Am permisul expirat de prin 2008, cred. Mi-a fost lene sa il schimb la vremea respectivă, pentru că schimbările se făceau la Udriște, unde e o cameră de 20 mp maxim, în care se înghesuiau 1000 de oameni care voiau să își schimbe permisul în acel moment.

Am fost zilele trecute prin Pipera, să văd și eu de ce am nevoie ca să îmi refac permisul. Am plecat în cea mai mare viteză, fără să mă uit înapoi. People, știți ce era acolo? Omor. Cine știe cozile la carne de pe vremea regretatului, să multiplice cu 2-3 și obține rezultatul corect.

Tot felul de cefe late și bătrânei în floarea vârstei se rupeau în 2 să își scoată permis nou. Laitmotivul? Noi nu avem bani taică, de unde să am eu bani de vizită medicală? Ce, eu sunt bolnav? De cefe late nu mai zic nimic, că nu are sens.

Între timp, venind de la Sibiu duminică, era să fiu ucis de câteva ori de tătăici simpatici, cu vârste adolescente de maxim 80 de ani, care manevrau pe stradă ca pe tarla, nevăzând, neauzind nimic. La propriu. Pentru că sunt orbi și surzi și nu au acuitate de nici un fel.

Acum începeți vă rog și plângeți-i, cât sunt ei de amărâți și cum e normal să șofeze, chiar dacă sunt ucigași cu licență și cu li s-ar fura dreptul inalienabil la condus tărăboanță pe hârtoapele patriei.

Foto