Nu sunt pesedist

Am primit o atentionare cum ca as pesediza cu spor. Dragii mei, nu sunt de-ai lui Geoana. Adevarat, mi se pare o porcarie faza cu „prostanacul”, dar asta nu inseamna ca sunt de-ai lor.
Dimpotriva, acum vreo luna, ma suna nenea Titus Corlatean cu foc, cum ca am depus eu o cerere de intrare in partid si ca sa ma prezint la Bucuresti, la reuniune.
Si l-am refuzat. Ba chiar de doua ori, avand in vedere ca m-a mai sunat si seful sau de campanie, sau cabinet, ca nu am retinut exact.
Deci, concluzionand, nu sunt afiliat politic, nu agreez politica din romania, nu am mai fost la vot de 14 ani, si nu ma voi duce nici acum.
DIXIT…

[tags]politica, basescu, referendum, PSD, prostanac[/tags]

4 comentarii

 1. #1

  mai clar, de 14 ani votul tau e folosit de „bajetii jmekeri” cum vrea muschiul lor.

  la mai mare, prealuminate arhi… sa facem toti la fel ca tine!!!!

  (mai moale in utilizarea cuvantului „democratie”… ai uitat ca democratie inseamna si exercitarea unui drept?? iar tu ai renuntat de buna voie si nesilit de nimeni de la un drept al tau :)) iar celelalte drepturi ale tale… cauta-le singur, si vezi daca le mai ai!!!)

  0

  0

 2. MULTUMESC. SA FACETI TOTI CA MINE, POATE SE VOR TREZI LA REALITATE SI VOR VEDE CA NU MAI AU CUI SA SE ADRESEZE

  0

  0

 3. bine ca nu esti in politica.bravo

  0

  0

 4. crezi ca daca nu merge lumea la vot se va schimba ceva?
  eu cred ca nu

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (