Noua materie, Bramatica – Știința acoperișurilor

Probabil unii dintre voi știu că, în vară, a existat o campanie foarte funny, făcută de Bramac, pentru țigla lor de beton. Deci da, mi s-a părut foarte, foarte haioasă, am participat și eu la filmări, în background și l-am cunoscut pe tipul cu Se face pateu. Care e un băiat foarte drăguț și cu foarte mult bun simț. Și un actor înnăscut.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/bramac.ro/videos/1088475384533722/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Trecând peste partea haioasă, rămân niște fapte reale
– Țiglele de beton Bramac durează până la 50 de ani. cincizeci de ani, nu, nu este o eroare. Dacă îți faci acum casă, țiglele le vor repara nepoții tăi.
– Rezistă la diferențe mari de temperatură, pe o plajă între 70 și -30 de grade, plus minunății gen îngheț, grindină, vânt sau furtună. Practic, sunt rezistente la grindină, ploi puternice și vânt de până la 180 kmph.
– Pe lângă toate astea, țiglele Bramac reduc și zgomotul cu până la 7 decibeli. Desigur, dacă ești un romantic căruia îi place să audă grindina ropotind pe casă, sigur nu sunt pentru tine.

Ca fost participant la construcția unei case, pot să vă dau un sfat. Când vă faceți casă, nu mai gândiți ca românul clasic, de azi până las că mai vedem noi ce facem mâine. O casă, dacă ești un om normal, ți-o faci la apogeu, pentru o viață. Investește în ea și în calitatea ei, pentru că e locul unde îți vei petrece cel mai mult timp al vieții tale.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1058411754276747/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. #1

  Simt ca mi-am irosit o buna parte din viata.Cine este baiatul?Despre ce este vorba in reclama?Cum adica tipul cu Se face pateu?

 2. Gresit!
  Cea mai mare parte a vietii ti-o vei petrece pe plantatie, transpirand pentru casa :)

 3. #8

  baaa, deci cum? aia cu „se face pateu” era facatura? pfff, mi-ai stricat ziua.

 4. Confirm ca Bramac egal calitate. Insa afirmatia „Țiglele de beton Bramac durează până la 50 de ani” e nefericita.
  Casa mea de la tara are tigle pe care scrie in ungureste ceva cu Lugosi… si au un elefant in relief. Deci au peste 100 ani… si sper sa mai tina…

Citește și...

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]