Noua materie, Bramatica – Știința acoperișurilor

Probabil unii dintre voi știu că, în vară, a existat o campanie foarte funny, făcută de Bramac, pentru țigla lor de beton. Deci da, mi s-a părut foarte, foarte haioasă, am participat și eu la filmări, în background și l-am cunoscut pe tipul cu Se face pateu. Care e un băiat foarte drăguț și cu foarte mult bun simț. Și un actor înnăscut.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/bramac.ro/videos/1088475384533722/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Trecând peste partea haioasă, rămân niște fapte reale
– Țiglele de beton Bramac durează până la 50 de ani. cincizeci de ani, nu, nu este o eroare. Dacă îți faci acum casă, țiglele le vor repara nepoții tăi.
– Rezistă la diferențe mari de temperatură, pe o plajă între 70 și -30 de grade, plus minunății gen îngheț, grindină, vânt sau furtună. Practic, sunt rezistente la grindină, ploi puternice și vânt de până la 180 kmph.
– Pe lângă toate astea, țiglele Bramac reduc și zgomotul cu până la 7 decibeli. Desigur, dacă ești un romantic căruia îi place să audă grindina ropotind pe casă, sigur nu sunt pentru tine.

Ca fost participant la construcția unei case, pot să vă dau un sfat. Când vă faceți casă, nu mai gândiți ca românul clasic, de azi până las că mai vedem noi ce facem mâine. O casă, dacă ești un om normal, ți-o faci la apogeu, pentru o viață. Investește în ea și în calitatea ei, pentru că e locul unde îți vei petrece cel mai mult timp al vieții tale.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1058411754276747/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

9 comentarii

 1. #1

  Simt ca mi-am irosit o buna parte din viata.Cine este baiatul?Despre ce este vorba in reclama?Cum adica tipul cu Se face pateu?

  0

 2. Gresit!
  Cea mai mare parte a vietii ti-o vei petrece pe plantatie, transpirand pentru casa :)

  0

 3. #8

  baaa, deci cum? aia cu „se face pateu” era facatura? pfff, mi-ai stricat ziua.

  0

 4. Confirm ca Bramac egal calitate. Insa afirmatia „Țiglele de beton Bramac durează până la 50 de ani” e nefericita.
  Casa mea de la tara are tigle pe care scrie in ungureste ceva cu Lugosi… si au un elefant in relief. Deci au peste 100 ani… si sper sa mai tina…

  0

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]