Nu reclamelor? Dimpotriva

Am fost tras de urechi pentru articolul ăsta, cum dragă doamne, că și tu trăiești din reclame, cum poți recomanda blocarea lor?

Să avem pardon, am spus foarte clar unde recomand și unde folosesc adblockerul. Ați încercat vreodată să intrați pe gsp sau realitatea, fără adblocker? Să vedeți cu textul e doar pe 4 rânduri, după care ai un 1024×768 plin de cântece, js-uri care îți redimensionează browserul, bannere care cântă și nu au buton de volum, bannere care nu au buton de închidere, bannere care explodează când dai cu mausul pe ele și tot așa..

Da, și eu am bannere și reclamă, dar a mea NICIODATĂ nu este intruzivă, dimpotrivă, încerc să am numai lucruri interesante și utile.

Așa că mai lăsați-mă cu morala.
Mulțumesc.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. #1

  Ai dreptate. Sa moara reclamele la MEGA-MEGA! ale lui CRBL!

 2. Oricum cred ca daca ai instalat adblock esti destul de capabil sa decizi care site-uri merita blocate si care nu.

 3. Zece puncte rosii pentru Arhi.

 4. #4

  Bannerele fara buton de inchidere sunt deja culmea nesimtirii!

 5. Atata timp cat pui un banner intr-o zona a paginii fara sa deranjeze e ok.

 6. #6

  am mai vazut pe nush ce site bannere care (re)apar cand misti mouse-ul. alea-s culmea nesimtirii.

 7. Din cate vad e bine sa ai reclame ce se muleaza pe subiectele pe care le tratezi: familie, bere si sport.

 8. Va rog sa deschideti Pomotor.ro, eventual deschideti un articol. Am quad core cu 8 GB ram dar site-ul ala are atata flash si js incat imi ingenuncheaza computerul, deabia pot sa derulez pagina.

  Eu am adblock-ul activ dar nu blochez decat siteurile ordinare gen alea de mai sus. Internetul nu ar mai exista fara publicitate.

 9. ”încerc să am numai lucruri interesante și utile”

  bineinteles! iar cap de lista este banner-ul la clinica de bere, sanatate curata :) :D

  • Stefan Murgeanu » hary de la clinica de bere mi-a explicat ca berea, in anumite circumstante, e tratament, iar el s-a vindecat de nush ce cu ea

  • #11

   As vrea sa incerc berea din banner dar nu se poate. Eventual data viitoare cind ajung in ro.

 10. Eu blochez toate ad-urile, inclusiv de la tine de pe blog.

 11. #13

  Intru zilnic pe realitatea.net fara ad-blocker si doar uneori am probleme cu reclamele lor tampite. Pacat ca ad-blocker-ul nu blocheaza si articolele proaste de pe site, ca atunci l-as folosi si eu.

Citește și...

Știți ce au mai demonstrat alegerile astea, pe lângă Muie PSD și Muie Dragnea? Au demonstrat caracterul profund pro-european al societății românești. În pofida unui discurs al urii împotriva UE, împotriva corporațiilor care ne sug vlaga și restul, românii au arătat FOARTE clar care e direcția în care își văd ei țara. Și […]

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]