Nu merge feedul

Am nevoie d eun sfat competent de la cineva care are idee despre ce vorbește. Nu reușesc să fac feedul funcțional și am epuizat toate soluțiile posibile. Vă rog mult, nu am nevoie de căutări de google și alte imbecilități, dacă nu aveți idee despre ce vorbesc, citiți alt articol.
Mulțumesc.
S-a rezolvat, multumita lui Vali P.

24 comentarii

 1. vezi ce se intampla daca n-ai adus soboru de preoti sa sfinteasca blogu?

  0

  0

 2. #2

  n-ai vre-un sistem de cache de kkt? sau te-ai jucat prin setarile apasului. ca eu tre sa dau vreo 3 refresh-uri ca sa-ti vad articolele noi.
  de ex acu daca intru pe index primul post e „SCATURDDAY GIFS”. tre sa dau un ctr + r sa vad ultimul post.

  0

  0

  • semeketh » am sters tot blogul, am sters baza de date, am sters wordpressul
   NU FUNCTIONEAZA

   0

   0

 3. Te-aș ajuta, dar sincer habar n-am :(. Și nu primesc decât a doua zi după ce postezi :(

  0

  0

 4. Eu de cateva saptamani tot trebuie sa dau refresh ca sa apara ultima ta postare pe blog. Acuma pe pagina principala apare ceva de genul la toate articolele :” Am nevoie d eun sfat competent de la cineva care are idee despre ce vorbeÈ™te. Nu reuÈ™esc să fac feedul funcÈ›ional È™i am epuizat toate soluÈ›iile posibile. Vă rog mult, nu am nevoie de căutări de google È™i alte imbecilități, dacă nu aveÈ›i idee despre ce vorbesc, citiÈ›i alt articol.”

  0

  0

 5. La chestia asta http://www.cetin.ro/rss te referi ?

  0

  0

 6. acum vezi la fel?

  0

  0

 7. Sterge cacheul si dezactiveaza W3 Total Cache, verifica daca s-a rezolvat.
  define( 'WP_DEBUG', true ); in wp-config.php, verifica daca sunt erori care ar putea genera confictul in feed.
  http://wordpress.org/extend/plugins/fix-rss-feed/

  Redirectioneaza feedul catre Feedburner automat –
  http://wordpress.org/extend/plugins/tentbloggers-feedburner-rss-redirect-plugin/

  0

  0

 8. Arhi,cred ca e de la cache.Mereu cand intru pe site-ul tau trebuie sa dau in clear la cache ca sa-mi apara posturile noi..

  0

  0

  • kizi » acum e fara cache, totul e sters si totusi nu merge

   0

   0

 9. acum vreo juma de an te intrebam de ce tu, zoso, si in general a-listerii fugiti de feedburner ca de dracu` si mi-ai spus ca fiindca are probleme.. mie imi merge perfect feeburner, si cu f putin tweak articolele se vad in reader ca si cum ar fi pe site, cu pozele aliniate corect ca pe site, cu toate linkurile ok, etc.. ba chiar am reusit sa inserez si o functie sa imi faca delay 10 minute intre publicarea pe site si publicarea in reader, pentru a avea timp sa modific eventuale greseli de tastare.. incearca totusi sa redirectezi feedul in feedburner, nu ai nimic de pierdut.

  0

  0

  • Tibi » hai mane, serios, lasa-ma, ca e pe feedburner si e crapat. plm.

   0

   0

 10. Banuiesc ca s-a reparat? Mie mi-au aparut toate posturile in feed.. Inclusiv cele de test

  0

  0

 11. #17

  Nu ma pricep neam la de-astea, dar ce stiu e ca n-am nevoie niciodata de refresh ca sa vad postarile noi. Never ever probleme. Poate (scuzati eventuala tampenie) explicatia ar fi ca nu te citesc din tara?

  0

  0

 12. Si cum s-a rezolvat?

  0

  0

 13. ARHI – acuma se vede normal

  0

  0

  • paul » multumesc frumos, mi-ai fost de mare ajutor cu comentariul pecedent :)

   0

   0

 14. Tot nu funcționează bine. Eu folosesc Thunderbird să îți preiau articolele prin feed (http://www.cetin.ro/rss) , iar ultimul articol primit e „O dată în viață”.

  0

  0

 15. #23

  Cum s-a rezolvat? De la ce era?

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (