Noi şi urările din bătrâni

Citeam zilele trecute pe blogul unei prietene care s-a măritat recent, despre dragoste, iubire, blabla. De fapt căutam poze de la cununie, tipa respectivă fiind EXTREM de bine dăruită de dumnezeu în anumite locuri.

Dar deviez. Şi ajung să citesc comentariile, urările de bine ale comentatorilor, când dau peste o urare:

Să vă dea dumnezeu casă de căcat, să nu îşi bage nimeni nasul în ea.

Poftim pardon say what bitch? Cum poţi să îi urezi unui om `Să ai casă de căcat, bă!` Mi se pare atât de dezgustător şi de stupid, că nici măcar nu pot să caracterizez aşa ceva.

Unde naiba au dispărut clasicele Casă de piatră, Să fiţi fericiţi, Mulţi copii şi alte chestii asemenea? Chiar trebuie să ne considerăm inovativi şi să ne batem joc cu mintea noastră înceată de un eveniment fericit din viaţa cuiva?

Eu i-aş ura tipului ceva de genul

Să dea dumnezeu ca fi-ta să facă numai sex anal în viaţă, astfel să te bucuri de virginitatea ei până la adânci bătrâneţe.

14 comentarii

 1. #1

  Si casa de piatra suna aiurea-zici ca ne intoarcem in epoca de piatra!

  0

 2. Pai poate are sensul de „casa de piatra” dar in varianta funny. „a-si baga nasul in casa cuiva/a se baga in casa cuiva” nu e se refera la situatia aia cand cineva binevoitor se baga sa-l descoasa pe unul din soti pt ca apoi sa-l monteze impotriva celuilalt? Eu cred ca asta vrea sa ureze: fie ca nimeni sa nu se bage in casa/mariajul vostru; desigur intr-o versiune ?!scatologica?! a urarii. Casa de piatra e asa cam ca „luceafarul poeziei romanesti” : s-a folosit prea mult, trebuie alta „metafora”.

  0

 3. #3

  „Sa fie intr-un ceas Rolex” 🙂

  0

 4. legat de cacat, cand eram mica mai auzeam de la unele persoane ca am calcat in cacat si in mintea mea de copil banuieam ca miros si ma uitam pe talpa pantofului. intr`un final am intrebat ce vroia sa insemne si am aflat ca de fapt asa ziceau ca sunt norocoasa. gross.

  0

 5. Casa de piatra iar o urare cretina eu le-as ura sa le vina mintea la cap si sa termine cu texte cretine cu iubirea si bla bla …..

  0

 6. Cred ca tot urarile din batrani sunt cele mai potrivite intr-un asemenea moment!

  0

 7. Romanii nu stiu sa faca urari, this is a fact! Urarile trebuie sa fie sincere, sa spui ceva din suflet, nu cacaturi cu case de piarta si alte aberatii, respectand traditiile stupide pe care nu le intelegi.

  Un simplu „sa fiti fericiti” e mult mai ok decat orice casa de beton armat, daca nu te duce bila de pe umeri sa spui ceva diferit…

  0

 8. Mda… Am tot auzit aceasta „urare” si toti cei care o spun au impresia ca sunt cei mai glumeti si inovativi oameni de pe Pamant. Sunt „za shit”! ❓ 🙄

  0

 9. #10

  O urare de …kkt!!!

  0

 10. Cand ai casa de cacat nu isi baga nimeni nasul in ea si traiesti fericit fara sa te streseze nimeni.
  Exemplul opus, liviu varciu care a avut o casa numai lapte si miere, si-au bagat toti nasul si a aparut pe toate posturile cu un scandal de toata jena.
  Deci urarea de mai sus este o urare de bine. Doar zic, nu dati.

  0

  • #12

   @Moisa Ionut: frate, sa ai o casa de sloboz. sau de mehlem.

   0

 11. #13

  sa fie intr-un ceas cu kuk!

  0

 12. e super najba frateee e prea de tot e horror frateee

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.

PC Garage are o țintă ambițioasă pentru acest Black Friday, vânzări de peste 45 de milioane de lei și livrarea a 90% din comenzi în maxim 5 zile. Mai mult decât atât, își propune odată cu angajamentul de expediere și un scor NPS de peste 80 pentru clienții care lansează comenzi de Black […]