Nomad Shorts: promovează-ți gratuit scurtmetrajul

Afis-NOMAD-Festival

Regizorii români își pot promova promova gratuit creațiile în cadrul unui festival internațional de film și, în plus, pot câștiga premii în valoare de 3.500 euro.

Pentru a veni în întâmpinarea regizorilor români – fie aceștia amatori sau profesioniști, aflați la început de drum sau consacrați – Nomad Shorts prelungește data limită de înscriere în competiție până la 10 mai 2015.

Cele mai bune 12 scurtmetraje inscrise în competiție vor fi promovate gratuit în cadrul Nomad International Film Festival in patru mari orașe din țară (București, Timișoara, Târgu Mureș și Constanța), iar cele mai bune șase vor fi promovate, în plus, și în Oslo).

Nomad International Film Festival se va desfăşura în perioada 19 mai – 28 iunie și va cuprinde, pe lângă cele 12 materiale video selecționate, șase lungmetraje europene care s-au bucurat de aprecieri din partea criticilor și publicului.

Proiecțiile din fiecare oraș vor avea loc pe parcursul a șase zile și vor fi realizate în aer liber, cu echipamente performante, preconizându-se un număr total de peste 25.000 de spectatori.

Cele 12 filme câștigătoare vor fi anunțate pe data de 15 mai 2015: șase dintre acestea vor fi alese de către public, prin vot online, iar celelalte șase vor fi alese în urma jurizării, atât după subiect, cât și după abordarea cinematografică.

În competiția Nomad Shorts poate intra orice tip material video (documentar, film de ficţiune, experimental, de animație etc.) care aduce în atenție tema minorităţilor etnice din România (cultura,  identitatea, tradiţiile sau întâmplări din vieţile unor reprezentanți ai acestora).

Și, nu în ultimul rând: creatorii celor mai bune trei scurtmetraje vor fi recompensați cu premii în valoare totală de 3.500 euro (premiul I – 2.000 euro, premiul II – 1.000 euro, premiul III – 500 euro).

10 comentarii

 1. #1

  Oslo asta in ce judet e?

  0

  0

 2. #4

  In afara de Bucuresti, Constanta si Oslo, numai mizerii de orase.

  0

  0

 3. Vanzarile astea…
  „Regizorii români își pot promova promova gratuit creațiile în cadrul unui festival internațional de film și, în plus, pot câștiga premii în valoare de 3.500 euro.”

  „(premiul I – 2.000 euro, premiul II – 1.000 euro, premiul III – 500 euro).”

  Deci NU, NU poate nimeni castiga 3500 de euro

  0

  0

  • #6

   Ba da, poate. Te inscrii cu 3 filme si castigi PREMIILE in valoare de 3500 de euro. Nu ca ar fi zis cineva undeva ca PREMIUL e de 3500 de euro. Fuckin’ haters everywhere!

   0

   0

  • #7

   Dar impreuna, regizorii romani, pot castiga premii in valoare de 3500 de euro. Mi se pare corect.

   0

   0

 4. Constanta frate =))
  mereu am fost înaintea lu Oslo ala :D

  0

  0

  • #9

   Uite Cetine, ai plecat tu din minunatie de cap de afis :)))

   0

   0

 5. #10

  Ce paine amara tre’ sa fie aia, sa incerci sa castigi niste banuti facand filme despre tigani sau evrei. :(

  Un festival de shorts despre partile placute ale vietii nu se poate face? Fi-v-ar Soros si ONG-urile…

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (