Nu sunt pesedist

Am primit o atentionare cum ca as pesediza cu spor. Dragii mei, nu sunt de-ai lui Geoana. Adevarat, mi se pare o porcarie faza cu „prostanacul”, dar asta nu inseamna ca sunt de-ai lor.
Dimpotriva, acum vreo luna, ma suna nenea Titus Corlatean cu foc, cum ca am depus eu o cerere de intrare in partid si ca sa ma prezint la Bucuresti, la reuniune.
Si l-am refuzat. Ba chiar de doua ori, avand in vedere ca m-a mai sunat si seful sau de campanie, sau cabinet, ca nu am retinut exact.
Deci, concluzionand, nu sunt afiliat politic, nu agreez politica din romania, nu am mai fost la vot de 14 ani, si nu ma voi duce nici acum.
DIXIT…

[tags]politica, basescu, referendum, PSD, prostanac[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

 1. #1

  mai clar, de 14 ani votul tau e folosit de „bajetii jmekeri” cum vrea muschiul lor.

  la mai mare, prealuminate arhi… sa facem toti la fel ca tine!!!!

  (mai moale in utilizarea cuvantului „democratie”… ai uitat ca democratie inseamna si exercitarea unui drept?? iar tu ai renuntat de buna voie si nesilit de nimeni de la un drept al tau :)) iar celelalte drepturi ale tale… cauta-le singur, si vezi daca le mai ai!!!)

 2. MULTUMESC. SA FACETI TOTI CA MINE, POATE SE VOR TREZI LA REALITATE SI VOR VEDE CA NU MAI AU CUI SA SE ADRESEZE

 3. bine ca nu esti in politica.bravo

 4. crezi ca daca nu merge lumea la vot se va schimba ceva?
  eu cred ca nu

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]