graselor din lumea-ntreaga

În tinerețe, am fost un tip sportiv. Căsnicia, lenea și alcoolul m-au transformat în superbul ce mă aflu acum, dar, la un moment dat, chiar știam ce vorbesc, când vine vorba de sport, exerciții fizice și alte distracții.

Și totuși, niciodată nu o să mă vedeți vorbind la modul serios despre exerciții de tonifiere a mușchilor abdominali. Deși, teoretic, am idee despre ce e vorba. Doar că nu aș fi credibil. Sub nici o formă nu aș fi credibil, ar râde lumea ca la alegeri. Și mai zi-ne, mă Arhi, cum era aia cu pătrățelele de pe burtă?

Da, aș fi credibil în a face un tutorial de grătar. Se vede cu ochiul liber câte porcine, ovine, caprine și viteline și-au dat obștescul sfârșit în burtoiul prea subsemnatului. Sau aș putea vorbi de consumul de bere și tipurile de hamei ce o alcătuiesc și fermentează.

De aceea, în continuare nu înțeleg femeile urâte care fac tutoriale de frumusețe. Sau de beauty, că frumusețe ne stă în gât. Miile de grăsane care scriu despre nutriție corectă, slăbire, good life, sport, biciclism și alergare. Ele fiind cât niște purcele înainte de 20 decembrie.

Desigur, o influență negativă în direcția asta o au și prietenii lor, transformați în cititori. Câte grase cât zidul chinezesc pun poze de rezoluție minim 1440, pentru că altfel nu intră în poză și repede au 1000 de likeuri și 100 de comentarii care încep cu Vai, cât ești de frumoasă, ești superbă, waw, câtă frumusețe.

Asta în timp ce frumoasei îi atârnă sudoarea la încrengătura ochilor, iar cele 3 perechi de guși tremură triumfătoare, pe melodia Încă o victorie pe internet doesnt matter, had sex.

Deci da. Dacă azi sau mâine vedeți o grăsană uriașă scriind despre binefacerile dietei raw vegan, punând o poză cu 40% din șunca facială, pentru că restul nu a mai avut loc, iar voi îi dați like, share și un comentariu încurajator de gen GG Girl, ești minunată, frumoaso, pe motiv că vă e prietenă, să știți că și din cauza voastră și al fiecarui comentariu de acest gen, un înger moare violat de o haită de iepurași turbați.

GG You!