Noua şmecherie anti-spam

Poate nu ştiaţi noua metodă a trollilor de internet, de evitare a filtrului de spam în care au fost indexaţi manual. Adică atunci când tu ai adăugat la Settings/Disscution/blacklist numele sitului de troll.

Noua metodă este cumpărarea unui domeniu inocent, pe care îl redirectează către situl banat iniţial. Timp de 2 zile a scăpat la mine un retard de genul ăsta, până când am recunoscut mirosul de prostie şi i-am dat click pe link. După care l-am adăugat în blacklist, mark as spam, ca să ştie şi akismetul de el şi cam aia a fost.

Metoda cea mai simplă de a evita asemenea situaţii este de a lăsa bifat Comment author must have a previously approved comment şi de a verifica manual orice link lăsat de comentatorii noi.

21 comentarii

 1. pui pui primu’ troll cu un comment approuved :)

  0

 2. Ce zici tu e frumos, dar nu tot ce se încadrează în situația asta este spam. Eu am deocamdată blogul pe blogspot cu numele .ro luat și pâna mut totul pe server și îl trec pe wordpreass l-am redirecționat spre blogspot.

  0

  • #3

   RBoy » eu vorbesc de trollii care si-au luat ban pe arhiblog, d0h

   0

 3. despre bărbaţi?

  0

 4. pe mine ma dispera ping’urile de’am sulea …

  0

 5. #11

  4 articole pe zi:>
  Cred ca e ziua recordurilor pe arhiblog;)

  0

 6. :)) da clar e plin netu de ei …

  0

 7. La mine setarea asta e sfanta. Si dau click pe toate linkurile lor, mai ales in faza de „pre-approval” sa zic asa. Cel mai misto e cand primesti spam international tradus cu google translate. Sa mor daca nu-s simpatici :D

  0

 8. #14

  Hmm, credca e vorba deste pamfletarul magicar… sau gaozar sau plm!!

  0

  • #15

   Vlad » nu, ala nu are bani de domeniu propriu, traieste pe blogspot

   0

 9. #16

  Oricum ala credca a fost printre putinii oameni care a reusit performanta da nu incerca sa vad ce se ascunde sub link-ul lui… prefer sa vad cum creste iarba.

  0

  • #17

   Vlad » adevarul e ca avea si o metoda fantastic de tampita…

   0

 10. sa vedem daca al meu comentariu e aprobat direct…. :D

  0

 11. Si cine e pana la urma?

  0

 12. #20

  Si cine e pana la urma? [2]

  0

 13. #21

  daca-i mai si votezi site-ul pe mywot.com, sa stie si altii cum sta treaba, apoi e numa bine.

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.