Profesorii este diavolul

Am înțeles, profesorii sunt cel mai mare rău ce se poate întâmpla copiilor pe acest pământ. Profesorii sunt incompetenți, profesorii iau șpagă, profesorii dau șpagă să devină profesori, profesorii cer șpagă, profesorii ne bat copiii etc.

Prin urmare, avem nevoie de un nou cod al învățământului care să îi disciplineze pe profesori.

Întrebarea mea este: De ce numai pe profesori?

Elevii nu are obligații

De ce nu se menționează nimic în noul cod, ȘI NU SE MENȚIONEAZĂ, despre obligațiile elevului? De ce nu se menționează că dacă elevul jignește profesorul, e zburat din învățământul de stat, ci doar viceversa? De ce profesorul, dacă lovește un copil își pierde jobul, dar dacă un copil lovește un profesor, ȘI SUNT FOARTE MULTE CAZURI, nu pățește nimic, maxim nota scăzută la purtare, lucru care îl doare fix în bașkeți?

Înger îngerașul meu

Aș vrea să apuc să trăiesc vremurile în care responsabilitatea școlară a elevului va fi împărțită cu părinții, nu doar Eu l-am crescut 7 ani, voi educați-l.

Aș vrea să apuc să trăiesc vremurile în care copiii care nu cedează locul boșorogilor în autobuze nu vor mai fi întrebați Așa te-a învățat pe tine la școală?

Aș vrea să nu mai citesc articole și comentarii în care lumea laudă elucubrațiile unui copil tâmpit, care, în loc de subiectul pe care l-a primit la examenul de bac, se apucă să scrie despre ce simte el atunci despre diverse.

Aș vrea să cad în genunchi și să îmi iau copilul în brațe, hohotind de plâns, pentru că toată lumea e de vină pentru eșecurile mele ca părinte, numai eu nu sunt.
Dar sunt prea ocupat să îl cresc.
Revin. Cu o lacrimă.

Între timp, Victor Ponta a declarat că e profund dezamăgit de nivelul de învățământ european. Înțelegeți?
EUROPEAN!