Oameni dintre oameni

Recunosc sincer, când am pus butonul de donaţie Paypal la articolul cu Emanuel, nu mă aşteptam la nimic. Oamenii sunt în general leneşi şi neparticipativi. E greu să determini un om să dea un click la paypal ca să doneze 2 euro, când el are petiţie online la Farmville, ca să poată sădi şi culege cu un click, că e obositor să dai 2 clickuri.

Dar, spre mirarea mea, unii dintre voi au arătat că au suflet şi că le pasă de oamenii de lângă ei, de copii, de viitorul unei ţări şi-aşa aduse în stadiul de faliment.
Aşa că o să îmi permit să îi pun pe site, cu mulţumirile mele şi de ce nu, şi ale lui Emanuel.

Katmai, Rareş pe numele lui, a donat 100 USD şi încă 3 donaţii separate de 2 euro. Nu am cum să îl răsplătesc altfel decât cu primul loc în blogroll şi mulţumirile mele. Cu menţiunea că la absolut toate acţiunile umanitare la care am participat, Rareş a contribuit cu sume destul de considerabile.

Flaviu Udrea, 2 Euro.

Axin Cornel, 2 Euro. Nu ştiu dacă are site sau blog.

Ovidiu Sirb 2 Euro. Are şi site, şi blog.

Flavia Timpu 2 Euro. Nu ştiu dacă are site sau blog

Cine mai are timp chef, lipsă de lene şi bani, e rugat să doneze cei 2 euro, iar dacă vrea să apară aici, să mi trimita print screen după donaţie.

Zoonapolitikon 2 Euro

TrailerUnleashed 2 Euro

Bilzone 10 Euro

Botan Paul Stefan 2 Euro

Bogdan Borza 2 Euro

Lorant Menehart 2 Euro

Andrei Dan Rus 2 Euro

Claudiu Branza 2 Euro

Waven 2 Euro

Makavelis 50 de lei

Ioana Monica Muntean 10 Euro

Mihai Radovicescu 10 Euro

Marius-Lucian NEAG 2 Euro

Mihai Lucian Rusu 5 Euro

Adi Popescu 10 Euro

Mihai Popa 4 Euro

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. oamenii sunt in general buni. foamea si fuga dupa bani ne înrăutăţeşte si ne innegreşte sufletul.

  0

 2. da, dar si lenea e uriasa. cum sa ai petitie ptr mai putine clickuri pe farmville??

  0

 3. si asta e adevarat. revoltatii de canapea 🙂

  0

 4. sa stii ca deja cand ai lvl 37 si toate ferma acoperita de pamant iti ia mult timp ca sa recoltezi, apoi sa culegi si sa lucrezi pamantul, deci sunt 3 click`uri pe recolta.
  din pacate nu am cont de paypal si nu folosesc internet banking dar obisnuiesc sa donez prin SMS ca`s pe cartela si am cont ca nu prea vorbesc la tel.

  0

 5. #5

  @maddy – nu-ti trebe nici cont de paypal si nici de internet banking n-ai nevoie. ai nevoie de-un card cu cvv2, that’s it.

  0

 6. #6

  Butonul de Paypal este foarte practic pentru mine, pentru ca nu locuiesc in tara si nici card de plati pe internet nu am, dar am cont de paypal, o alternativa destul de sigura si foarte comoda de plati pe net. Cand exista posibilitatea de a dona prin Paypal, donez si eu. De aia sper ca cei care au nevoie de ajutor sa puna la dispozitie mai des butonul ala!

  Multa bafta lui Emanuel, canta minunat!

  0

 7. dupa articolul asta au crescut donatiile? (din curiozitate)

  0

 8. nu stiu daca cine a pus la cale toata actiunea asta s-a inspirat de prin comentariul meu d-aici (nr 17) http://www.cetin.ro/2009/12/1azi-se-maresc-preturile-la-case.html#comments …dar ma bucur ca se mai misca lucrurile in directia buna si pe bloguri, macar acum de sarbatori…

  0

 9. Light, da

  0

 10. my 2cents: Ar fi trebuit ca toti cei din campanie sa aiba Paypal. Si 2, cred ca ar fi trebuit sa pui suma minima de 2E, fara limita maxima si fiecare dadea cat il lasa sufletelul. sanatate

  0

 11. #11

  cornel, nu am vrut sa fie stresati de ideea de a da mai mult. Dar ai dreptate, poate fi neplacut. Am scos limita de 2 euro

  0

 12. Chiar nu ma asteptam sa-mi vad numele pe undeva pentru o donatie… Oricum, am mai donat inca 5E. Merci ca ai scos limita. Numai bine si un viitor stralucit lui Emanuel!

  0

 13. Ce bine ca mai exista oameni d’astia.

  0

 14. Puțini își permit să doneze în ziua de azi 100$.

  0

 15. … imi asum offtopicul … la multi ani tuturor celor cu nume Ana, Anita, Ana Maria

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.