Nyctalopia like a boss

Înainte de a vedea breiching nuz pe realitatea și răitaru teve, vă zic eu că nyctalopia nu e chiar așa de rară, întrebați-l pe Paganel.

Ce mă interesează pe mine e cu cine l-o fi înșelat pe bietul tată mama copilului. Din 2 chinezi cu ochi căprui, un chinezoi nyctalop cu ochi albaștri…sună cam cu fecioara maria, impregnarea din sfântul duh și Joseph.

Sau ca tipa care a dat în judecată un canal porno pentru că a rămas gravidă și a născut un copil negru, uitându-se la un film. Iar soțul a crezut-o.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. E veche stirea. Pacat ca n-ai subiecte interesante. 🙂

  Thumb up 0
 2. Eu cred că Radu (F..e tot)Mazăre a fost prin preajmă … 🙂

  Thumb up 0
 3. Din 2 parinti cu ochi caprui poate iesi un copil cu ochi albastri/verzi. Invers nu se poate.

  Thumb up 0
 4. #4

  Bre, copilul ăsta poate vedea chiar foarte bine pe întuneric. Ce treabă are Nyctalopia ( inabilitatea de a vedea pe întuneric)?

  Thumb up 0
 5. #7

  Eu m-am uitat în engleză. Or fi termeni diferiţi.

  Thumb up 0
 6. Mama lui cred ca se uita la Avatar. Pe ei trebuie sa-i dea in judecata!

  Thumb up 0
 7. #12

  nush de ce dar prima data cand am vazut plodu ala mi-am amintit de..http://www.youtube.com/watch?v=fgLJcem66sk&feature=related Andy Whitefield

  Thumb up 0
 8. aia cu ochii albastrii cand niciunul dintre parinti nu are chiar nu e o raritate. Multe gene se transmit mai degraba bunic-nepot decat parinte-copii. Conosc o gramada de copii care au ochii albastri ca ai bunicilor cand niciunu dintre parinti nu are asa ceva

  Thumb up 0
 9. „alien hybrid or starchild” …Cred ca tipul ala Giorgio Tsoukalos (ALIENS dude) a venit cu titlul. :))

  Thumb up 0
 10. Stai jos toti. 4. Toti copiii la nastere au ochii albastri sau verzi. Pe masura ce cresc ochii se inchid sau nu la culoare. E intr-adevar o trasatura genetica care se mosteneste culoarea ochilor dar nu neaparat. Copchilul ala nu isi mosteneste parintii pentru ca la el e vorba de o mutatie genetica (superputere daca-mi dati voie). Cine stie, poate el e primul dintr-o noua rasa de superchineji nyctalopi.

  Thumb up 0
 11. #17

  E dovada vie ca evolutia nu s-a oprit niciodata. Parintii mei au ochi capriui, eu am ochii verzi, la fel ca tatal mamei mele. Sora mamei mele are 3 copiii, 2 bruneti, unul blond, la fel ca ea. Am avut 2 vecini, care erau frati, iar unul dintre ei era roscat, altul blond. Am avut 2 colegi, care erau gemeni, unul brunet, altul saten spre blond. Exista sute de africani cu ochi albastri, ceea ce mi se pare mult mai ciudat decat un chinez cu ochi deschisi la culoare. Ochii deschisi la culoare reprezinta o malformatie genetica, avand in vedere ca nici un animal, in afara de cainii husky, au ochi inchisi la culoare.

  Thumb up 0
 12. Primul X-men

  Thumb up 0
 13. #19

  De ce bebelusii au ochii albastri?
  Culoarea ochilor releva un determinism genetic, cu interventia mai multor gene. Aceasta culoare este determinata, in mare parte, de cantitatea de melanina prezenta in partea anterioara a irisului. Persoanele cu ochi albastri nu au melanina in acest loc. La nastere, noi nu avem, in mod natural, melanina in partea anterioara a ochiului, ceea ce explica motivul pentru care toti nou-nascutii au ochii albastri. In timpul activarii ulterioare a genelor, pigmentul se va acumula, sau nu, in partea anterioara a irisului, si se va obtine nuanta definitiva a ochiului.

  Thumb up 0