6 comentarii

 1. Când ziceam acu vreo 8-9 ani că huidu e o jigodie, mi-au sarit multi aplaudaci in cap.
  Intre timp, e un criminal care n-a stat o zi la parnaie dupa ce-a ucis (din neatentie, da), 3 persoane.
  Si acum are dreptul sa critice alti criminali. Pentru ca românia.

  0

  • #2

   Avand in vedere ca in zona respectiva era linie discontinua (se poate vedea pe gmaps aici: https://tinyurl.com/ycyjonku) eu o sa raman la parerea ca a fortat depasirea in curba in urcare. Deloc neobisnuit pentru un sofer care ii desconsidera pe ceilalti din trafic. Doar ca in cazul lui s-a lasat cu oameni la 2 metri sub pamant.

   Asa ca nu, atunci cand depasesti in orb mizand pe idea ca te feresc altii si ca nu ti se poate intampla nimic nasol nu mai e neatentie.

   0

  • Plus ca mergi si cu tancul, sa fii sigur ca nu patesti nimic.

   0

 2. #4

  El si cu Mircea Badea tre’ sa mai iasa din dulap… in rest, rade ciob de oala sparta!

  0

 3. chiar ca e nesimtit. eu nu inteleg la cazuri d’astea cum nimeni din apropiatii lui, prieteni sau familie, nu-l trag de mana „ba,stai cuminte nu mai comenta asa aiurea pe un subiect pe care esti ultimul om care trebuie sa aiba o parere”

  0

  • #6

   Păreri poate să aibă, da’ să le țină pt el!

   0

Citește și...

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]

Am văzut pe net poze de la lansarea în românia. O festivitate de pișcotari micuți, care nu ar putea să vândă un telefon de 6000 de lei nici în visele lor umede, darămite să își permită să cumpere. Un băiat cu chiflă în cap. Și cam atât. Cred că s-a cam atins limita […]