25 comentarii

 1. Pai cum, parca era parada gay zilele astea…

  0

 2. #5

  Pentru ca reuniunile acestea fac parte din pop culture, iar cum in romania exista mai degraba manele culture…

  0

 3. Benzile desenate nu sunt foarte populare la noi :( ,si aici ma refer la majoritatea tarilor europene.

  0

 4. Se fac si la noi. Se cheama Otaku festival.

  0

 5. #9

  Gresesti maestre… a fost una acum cateva saptamani. Daca vor mai fi, te anunt. Pentru Pedo-Bear-ul din tine….

  0

 6. Ar fi trebuit să fie și la Japan Play Transylvania. Nu știu dacă s-a și dus lumea costumată.

  0

 7. Din pacate chiar se fac reuniuni de genu de aproape 6-7 ani incoace…

  Sunt doua conventii la Bucuresti pe an Otaku Festival ( http://www.otakufestival.com ) a fost in mai editia a VI-a si urmeaza Nijikon in toamna (www.nijikon.ro).

  Plus ca in Romania este realizata/produsa/tiparita cea mai buna revista independenta de profil/cosplay din lume, Cosplay GEN http://www.cosplaygen.com este distribuita worldwide si din fericire este sustinuta si apreciata mai mult afara.

  0

 8. #15

  A fost la Japan Play Festival (https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/298096_238266606230341_768002592_n.jpg) Bine, nu costumati cu logo-ul facebook + „Become a fan” sau steluta fam…

  0

 9. #16

  Am zis că măcar odată în viață tre să ajung și eu la un ComicCon. Și chiar mi-ar fi rușine să nu merg deghizat ca lumea.
  http://www.youtube.com/watch?v=ChmqycBgwwU

  0

 10. #17

  Otaku se face anual in Bucuresti

  0

 11. #18

  Ba da, exista Nijikon si Otakufest. (si parca mai era ceva prin Cluj, dar nu se mai face) Otakufest din acest an a fost chiar luna trecuta.
  Cosplayerii sunt din ce in ce mai buni, de la an la an. Daca ai ocazia, chiar iti recomand sa mergi macar o data. E bine de stiut dinainte ca uneori poate fi cam dezordonata atmosfera, dar eu zic ca merita. In special pentru scenetele cu cosplayeri (aduc oarecum cu „fantomima” de la Vacanta mare).

  0

 12. Se fac, dar nu la nivelul celor din afara. Anul trecut chiar a fost simpatic la Nijikon. A fost un concurs de Cosplay si cateva amw-uri grecesti sau rusesti nu stiu sigur.Daca stie careva despre ce vorbesc sa imi zica si mie cum pot gasi amw-urile respective.

  0

 13. Imaginea cu Feisbuci și cu steluța cum a ajuns în colecția asta ?

  0

 14. Poate gresesc eu, dar cum toate pozele sunt cu persoane costumate ca si caractere din Blizzard games, presupun ca este vorba de un Blizz-con si nu un Anime-con? Cand spunem roleplaying ne gandim neaparat la anime? Intrebare legit.. chiar nu stiu..

  0

 15. #25

  Stiti cumva de unde imi pot procura si eu un astfel de costum ?
  http://2.bp.blogspot.com/-lyhMtOHQB1A/Thh28ab8ErI/AAAAAAAAF9M/q_d5LNQkRvc/s1600/assassin%2527s-creed-wallpaper-hd-23.jpg
  M-as prezenta si eu la un astfel de eveniment, urmaresc the Big Bang Theory si regret ca nu exista si la noi cultura asta atat de dezvoltata.

  BTW ; e cel mai tare joc jucat in viata mea !!!

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]