Nu încurcaţi borcanele

Ieri am avut o discuţie funny cu un tip care insista că noi, blog 2.0, avem ceva cu anumiţi oameni din online şi am realizat că e extrem de posibil ca situaţia să fie percepută de asemenea natură de toată lumea.

Aş vrea să fie clar. Faptul că marea majoritate a oamenilor de bun simţ critică spamul e una. Că zoso se înjură cu Gămulescu sau Gusti Roman sau mai ştiu eu cine, e cu totul alta.

Eu personal nu îi cunosc pe cei mai sus menţionaţi, nu am vorbit niciodată cu ei, habar nu am ce prestează şi cu ce mână mănâncă. Aşa că niciodată nu aş avea cum sau de ce să îi înjur. Da, pot să le critic eventualele ‘realizări’, aşa cum am criticat marile ‘realizări’ ale lui Stanca de la Realitatea. Sau hoţiile de la Hoţnews. Dar chestii personale? C’mon…

Singurul pe care l-am înjurat a fost cretinul ăla de Bogdan Gavrilă de la Intact, care s-a apucat să îşi creeze bloguri pe wordpress, bloguri în care îl injura pe zoso şi adiacent pe mine. Dar mi-a trecut relativ repede, am discutat cu persoane din Intact care mi-au confirmat că tipul e pur şi simplu idiot şi nu ai de ce să îţi pierzi vremea cu el.

Aşa că, vă rog frumos, nu mai amestecaţi borcanele.
Războaiele mele nu sunt ale tuturor şi reciproca.

13 comentarii

 1. postul asta cred ca ar trebui publicat in ziare! Ca sa stie lumea cum se poate face diferenta intre doua borcane 😀

  0

 2. Hai bre ca toata lumea are ceva cu mine. Ce aveti? :(((((((((
  Iar tu Arhi ai o vendeta personala cu mine…

  …Ahhh, stati ca am realizat ca nu sunt om din online…Ufff…ma speriasem. I am safe now. Deci, cum merge insanatosirea familiei? Tine minte ca vreau vesti bune.

  0

 3. giuco, dupa ce am mers azi 600 de km, unul cu o piatra si altu racit mort, iti dai seama…

  0

 4. aidi uai, te dezici de fratii (rudele) tai (tale) ?

  0

 5. vorbesti prostii. nu te baga, ca te depaseste.

  0

 6. pe dreapta sau pe stanga ?

  0

 7. si pe mine ma injura arhi tata ziua. si ma enerveaza, si ma duc in colt si plang, si imi dau lame :(( si dup-aia imi pictez lacrimi pe obraz, si sunt tru

  0

 8. u r a biatch:)))

  0

 9. 🙂 Articolul acesta nici măcar nu trebuia scris. Desigur, într-o lume perfectă în care oamenii pot deosebi borcanele, nişte structuri extrem de complexe, dealtfel… :))

  0

 10. intr-o zi cu mult soare, oamenii vor intelege 🙂
  sper c-ai scapat de pietre. am auzit ca dor.
  cand ma doare, eu cant „doru-i dor is leru-i ler”, si-mi trece 😀

  0

 11. Si in blogosfera ca si in restu tarii multa tiganie …

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]