O să îmi cunosc strămoșii, în sfârșit

CIneva de la o agenție mi-a trimis un mail în care m-a anunțat că există un proiect, ancestryDNA, care, pe baza unei mostre de ADN, îți spune cu exactitate CINE EȘTI, de unde te tragi. Iar pentru mine, un om care își construiește singur trecutul, pentru că familia mea veche nu mai există, este foarte important să aflu și eu, CINE SUNT CU ADEVĂRAT?

ANCESTRYDNA

Așa că am acceptat să trimit o mostră de DNA, ca să aflu. Acum, așteptăm. Se pare că va dura câteva săptămâni, vă țin la curent. Sunt, foarte sincer, extrem de emoționat.

Dacă aflu că mama mea a fost țigan? (nu că ar fi ceva rău)

PS: Dacă vă interesează și pe voi, găsiți mai multe date aici, unde puteți câștiga un kit ADN și alte câteva lucruri.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

24 comentarii

 1. #1

  Sau ruda cu domnul Badea? Mircea Badea? 🙂

  Thumb up 0
  • #2

   well, emigrez, rusinat, inseamna ca tata a fost un bou

  • #3

   M-am uitat in seara asta la A3 (faceam o trecere in revista cu telecomanda a programelor de pe TV), era cu un teanc de bani in mana.
   M-am oprit cam 1 minut sa-l ascult, dar uneori ridica brusc tonul si exista posibilitatea sa-mi trezeasca familia..

   Thumb up 0
  • #4

   domnu farcas lasati ca mircea ridica tonu ca sa conpenseze ce nu se mai ridica

   Thumb up 0
  • #5

   Am gasit emisiunea cu teancul de bani si cu strigatele: http://www.mircea-badea.ro/justitia-banii-mei-parnaia-si-exgiumbix/

   Thumb up 0
 2. #6

  sunt curios cati romani au tigani ca stramosi, probabil 50% =)) restul rusi/turci si tatari sau in fine hoarda lu gengishan

  Thumb up 0
  • #7

   Tu deja ai aflat si ti-ai pierdut orice speranta pentru a trai, se vede.

   Thumb up 0
 3. #8

  Eu am aflat deja.se pare ca niste nordici au ajuns pe aceste meleaguri acum aprox 800 de ani…restul e cancan.

  Thumb up 0
 4. #11

  Ce as ride daca zic aia ca esti ardelean suta la suta…

  Thumb up 0
  • #12

   oh doamne, iti dai seama cum as fi?:)))))

  • #13

   sau… sau… sau…. moldovean din braila… eu pe asta mizez!!! That would be awesome!

   Thumb up 0
 5. #14

  Cohanim

  Thumb up 0
 6. #16

  suntem pe o lista destul de mica pentru concurs: „Australia, Austria, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, New Zealand, Norway, Portugal, Romania, Spain, Sweden, The Netherlands, United Kingdom and the USA.” foarte ciudata selectia.

  Thumb up 0
  • #17

   In multe tari legislatia nu permite trimiterea de material biologic prin posta pur si simplu. Trebuie indeplinite niste formalitati complicate si proceduri speciale.

   Thumb up 0
 7. #18

  Daca afli ca „mama ta a fost tigan”…atunci n-ai cum sa nu-i mai iubesti pe tigani :))

  Thumb up 0
 8. Eu sunt 50% italian, 25% grec si 25%roman. D-aia si tin cu Italia, hai Italia! Oricum mai mult ma simt roman. Dar 50% italian. Am ochii albastrii. SI am un var care seamna leit cu Gigi Buffon, portarul Italiei. Leit, leit. Ochii verzi

  Thumb up 0
  • #20

   Din ce zonă a țării ești? Oltenia, Banat, Muntenia? Gena italiană poate fi o consecință a ocupației romane, a imigranților italieni din anii ’40 (merită să știe italienii treaba asta când au vreo problemă cu românii) sau a italienilor din Ardeal prieteni cu sași/șvabi, unguri etc.Se zice că etnia nu contează ci doar cultura.Daca mă întrebi pe mine, contează. Unele defecte sau calități ori talente rămân si după sute de ani chiar și la indivizi deznationalizati și corciti.Poate de aici și afinitatea ta (dacă rețin bine) pentru muzică.Chiar, ce limbă zici că e mai melodioasă? Care ajunge mai bine la suflet? Care e mai pretabilă mai multor stiluri muzicale? Pe care o preferi? Italiana sau româna? Și limba preferată? Poate fi și maghiara
   Eu abia aștept rezultatul concursului că de mult voiam sa fac o analiză.Slava tătarului!

   Thumb up 0
 9. In primu rand , ca echipa Romaniei sa fie mai buna, trebuie schimbat imnul. Uitati imnul Italiei, cel mai frumos imn, nu degeaba italienii sunt cei mai tari la muzica , patria operei, a cantului. Cum suna imnul manca-v-as pula! Patria lu Verdi, Rossini, Bellini. Cand canta Buffon- ,,Siam promti alla morte” !(suntem pregatiti de moarte) pur si simplu ma cac pe mine de emotie! Deci asta trebuie schimbat domnii mei!

  Hai Italia! Sa-i spulberam pe porcii de nemti. Italia bate cu 2-0 pe nemti. Ma pis pe ei de nemti, de barbari! Cand scria Ovidiu , cand filosofau grecii, nemtii erau prin copaci. Oricum, nemtii sunt niste imbecili, nu dau 2 bani pe ei. Hitler, Kant, Schopenhauer ce au fost mai rasariti, restul te pisi pe ei.

  FORZA ITALIA!

  Thumb up 0
 10. #22

  Schimba titlul ca suna morbid. Toti o sa ne cunoastem stramosii in final.
  In alta ordine de idei, nu vrem sa stim ce mostra de ADN le-ai trimis, nu?

  Thumb up 0
 11. #23

  Aduna ADN-uri si va cloneaza pe toti ca sa populeze noi planete. Sunt gorilieni astia cu proiectul, nu va lasati pacaliti, spuneti nu colectarii de ADN!

  Thumb up 0
  • #24

   Stai asa ca nu inteleg, vrei sa spui ca Arhi e gorila?

   Thumb up 0