Număra-mi-aţi emoticoanele!

În cadrul campaniei ZappBuzz, cei de la Zapp au venit cu o altă idee funny. Au creat un fel de plugin de wordpress care îţi numără de câte ori ai băgat emoticoane în text şi ce fel de emoticoane. Plus de asta, arată acelaşi lucru şi la comentatorii tăi. Adică poţi să vezi care e starea de spirit predominantă pe blogul tău.

Deci, ce emoticoane am eu:

 • :) x 14 ori
 • :)) x 5 ori
 • :D x 0 ori
 • :> x 0 ori
 • :P x 3 ori

Ce înţelegem de aici? Că în ciuda faptului că se presupune că arhiblogul e un blog serios, eu nu folosesc emoticoane în postări. Poate părea ciudat, dar aşa e, pentru că deşi abuzez în mod constant de emoticoane în conversaţii, postările încerc să le ţin curate de omuleţii zâmbăreţi, încercând să îmi transmit mesajul în mod direct, nu imagistic.

În schimb, în comentarii se schimbă problema:

 • :) x 1291 ori
 • :)) x 1102 ori
 • :D x 793 ori
 • :> x 1 ori
 • :P x 2022 ori
 • Totale: 5209

  Uau. 5209 emoticoane. E o cifră. Şi în marea lor majoritate ei râd, zâmbesc sau scot limba la mine. Asta ultima nu ştiu cum să o interpretez exact. Ei, o să mă gândesc că sunt femei şi aia e.
  Ce e cert este că eu chiar îmi distrez cititorii. Adică misiunea mea e îndeplinită.

  Pentru bloggerii care vor să îşi numere emoticoanele, pluginul cu instrucţiunile de utilizare poate fi descărcat de AICI. Nu trebuie decât să dezarhivaţi în rădăcina blogului fisierele din arhivă, restul se întâmplă de la sine. Rezultatul se va vedea la adresa http://www.adresabloguluitau/zappbuzz.php.

  Promo: Acum cu Zapp BUZZ îti suni prietenii pe Messenger în timp ce acestia se afla în fata calculatorului, oriunde în lume, folosind telefonul mobil. Afla numarul de Messenger al prietenului tau accesând Cartea de telefon pentru Messenger, numai pe http://www.zappbuzz.ro

  25 comentarii

  1. :)) Oare mie îmi indică la acest comentariu cum stau?:)) Test, aşadar.

   0

  2. Da’ se scoate limba la greu pe aici. :))

   0

  3. #3

   avem multe femei

   0

  4. folosesc doar ” :)” ” :))” ” =)) ”

   fara ” :P

   si rar cate un ” :D ” sa vada lumea ca m-am spalat pe dinti

   0

  5. #5

   :P => :))

   0

  6. Deja se exagereaza f mult cu rahaturile astea …

   0

  7. #7

   :> sa ii dau credit si lu` asta micu :D

   0

  8. #8

   asta micu nu e inregimentat, din pacate

   0

  9. :)) sa vedem :) cel mai des ;-) sa fugi de el :!! si asta X( … ai dat de draqul din mine … :? asta mai putin … :(( inexistent :))) =))

   0

  10. :P :P :P cu dedicatie:))

   0

  11. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P limbo – spam :))

   0

  12. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P limbo – spam :))

   0

  13. Arhi …roagai sa isi mai tina limba in gura :)) …daca cumva au limba prea lunga ,sa isi mai taie din ea !

   0

  14. Roaga-i * (scuze ca fac spam ,dar simteam nevoia sa ma corectez )

   0

  15. buna idee aia cu tel pe mess:>> dar exista si inainte?

   0

  16. #17

   „eu nu folosesc emoticoane în postări” – Păi cred şi eu mă… Că dacă ai folosi, nu ar mai înţelege nimeni nimic la cât de mari şi naşpa îs astea :-D

   0

  17. :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!!
   am mai trimis si eu cativa , asa pentru colectie…

   0

  18. Prea multi pt mini :D

   0

  19. ><>< :P

   0

  20. #21

   sunt atat de simpatici..n-ai cum sa nu-i folosesti :)

   0

  21. :>> :% :P >< @( X( >-) ?-) :-< :?? 8| :(( :!! :)) :) :? ;-) [-(

   ca sa le ai pe toate acum :D

   0

  22. #24

   alut ,s ;esti tare in ‘clanta’-dansambil etc-uri d-astea……….sa mananc nu de unde trebe=ca tine.felicitari ca faci bani din asa ceva. esti normal la cap sa termini la unmomentumdatum. vorba aia…esti destept sa te consideri destept cand …nu esti nici o pulea spataru.
   is curios cat de imbecil ,destept.cretin,fenomenal si in acealasi timp un nimeni

   0

  23. #25

   cred ca cine are chef sa foloseasca emoticoane cine nu sa-si tina parerea ?-)

   0

  Citește și...

  -M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

  Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]