în cap)?!
  și faptul că cineva mă împiedică să mă bucur de un drept pe care îl consider al meu, inclusiv ceva atât de special precum contactul cu copilul meu, îmi dă dreptul să-l omor pe acel cineva? de ce nu mi-as pus și mie cineva până acum?

  0

  • #11

   Dormea în patul ei? Femeia aia nu are nicio scuză. Trăiește în cea mai liberă țară din lume, cu acces la arme garantat prin constituție, în mod normal orice american care gândește ar trebui să pună alarmă la toate ușile și geamurile și să doarmă cu arma sub pernă (sau lângă pat dacă este prea mare și nu încape sub pernă), în caz de ceva întâi tragi, apoi mai tragi un pui de somn, că nu se face să te trezești a doua zi obosit, dimineața te uiți să vezi pe cine ai mai împușcat de data asta.

   0

  • #12

   Ai verificat tu daca aia avea sa nu alarme? Oricum nu stim toate aspectele problemei.
   Ca idee in Romania, unde nu are tot poporul acces la arme, eu am un cutit pe noptiera. Cel mai mare cutit din casa, aproape satar. Si un ditamai bolovanul de sare. :)
   Bine, exista sanse mai mari sa ma ranesc singura decat sa le folosesc la autoaparare, dar figurile oaspetilor cand dau cu ochii de asa ceva sunt priceless. Pt restul exista mastercard/visa, etc. :)

   0

  • #13

   @Mihai Garibaldi: desigur, daca nu ar fi avut acces la arme doar s-ar fi strecurat in dormitorul ei si s-ar fi uitat la ea neputincios. Ca se stie, fara arme (de foc, ca de aia e vorba aici, alte arme avem si noi) nu poti ucide pe nimeni. Mai ales o femeie mai slaba ca tine.

   0

  • #14

   În România ne descurcăm cum putem. Cred că orice român știe în orice moment unde îi este toporul, și îl are la îndemână. Nu știi când îți trebuie.

   Mie mi-e ușor să fac comparația, presupun că știți pățania mea – m-au împușcat mafioții, am stat 7 ani în comă, apoi m-am trezit și m-am răzbunat crunt, i-am nimicit pe toți. Serios, au dat și la televizor.

   0

  • #15

   @ady – pai ce facem, nu mai recunoastem sarcasmul? :)

   0

  • #16

   @Jordan, dacă ai fi stalker și mi-ai urmări replicile, eventual ai intra pe chat, ai ști că n-aș fi capabilă să recunosc sarcasmul nici dacă mi-ar dansa gol pușcă în cana de cafea. :)

   0

  • #17

   confirm. si nu are simtul umorului. ea s-a antrenat, si nu glumesc, la inteles glume

 3. Deci aia avea 3 copii, dintre care unul cu fostul sot care acum ii era prieten?
  Cum dracu vine asta?
  S-a despartit de sot, i-a pus poprire judecatoreasca pe copil, ii cere pensie alimentara, dar se mai vede cu el pentru un midnight fuck?

  0

 4. #20

  Singuru` motiv pentru care stirea are aderenta e accesu` omului la o arma… Tu, ca muritor, te poti judeca, in lipsa…

  0

 5. #21

  Pai hai să spun eu ce faci că sunt în cauză de două ori. Bine,mie mi-a aprobat instanța dar poți să ajungi la copii dacă spargi ușa sau îi pandesti. Și dacă ajungi să-i vezi, oricum ei știu deja ca ești un monstru care i-a lăsat pe drumuri deși alocația plătită lunar face cât salariul ma-sii, sau mai mult deși nu e ca și cum ai trăi și tu din ei. Așa că mai bine nu.

  1. Nu te muți în state. Iar dacă te muți nu te însori, nu faci copii. Asta ultima e mai complicată ca nu ține numai de tine. Deci rămâne cum am stabilit. Măcar aci nu mai plătești taxă de întreținere și pentru instituția reproducătoare cu numele de mamă. Deși cred că în cele mai multe cazuri trăiește și ea măcar un pic din banii aia ai tăi, dar măcar nu se lăfăie.
  2. Dacă vezi că se poartă ca o vaca și uită ca obligația aia de a plăti cota parte din venit pentru bunăstarea copilului e ceva ce ea nu poate susține cu aceeași unitate de măsură îi atragi frumos atenția ca dacă mai faci un copil procentul pe care te obliga legea să îl aloci creșterii copiilor din venitul tău se împarte nu se multiplică și ii dai bătaie. Nu femeii, ci înainte cu impuiatul. Eu m-am oprit la doi. Dar la recalculare, i-am spus că mai fac unul și era în genunchi că să mă las de făcut copii, că îmi dă voie să-l văd pe primul și ce mai vreau eu, numai să nu o las să moară de foame. După 3 ani de la despărțire încă nu găsise măcar un job de salariu mediu pe economie, dar avea bonă care sa ii ia copilul de la grădiniță și să stea cu el până iese ea. Cât am fost împreună putea să nu muncească deloc, dacă voia, nu imi păsa, numai să se ocupe de treaba aia cu copiii. N-a fost bine.
  A avut ghinion că m-am despărțit și de a doua și chiar nu vreau sa fac rău nimănui, că mai băgam vreo 4 și o făceam să vină să implore un oral pentru supliment, cum faceau oricum și ea și a doua , acum că nu le ajung banii.

  Treaba e că nu poți să omori oameni. Legea e peste tot de căcat și poate e normal, copiii aia trebuie sa crească cumva. Sunt subiectiv, dar copiii nu ar fi crescut bine cu mine. Doar cu mine. Mai ales că nu îmi place câtuși de puțin să bebelesc la ei. Poate dacă ar fi ajuns la vârsta la care sa te înțelegi cu ei.
  Da, poate aș fi vrut să-i văd,mai ales că pot să îi ajut mai mult decât mă-sa, să îi întreb ce vor de la viață și să le plătesc vreo tabăra de studii, poate vreo școală, în funcție de posibilitățile momentului. Dar e în van.
  Dacă mă-sa primește custodia și nu vrea să vezi copiii , las-o. Gândește-te că oricum le cântă într-una ce tată mizerabil ai fost și simți ca te urăsc de cum intri în cartier. În timpul scurt de vizită/custodie ai putea să încerci să le faci copiilor o impresie buna, dar ar trebui să raspumperi cumva toată doctrina anti-tata învățată acasă. E mult prea scump și dificil.
  Dacă crezi că e nedrept mai bine fugi. Pleci din zonă, din țară, îți faci viața în alta parte nu le mai dai niciun ban, te cerți prin tribunale până aia obosește sau rămâne fără bani. Că dacă tu ești singura sursă de venit termină iute banii și chitaie. Trebuie doar să ai răbdare. Dacă insiști primești și custodia, în timp, dacă o vrei, de la genul asta de parazite cu titlul de „single mom”, discriminate de faptul ca trebuie să muncească, iar munca nu se află în manualul reproducatoarei de success.

  0

  • #22

   Din februarie 2016, denigrarea parintelui absent de catre cel care are custodia a fost inclusa pe lista abuzurilor severe asupra minorului. O poti da in judecata si poate pierde custodia.

   0

  • #23

   Radu, așa e cum zici tu. Doar ca pana la a putea dovedi denigrarea e o cale lunga, dacă nu imposibila

   0

  • #24

   Ex-Humatu, ți-am citit comentariul anterior referitor la cele doua foste soții. Ai avut ghinionul să te legi la cap cu dihanii, din câte văd. Oi avea și tu niște racile, totuși… :)
   Ce nu înțeleg româncuțele e că tatăl copilului nu e martir și chiar nu e obligat să ofere progeniturii mai mult decât minimum prevăzut de lege. Aaa, că o face, e altă poveste, ăla e un bonus pe care copilul îl va aprecia când va crește, dacă îl va duce capul. Dacă nu, nu.
   În RO, mamele au o groază de avantaje, printre care se numără: modul total incorect prin care se acordă copiii părintelui de sex feminin (o discriminare evidentă) sau modul prin care se calculează pensia alimentară și implicațiile acesteia pentru tată.
   D-asta bărbații italieni evită căsătoria, chiar dacă au copii cu respectiva. Că legea lor e clară: după divorț, femeia rămâne și cu casa, și cu copilul, iar tu plătești ca boul până la majoratul progeniturii.

   0

  • #25

   Unlike-urile le primești de la feministele acestei comunități :)

   0

  • #26

   @Deea nu neg ca o gramada de femei pe lumea asta (nu doar romancute) vad in tatal copilului o vaca de muls. Nici nu sustin ca exista discriminare la acordarea custodiei, mai ales in cazul copiilor mici.
   Insa in cele mai multe cazuri pe care le-am intalnit eu tatii fie aduceau adeverinte cu salariul minim, fie hartii ca nu obtin profituri din vreo afacere, asa ca pensia era stabilita la minimul posibil, vreo 100-200 lei/luna, nu euro. Sincer nu prea vad cum ar putea intretine cineva un copil cu 2-400 lei/luna (asa, ca mie mi se pare ca un copil ar trebui intretinut/educat etc de catre ambii parinti in mod mai mult sau mai putin egal). Bun, sa zicem ca a vrut copil, sa-l intretina, dar femeia aia nu l-a facut cu sfantul duh. Sa nu mai zic ca nici in cazurile astea mama nu interzicea accesul tatalui la copil, dar ala nu venea/suna cu lunile.
   Stiu putine cazuri in care tatal chiar platea o pensie raportat la venituri si chiar isi folosea drepturile de vizitare sau custodie comuna.

   0

  • #27

   ady, bati campii. situatia e simpla. a facut copil, cere pensie alimentara pentru ea si copil, interzice tatalui sa vada copilul. restul ce spui tu sunt baliverne ce nu au legatura cu nimic.

  • #28

   Și eu am citit comentariul ala cu cele doua căsătorii anterioare. Nu le simți pe femeile astea din ce îs făcute și ce au în cap înainte sa te căsătorești?

   0

  • #29

   Am înțeles ca ai făcut o greșeală cu prima,mare dragoste,sentimente bla,bla,bla….
   Cu a doua ai făcut fix la fel .Vrei sa te răzbuni pe femei , pe copii,pe tine?

   0

  • #30

   @Cetin, eu vorbesc de Romania. Unde nu exista pensie alimentara pt fosta nevasta.
   Si apoi aia stiu care-i faza. Sa nu se insoare si/sau nu faca copii.

   0

  • #31

   Pentru că multe mămici, după ce nasc, nu se mai preocupă de altceva în afara propriului odor. Wow, a făcut căcuță, wow, avem mucișori la năsuc, wow, am început să facem primii pași, wow, avem colici, wow, hai să vedem ce mai comentează mămicile pe cele enșpe forumuri de parenting pe care sunt înscrisă. Toate diminutivate și toate la plural, because fuck logic, that’s why! Și nu te uiți în oglindă să vezi că te-ai făcut cât o vacă, că faci sex la o lună jumate cu bărbată-tu (știu, ești obosită și nimeni nu te înțelege, tu ești o mamă-eroină, fix la fel ca miliardele de mame pe lumea asta), nu vezi că ai încetat să mai ai grijă de tine, nu vezi că nu ieși din tricoul murdar de bale de bebe și pantalonii de trening lățiți, că vociferezi și ai nervi pentru orice rahat insignifiant, că singura discuție cu soțul se referă la ce mai gătești azi și că, în general, ai devenit o gospodină grasă și sinistră, iar bărbată-tu chiar nu e martir să-ți suporte inepțiile. D-aia apare divorțul, doamnelor. Știu, generalizez, TU nu ești așa :)

   0

  • #32

   Cel mai fain e ca ea ca o doamna sa faca un copchil cu vecinu de la 3 si tu ca un bou sa pui botul ca e al tau, si chiar dupa despartire sa platesti pensie ca doar copchilul e al tau conform spuselor mamei…

   0

  • #33

   exista un caz celebru in romania, de acum cativa ani, cand el a cerut test ADN, a demonstrat ca nu e copilul sau, dar instanta l-a pus sa plateasca pensie alimentara.

  • #34

   @Deea, eu nu-s asa. Nu-s maritata, nici macar cuplata cu unul/una, nici n-am copil/copii. :)

   0

  • #35

   ai vrea sa ai?:))

  • #36

   Ady, era un „tu” general, nu avea niciun substrat.

   0

  • #37

   @Deea, m-am prins. Moaca aia galbena de la finalul textului incerca sa demonstreze asta.
   @Cetin, barbat da, depinde si de barbat. Copil-inca nu m-am decis. :)

   0

  • #38

   Am patit-o si eu. Dupa ce a ramas insarcinata, eroina mi-a zis ca pot sa-mi vad de treaba.
   Acu e mutata in alta localitate cu tot cu copil, copil pe care-l vad de doua ori pe luna. Asa mi-a dat instanta program de vizitare…
   Evident ca pensia alimentara o platesc la fel in conditiile in care am un al doilea copil adoptat.

   0

  • #39

   @Stan, si te-ai gandit s-o omori pe eroina?

   0

  • #40

   @Radu: Nu vreau custodia. Am scris mai sus. Daca o voiam as fi avut-o pana acum macar pentru unul din copii.
   @Deea:Dihanii, nu. Au fost ok, odata. Nici nu le port pica. Oamenii se schimba, mai ales cand raman fara optiuni, fara libertati, cand dau de greu. E chestie de pragmatism. Si eu ma schimb .
   Si nu am pretentia ca as fi vreun om de zahar.Nu am nevoie sa fiu.
   @Ady: ” adeverinte cu salariul minim, fie hartii ca nu obtin profituri din vreo afacere” Intr-o zi, la suparare, mi-a trecut prin cap asta si daca nu ar fi fost un pic complicat si nu mi-ar fi stricat mie confortul fizic si psihic as fi si facut-o. Sigur ca e usor sa te erijezi in judecator pe margine , gandind sec la ce e „corect” – adica legal, dar pe de alta parte e un instinct uman sa raspunzi la abuz cu abuz , la rautate cu rautate. Da, copiii sufera nevinovati din genul asta de circ si daca aveam pofta sa ii cresc eu probabil le-as fi lasat in pielea goala pe amandoua pana acum. Probabil le-as fi facut un bine, doar ca e un cost prea mare pentru mine.
   @Florinc & asurbanipal : Oamenii se schimba. Sunt foarte multe femei care-s ok cand nu au copii si singura lor „vina” e ca-si doresc copii fara sa stie ca nu isi doresc si ce vine cu copiii si poate sa creada ca te vei schimba si tu la fel ca ele. Sau ca ele nu se vor schimba. Sunt probleme de perceptie si de maturitate. Mai ales daca-s tinere si n-au griji.
   Dupa ce au copii observa ca nu se descurca asa cum credeau si li se schimba si perceptia. Cand iti pun chestii in carca si nu le vrei, lucrurile se intorc inapoi la ele si nu le pot face fata , sau e greu si incep sa te urasca. Nici nu stiu daca e condamnabil. Doar ca nu am de ce sa fiu intr-o relatie in care nu mai primesc ce vreau, unde mi se imputa obligatii cu care nu am fost nicicand de acord si al carei unic ingredient ramane datoria de a creste copiii impreuna. Incearca sa discuti cu orice gagica de pana in 25 de ani sa vezi cum toate sunt independente . Din momentul in care trebuie sa se descurce singure si nu pot nu mai conteaza din ce sunt facute, e o problema de supravietuire.Si nu am intentionat sa ma razbun pe nimeni. Cat am putut avea o viata frumoasa impreuna am avut-o. Cand nu, mi-am cautat fericirea in alta parte. Nu pot sa mai dorm nici macar o noapte in acelasi pat cu o femeie cu care m-am certat. N-am de ce. Daca voi puteti, sau sunteti nevoiti, e viata voastra, nu ma bag.

   0

  • #41

   @Ady
   Pai sa vedem. Dupa ce ca
   -in timpul casatoriei a recunoscut ca m-a inselat,
   – mi-a spus in fata dupa 4 ani ca nu m-a iubit niciodata,
   – m-a ingenuncheat/zdrobit cu comportamentul ei;
   – a intors copilul impotriva mea si a familiei
   – ea si ma-sa formuleaza diverse acuze la adresa mea;
   – a cerut in instata poprirea contului desi nu mi-am exprimat niciodata refuzul de a plati pensia alimentara,
   – ce s-a mutat in alta localitate doar ca sa nu-mi pot vedea copilul decat dupa bunul ei plac,
   – sunt la mila ei de fiecare data cand ii cer copilul in vizita in afara programului de vizitare si ma refuza pe motive stupide si total neplauzibile
   – ia deciziile care privesc copilul de una singura fara sa ma consulte decat atunci cand are nevoie de vreo semnatura,
   – determina copilul sa-si reprime majoritatea trairilor pozitive in ceea ce ma priveste,
   – manipuleaza copilul sa se simta vinovat atunci cand isi exprima afectiunea fata de mine…s-o omor pe eroina ???? Nuoooo :D

   0

  • #42

   Eu nu ințeleg de ce anumite femei se transformă total dupa născare.
   Știu, e pe fond hormonal și glanda, LOL.
   Serios, se sluțesc și fizic, și sufletește. Cunosc cazuri de tipe care erau cândva drăguțe, finuțe, inteligente, cu studii superioare (că nu pot să am pretenții de la coana Leana de la aprozar), care pur și simplu s-au metamorfozat în niște gogoloaie moi, diforme, fără personalitate, decăzute fizic, care nu știu să mai vorbească despre altceva în afară de căcuța și păpica copilului. Trist.

   0

  • #43

   @Ex-humatu, e greu când din mimoză aproape lipsită de griji te trezești că ai în cârcă responsabilitatea creșterii unui copil, în condițiile în care tu însăți băteai din picior că „viața fără copil e pustiu”. Că așa sunt muuulte, se dau cu fundul de pământ că vor copil și pe urmă se lamentează că nu mai fac față. Eu nu am nici cea mai mică urmă de empatie pentru astfel de femei.

   0

  • #44

   @Stan: în ce mizerie sufletească ai putut să trăiești alături de o muiere sinistră :( Ce e mai grav e că respectiva își manipulează emoțional copilul. Iar asta lasă urme adânci, ți-o spun din perspectiva cuiva care a trecut prin asta.

   0

  • #45

   @deea. Stiu ca suna „cheesy” dar pana la urma trebuie sa gandim pozitiv. Eu unul am incredere ca fetita mea atunci cand va creste, isi va da seama si va intelege.
   Din cate imi dau seama, fetita mea stie ca tatal ei e unic, si ca o iubeste din tot sufletul, doar ca ii e frica sa-si exprime la randul ei sentimentele. Pe langa asta am avut noroc sa cunosc o femeie extraordinara, care la randul ei a trecut prin experiente foarte dificile in viata, care m-a ajutat sa trec peste toata „mizeria”, o femeie pe care o iubesc enorm, cu care m-am casatorit si alaturi de care am adoptat o fetita, reusind sa-mi refac complet viata :)

   0

  • #46

   eu nam copi dar vreau si eu o pensie de asta alimentara

   0

  • #47

   @Daniela Crudu, iar umbli pe-aici dezlegată? Parcă aveai cursuri azi…

   0

 6. Mda, pt ca daca un parinte a decis ca celalalt nu mai exista pt copil, parintele eliminat in acest mod crede ca ajuta copilul daca elimina fizic pe parintele care „a inceput”. Oricum ar fi, copilul ajunge sa aiba un parinte in minus (sau doi, dupa ce killerul ajunge la puscarie)

  0

  • #49

   Murica.. au facut ce stiu prostii sa faca mai bine, lucruri simple

   0

 7. #50

  Iti cam dau dreptate cu „dar”, nu e valabil pentru toți, dar pentru cei care au dezvoltat o relație de afecțiune fata de copil, e o problema mare, care nu se stinge cu una cu doua, si poate duce lejer la stări de nebunie.

  0

 8. #51

  Apoi dupa nume si dupa poza astia par din aia de nu ai voie sa le spui niggers. Din pacate asemenea apucaturi sint des intilnite in cazul lor.

  0

  • #52

   apoi aici albii sunt de vina ca citesc si comenteaza stiri cu negri.

   0

 9. #53

  Femeile isi merita soarta. Barbatii isi fac soarta =))

  0

 10. #54

  Mai mult decat atat: la divort, in State, femeia primeste si casa. Deci da. o intretii, pe ea si pe copil, pe care nu ai voie sa-l vezi, si ii mai cedezi si casa.

  0

 11. #55

  Bine dracu că nu a fumat în jurul ei, murea încet de sh smoke

  0

  • #56

   Nu era atat de nenorocit, numai cicatii fumeaza pe langa nefumatori, cica edreptul lor

   0

 12. #57

  Acum sigur va avea voie să-și vadă copilul. Și, cu siguranță, mama a mințit la proces, tipul era bun și blând și nu manifesta niciun soi de violență, ea a inventat toate astea, curva dracului, judecătorul e nebun că l-a îndepărtat de copil, tatăl e un sfânt. Îhî. QED.

  0

  • #58

   dap. niciodata sa nu impingi un om cu spatele la zid, nu stii cum va reactiona. ala voia doar sa isi vada copilul, pentru a carui intretinere platea, de altfel. viata e nasoala si doamnele trebuie sa isi asume deciziile pe care le iau in viata.

  • #59

   Totusi, nu vad logica. Din puscarie isi vede copilul mai des? Daca o ducea pe ma-sa in excursie si o pierdea printr-o prapastie mai intelegeam, dar asa, la ce se astepta? „Ah, ati impuscat-o in cap din greseala? Nu-i nici o problema, se mai intampla… Sa veniti maine pe la tribunal sa trecem copilul pe numele dvs.”

   0

  • #60

   @ Dorahit

   In timp ce ea, un inger, nu altfel, a facut tot ce-a fost omeneste cu putinta ca familia sa ramana intreaga, asa-i ? Ia uite cum va sfatuiti si aprobati intre voi ca giurumelele (cf. DEX „diletant expus ridicolului”), sa va aveti in vedere doar pe voi si numai propriul program, sa „gustati” din cat mai multi, sa nu ratati pe niciunul daca se poate, durandu-va fix undeva de fraier, tatal copiilor, si de notiunea familiei. Una nu s-a gasit sa spuna ca nu exista fapta mai meschina decat de a prosti pe cineva sa-ti faca copii numai pentru uzul tau personal !
   Prin urmare, rogu-te, a se scuti !

   http://www.catchy.ro/fetelor-gasiti-va-un-sot-din-studentie/37340#comment-102741

   Una:
   „Eu fetelor mele le-as spune sa nu se grabeasca.
   Sa guste din toate in viata, si de ce nu, din toti, daca asa le vine./…./ Le-as implora sa nu se marite la 20 de ani si nici sa dea viata pana in 25 (sau 27, sau 31).
   Fetelor mele, nenascute inca, inainte sa va daruiti altora, daruiti-va voua, inainte sa le daruiti lor, abandonati-va cu totul voua!”

   O alta:
   „…si sa faca copii cand le convine lor si cu cine vor ele sa-i faca, indiferent daca sunt sau nu maritate cu barbatii respectivi sau daca se vor marita vreodata cu ei,,,totul e sa se asigure ca pot creste singure acei copii..”

   0

  • #61

   Ție ți-e neclară în continuare partea cu violența bărbatului, nu? :P Nu crezi nici acum că femeia ar fi putut avea motive serioase de divorț și custodie, interdicție, nu? :)))
   În rest, scutește-te singur, doar ești bărbat, ce naiba! Îmi selectez singură lecturile/ site-urile, mulțumesc pentru ajutor! O zi senină în continuare!

   0

  • #62

   @ Dorahit

   Pe deplin lamurit, si asta din mai putin de trei randuri, sunt doar in privinta ta. Suficient ar fi ca nu te sfiesti sa tot repeti ca o crima devine proba irefutabila a brutalitatii anteriore, ca si cum una ar implica-o neaparat pe cealalta, crime fara antecedente nefiind posibile. Dar stai, la tine asta-i doar deschiderea ! Intre o poveste de divort ticluita spre obtinerea tuturor avantajelor posibile si ce-am oferit eu in replica negru pe alb, marturii nesolicitate a unui egoism nemarginit, tu dai crezare primei. Pai tu crezi ca respectivele isi vor mai recunoaste mentalitatea de pradatoare in fata judecatorului ? Sunteti pe atat de mitomane incat nu vi-o recunoasteti nici voua, crezand ca n-ati facut nimic mai mult decat „sa va abandonati voua in totalitate”, sa profitati impersonal nu de barbati, ci de cat mai multe de la viata si ca asa-i bine si corect. Sfatuite spre binele vostru/clientului de avocati sa renuntati la astfel de licente literare aberante si neplauzibile in fata judecatorului, veti opta pentru mult prea uzatul, totusi mai consistentul, „cand venea beat, ma snopea cu bataia din te miri ce”, si „cheltuia totul pe bautura si jocuri”, chestii de care va dumiriti intotdeauna, cum altfel, abia dupa casatorie si copii. Renuntand insa la orice fel de speculatii, esti in stare sa ne explici ce relevanta are comportamentul, posibil sau foarte probabil brutal, a unui manelist din Brooklyn, Harlem sau de unde o fi, pentru caracterul partinitor al unei legi ? Bine, de la sine-nteles ca-ntreb doar la misto, doar ce-ti recomandasem nu alte saituri, ci sa ne scutesti de aberatii. Ah, si pe undeva am convingerea ca tu te scutesti singura mult mai des decat ti-ar placea, cam cate sa ti le-ndure si omu’ pentru sex ?

   0

  • #63

   N-am răbdare să (te) citesc. Scrii mult, mult prea mult și argumentezi foarte prost. Nu mă poți include în categoria mitomanelor profitoare (până aici am reușit să citesc), pentru că, pur și simplu, nu sunt. În rest, dai link-uri și verdicte ca un popă al cărui cuvânt ar trebui urmat orbește și comentezi misogin, dar pun pariu că-n fața maică-tii și neveste-tii nu scoți un sunet. :P Zmeul internetului! :)))))))

   0

  • #64

   presarati apa rece peste arsura proaspata :)))))))))))

  • #65

   @ dorahit

   Totusi nu vrei sa contraargumentezi ? Ca sentintele nesustinute, intreaba pe oricine, sunt semn de prostie. Iar de pretioasa ta rabdare, sincer si fara parere de rau, mi se cam falfie.
   Cu mama ar cam trebui sa ma apuc de spiritism, iar de nevasta … la abundenta de proaste artagoase, mai ales cu una care se vede ca nevasta smardoaica-n casa, nu cred ca se mai complica multi. Mizezi prea mult pe noroc !

   0

  • #66

   Ce să mai argumentez, te descurci singur, atâta autosuficiență rar întâlnesc! :))) One man show.

   0

 13. #67

  Păi, anul acesta urmează să cer și eu custodia exclusivă, însă de dreptul de vizitare, din păcate, nu mă pot atinge. Dar fosta mea nu plătește nici pensie, nu vine să-l vadă, așa că eu cred ca nici nu vine să-mi bage furculița-n ochi pe neve.

  0

  • #68

   de ce nu vine sa il vada? cum plm poti sa faci un copil si dupa aia sa iti bagi deshtu-n cur si sa iti vezi de treaba?

  • La fel cum pot sa faca copii pe banda rulanta si sa-i abandoneze la orfelinat cu argumentul: „daca nu eram eu sa fac copii, voi nu aveati ce adopta”
   Unele ar trebui sterilizate.

   0

  • #70

   @arhee: Pentru ca unii parinti vad in copiii rezultati in urma unei casatorii esuate o greseala. „A/Am ramas gravida, altfel nu ramaneam cu boul/vaca”, „Am mai stat 5 ani cu el pentru copil dar nu mai pot” etc; parte din ura la adresa partenerului se transfera asupra copilului, lui ii atribui parte din esec. Din cauza copilului nu ai parte de viata pe care o meriti, nu te poti distra, nu poti fi iubit/iubita, liber/libera. In copil vezi trasaturi care iti amintesc de cel pe care nu il mai suporti, „semeni cu boul de taica-tu, esti la fel ca el”.

   0

  • #71

   Achiesez si eu la ce spune domnu’ Radu.

   Am cunoscut o tipa care toata copilaria ei, de la zero la 18 ani (pana a plecat de acasa) a fost batuta zilnic rau de ma-sa pentru ca semana fizic cu tatal biologic care o parasise cand era gravida. Si cand o batea ii spunea si de ce o face, pentru ca seamana cu ta-su. Nu, nu erau din Vaslui, mama avea un doctorat (si pe vremea comunistilor se luau mai greu doctoratele), nimeni n-a intervenit niciodata pentru copil, nici scoala, nici familia mamei, nici familia tatalui.

   Acum tipa abuzata are agorafobie, nu iese din casa cu lunile si face zilnic atacuri de panica. Si ce gandeste ce sansa extraordinara ar fi avut daca ar fi crescut intr-un orfelinat.

   Poate ca unele mame merita totusi impuscate noaptea in cap.

   0

  • #72

   Unii parinti ar trebui batuti cu ranga. Punct.
   Parintii aia care isi priveaza copiii de afectiune, parintii aia indobitociti de comunism si care urla ca „in casa mea faci ce spun EU, ca asa spun EU”, parintii aia pentru care copilul e un sac de box si pe care isi varsa frustrarile cretinoide, generate de incapacitatea crasa de a vedea lucrurile cu luciditate.
   Eu am fost unul din acei copii. Taica-meu a pompat in mine tone de agresivitate ani in sir, dintr-o ura patologica. Acum fiecare e cu zdapia ma-sii, ne mai intrebam din cand in cand de sanatate, in rest ura si la gara. Si nu, nu ma va interesa prea mult de soarta lui cand va ajunge un bosorog bolnav, cersind compasiune si intelegere.

   0

 14. #73

  Poate a spus femeia ceva urit ,poate l-a înjurat….

  0

 15. #74

  Să o ascultăm pe Whoopi, zic: https://youtu.be/u2ntfQ3u2Mo

  0

  • #75

   that woman knows stuff

  • #76

   Era fain daca i-ar fi dat cineva clipul asta si fetei aleia care s-a dus in bar sa se ia de Palesica. Inainte.

   Adica un sfat de bun-simt de la o negresa trecuta prin viata: nu te lua de-ampulea de interlopi beti intr-un bar la doua noaptea…

   0

 16. #77

  o să râzi, dar asta cu obligația de a o întreține până își găsește job sau alt pulărău e valabilă și mult mai aproape de noi, respectiv în Austria

  0

 17. #78

  NU n-as fi omorat-o! dar o lasam invalida pe viata, diverse combinatii fara doua maini, fara doua picioare, fara o mana si un picior… dar si asa poti sa iti refaci viata :(( dap!! o omoram incet si chinuitor 2luni de suferinta cred ca e destul slava domnului sunt filme destule de unde te poti inspira!!

  0

 18. #79

  Cam radicala solutia pe care o sugerezi… Sper sa nu se trezeasca vreun dement sa zica la proces ca i-a venit ideea citindu-te.
   ART. 368 din Codul penal: Instigarea publică
      (1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat.
      (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este comisă de un funcţionar public, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat.
      (3) Dacă instigarea publică a avut ca urmare comiterea infracţiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infracţiune.

  0

  • #80

   da da, sa speram

  • #81

   deci daca eu imi fac modificari ilegale la apartament (daram vreun perete de rezistenta, ceva) pot sa spun ca am fost instigat de un blog de bricolaj sa fac modificarile?

   0

 19. #82

  Cum a spus Chris Rock vizavi de O.J. Simpson: „I’m not saying she should’ve killed her, but I understand”.

  0

 20. #83

  Îmi amintesc Știrea, e din 2014 . Nu am găsit amănuntele cu pensia alimentara si dreptul de vizitat copilul. In schimb se pare ca tipa avea restraining order si se mutase de câteva ori pentru ca individul era violent si o amenințase.
  individul a făcut înainte de Crima, pușcărie pentru violenta. Dapai, probabil ca tocmai ce câstigase titlul de „tatăl anului”.
  Incredibil cum nimeni din cei care comentează aici nu s-a obosit sa afle mai multe amănunte despre toată povestea.
  Check this out:
  http://www.sacbee.com/news/local/crime/article2598965.html

  0

  • #84

   Dar vai, cand s-a combinat cu el era un mielusel cult in cap,nu?

   0

  • #85

   nu, atunci ii placea, ca era ma nigga, era durul cartieruluu si avea prestanta

Citește și...

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]

Acest text apare pe facebook, peste tot, cu apendicele preluat. Am săpat după autor, am găsit aici pe cineva care nu a menționat dacă e scris de el sau și el l-a preluat. Am decis să îl public pentru că este mult prea bun și mult prea bine structurat ca să rămână […]

A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo. Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu […]