6 comentarii

 1. Când ziceam acu vreo 8-9 ani că huidu e o jigodie, mi-au sarit multi aplaudaci in cap.
  Intre timp, e un criminal care n-a stat o zi la parnaie dupa ce-a ucis (din neatentie, da), 3 persoane.
  Si acum are dreptul sa critice alti criminali. Pentru ca românia.

  0

  • #2

   Avand in vedere ca in zona respectiva era linie discontinua (se poate vedea pe gmaps aici: https://tinyurl.com/ycyjonku) eu o sa raman la parerea ca a fortat depasirea in curba in urcare. Deloc neobisnuit pentru un sofer care ii desconsidera pe ceilalti din trafic. Doar ca in cazul lui s-a lasat cu oameni la 2 metri sub pamant.

   Asa ca nu, atunci cand depasesti in orb mizand pe idea ca te feresc altii si ca nu ti se poate intampla nimic nasol nu mai e neatentie.

   0

  • #3

   Plus ca mergi si cu tancul, sa fii sigur ca nu patesti nimic.

   0

 2. #4

  El si cu Mircea Badea tre’ sa mai iasa din dulap… in rest, rade ciob de oala sparta!

  0

 3. #5

  chiar ca e nesimtit. eu nu inteleg la cazuri d’astea cum nimeni din apropiatii lui, prieteni sau familie, nu-l trag de mana „ba,stai cuminte nu mai comenta asa aiurea pe un subiect pe care esti ultimul om care trebuie sa aiba o parere”

  0

  • #6

   Păreri poate să aibă, da’ să le țină pt el!

   0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]