25 comentarii

 1. Pai cum, parca era parada gay zilele astea…

  0

 2. #5

  Pentru ca reuniunile acestea fac parte din pop culture, iar cum in romania exista mai degraba manele culture…

  0

 3. Benzile desenate nu sunt foarte populare la noi 🙁 ,si aici ma refer la majoritatea tarilor europene.

  0

 4. Se fac si la noi. Se cheama Otaku festival.

  0

 5. #9

  Gresesti maestre… a fost una acum cateva saptamani. Daca vor mai fi, te anunt. Pentru Pedo-Bear-ul din tine….

  0

 6. Ar fi trebuit să fie și la Japan Play Transylvania. Nu știu dacă s-a și dus lumea costumată.

  0

 7. Din pacate chiar se fac reuniuni de genu de aproape 6-7 ani incoace…

  Sunt doua conventii la Bucuresti pe an Otaku Festival ( http://www.otakufestival.com ) a fost in mai editia a VI-a si urmeaza Nijikon in toamna (www.nijikon.ro).

  Plus ca in Romania este realizata/produsa/tiparita cea mai buna revista independenta de profil/cosplay din lume, Cosplay GEN http://www.cosplaygen.com este distribuita worldwide si din fericire este sustinuta si apreciata mai mult afara.

  0

 8. #15

  A fost la Japan Play Festival (https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/298096_238266606230341_768002592_n.jpg) Bine, nu costumati cu logo-ul facebook + „Become a fan” sau steluta fam…

  0

 9. #16

  Am zis că măcar odată în viață tre să ajung și eu la un ComicCon. Și chiar mi-ar fi rușine să nu merg deghizat ca lumea.
  http://www.youtube.com/watch?v=ChmqycBgwwU

  0

 10. #17

  Otaku se face anual in Bucuresti

  0

 11. #18

  Ba da, exista Nijikon si Otakufest. (si parca mai era ceva prin Cluj, dar nu se mai face) Otakufest din acest an a fost chiar luna trecuta.
  Cosplayerii sunt din ce in ce mai buni, de la an la an. Daca ai ocazia, chiar iti recomand sa mergi macar o data. E bine de stiut dinainte ca uneori poate fi cam dezordonata atmosfera, dar eu zic ca merita. In special pentru scenetele cu cosplayeri (aduc oarecum cu „fantomima” de la Vacanta mare).

  0

 12. Se fac, dar nu la nivelul celor din afara. Anul trecut chiar a fost simpatic la Nijikon. A fost un concurs de Cosplay si cateva amw-uri grecesti sau rusesti nu stiu sigur.Daca stie careva despre ce vorbesc sa imi zica si mie cum pot gasi amw-urile respective.

  0

 13. Imaginea cu Feisbuci și cu steluța cum a ajuns în colecția asta ?

  0

 14. Poate gresesc eu, dar cum toate pozele sunt cu persoane costumate ca si caractere din Blizzard games, presupun ca este vorba de un Blizz-con si nu un Anime-con? Cand spunem roleplaying ne gandim neaparat la anime? Intrebare legit.. chiar nu stiu..

  0

 15. #25

  Stiti cumva de unde imi pot procura si eu un astfel de costum ?
  http://2.bp.blogspot.com/-lyhMtOHQB1A/Thh28ab8ErI/AAAAAAAAF9M/q_d5LNQkRvc/s1600/assassin%2527s-creed-wallpaper-hd-23.jpg
  M-as prezenta si eu la un astfel de eveniment, urmaresc the Big Bang Theory si regret ca nu exista si la noi cultura asta atat de dezvoltata.

  BTW ; e cel mai tare joc jucat in viata mea !!!

  0

Citește și...

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]